Οι  εξωγήινοι ειναι απόγονοι δεινοσαύρων!μήπως δεν εξαφανίστηκαν αλλα εξελίχτηκαν και έφυγαν απο την Γη
Οι  εξωγήινοι ειναι απόγονοι δεινοσαύρων!μήπως δεν εξαφανίστηκαν αλλα εξελίχτηκαν και έφυγαν απο την Γη

Οι σημερινοί και όχι μόνο εξωγήινοι, έχουν χαρακτηριστικά ερπετού άρα ειναι συγγενείς με τους δεινοσαύρους!

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων δεκαετιών νέα στοιχεία δίνουν μια εντελώς νέα εικόνα των δεινοσαύρων, πώς ζούσαν και πώς πέθαναν. Οι επιστήμονες έχουν κάνει μια σημαντική επανεξέταση της υπόθεσης για την εξαφάνιση των δεινοσαύρων.

Οι δεινόσαυροι ήταν επίσης πολύ πιο ευέλικτοι από ό, τι οι επιστήμονες πίστευαν εδώ και πολύ καιρό. Ορισμένοι δεινόσαυροι ανέπτυξαν υποτυπώδες χέρια που θα μπορούσαν τελικά να τους επιτρέψουν να χειρίζονται και εργαλεία. Μερικοί είχαν εγκεφάλους που ίσως να είχε εξελιχθεί σε νοημοσύνη.

Με δεδομένο ότι ορισμένοι δεινόσαυροι επέζησαν στην πραγματικότητα πολλές εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια μετά την υποτιθέμενη εξαφάνιση, με την θεωρία οτι έπεσε αστεροειδής οι δεινόσαυροι άλλαξαν ξαφνικά. [Ερευνητές: 700 δεινόσαυροι επέζησαν χιλιετίες μετά από την πτώση του αστεροειδή]

Παραδόξως, όλα τα στοιχεία δείχνουν οτι κάποιες φυλές των δεινοσαύρων αναπτύχθηκαν σε έξυπνους, τουλάχιστον στο μέγεθος που ήταν ο πρόωρος άνθρωπος. Αν οι δεινόσαυροι είχαν φτάσει σε αυτό το επίπεδο στην εξελικτική κλίμακα θα είχαν μεγάλη πιθανότητα επιβίωσης.

Αλλά υπάρχει οποιαδήποτε πραγματική απόδειξη για εμφάνιση ευφυών δεινοσαύρων;
Έχοντας συνειδητό εγκέφαλο που θα μπορούσε να σκεφτεί και να βρει λύσεις είναι ένα σημαντικό βήμα προς την νοημοσύνη, αλλά για να είναι πλήρως αποτελεσματικός, ο εγκέφαλος απαιτεί να υπάρχουν άκρα (πχ χεριά) που θα μπορούσε να τροποποιήσει σημαντικά το περιβάλλον.Το εν λόγω άκρο πρέπει να είναι πολύ ευπροσάρμοστο να μπορεί να χειριστεί μικρά αντικείμενα. Παρά το γεγονός ότι τα δελφίνια είναι ευφυή, δεν μπορούν να χειριστούν τίποτα, αλλά οι άνθρωποι έχουν άκρα: τα χέρια! έτσι είχαν και μερικοί δεινόσαυροι.

Τέτοιου είδους άκρα, επιτρέπουν την εξέλιξη της νοημοσύνης, το χειρισμό των οικοτόπων, δημιουργώντας στοιχειώδη εργαλεία και όπλα, και σε μεγαλύτερο βαθμό να ελέγξουν το περιβάλλον.

Ο Sarahsaurus aurifontanalis. Ένας δεινόσαυρος που ζούσε στην ήπειρο της Βόρειας Αμερικής πριν 200 εκατομμύρια χρόνια ήταν ένα μικρό φυτοφάγο Ωστόσο αυτός ο δεινόσαυρος είχε ποδιά σαν χεριά. Που ήταν παρόμοια σε μέγεθος με τα ανθρώπινα χέρια σύμφωνα με τους κορυφαίους παλαιοντολόγους, τα χέρια του έδωσαν μεγάλη δύναμη και επιρροή στην φύση.

Σε ένα άρθρο του John C. McLoughlin που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Animal Kingdom,εξηγεί την ανάπτυξη των ευφυών δεινοσαύρων. Άλλοι ερευνητές παρακολούθησαν την ιδέα. Ο μόνος λόγος που οι ερευνητές είδαν την θεωρία των ευφυών δεινοσαύρων ήταν ο λόγος της εξαφάνισης τους, που ήρθε πολύ γρήγορα.[ευφυές δεινόσαυροι κατάκτησαν τον κόσμο]

Ο συγγραφέας Ηοrr γράφει στο blog του ότι «μεταξύ των παλαιοντολόγων της εποχής μας, η έννοια των ευφυών δεινοσαύρων υπάρχει συζητιέται πιο συχνά από ό, τι μπορείτε να φανταστείτε. Αν και οι ερευνητές στον τομέα αυτό επί του παρόντος δεν διακινδυνεύουν τη φήμη τους να πουν κατι τέτοιο, μια ανθρώπινη νόηση σε πλάσματα που ζούσαν πριν από 65 εκατομμύρια χρόνια, έχουν υπάρξει πολλές επιστημονικές συζητήσεις για την ικανότητα του εγκεφάλου που υπήρχε μέσα στα κρανία σε μεγάλα και μικρά πλάσματα της λεγόμενης Κρητιδικής περιόδου! ».

Η Κρητιδική περίοδος είναι η πιο πρόσφατη περίοδος του μεσοζωικού αιώνα. Η ονομασία προέρχεται από την κρητίδα, τη γνωστή κιμωλία, πέτρωμα μαλακό, ασβεστολιθικό και σχεδόν λευκό, που αποτέθηκε κατά το τέλος του σε εκτεταμένες ζώνες της βορειοανατολικής Ευρώπης (για παράδειγμα, στην περιοχή του Ντόβερ της Αγγλίας, με τους γνωστούς λευκούς βράχους). Αυτή την περίοδο για ανεξακρίβωτους ακόμη λόγους και τρόπο όλοι οι δεινόσαυροι εξαφανίστηκαν.

Μια πρόσφατη θεωρία λέει ότι ευφυή δεινόσαυροι έφυγαν σε άλλους πλανήτες.Δεινόσαυροι εξαιρετικά ευφυής μπορούσαν να φύγουν σε άλλους πλανήτες, ο συγγραφέας του Universoel αναφέρεται σε μια συναρπαστική μελέτη που εμφανίζεται στο περιοδικό της Αμερικανικής Χημικής Εταιρείας, που λέει ότι προηγμένες εκδόσεις του Rex και άλλοι δεινόσαυροι,και τερατώδες πλάσματα με νοημοσύνη και πονηριά οπως τα ανθρώπινα όντα, μπορεί να είναι οι μορφές ζωής που εξελίχθηκαν σε άλλους πλανήτες στο σύμπαν.

Το FoxNews πήρε επίσης θέση στο θέμα των ευφυών δεινοσαύρων και ανέφερε: "Είναι πιθανών κάποιοι δεινόσαυροι να εξελίχθηκαν σε σούπερ δεινόσαυρους και ειναι οι υπερ-ευφυείς εξωγήινοι στο διάστημα!!!και ότι το αρχικό χρονοδιάγραμμα για την εξαφάνιση των δεινοσαύρων, ειναι προκατειλημμένο.

Ορισμένοι δεινόσαυροι συνέχισαν να υπάρχουν για 700 χιλιετίες,αρκετός καιρός για τους δεινόσαυρους να εξελιχτούν, όπως ο Velociraptor,να είχαν εξελίξει σε μεγαλύτερο βαθμό νοημοσύνη, δημιουργώντας γεωργία, όπλα,καταφύγια.

Οι δεινόσαυροι μπορεί να είχαν αναπτύξει γλώσσα, και τελικά, δημιούργησαν πιο προηγμένα εργαλεία και όπλα.Τελικά, πολλά εκατομμύρια χρόνια πριν από θηλαστικά που ανήκει και ο άνθρωπός οι δεινόσαυροι είχαν ιπτάμενες μηχανές, δορυφόρους και διαστημόπλοια. Τέλος ερευνούσαν άλλα αστρικά συστήματα.

Ως επί το πλείστον εγκατέλειψαν την πατρίδα τους, και επισκέπτονται σποραδικά για να παρατηρούν τη ζωή που συνεχίζει να εξελίσσεται στη Γη, συμπεριλαμβανομένων των πρώτων ανθρωποειδών που τελικά έγινε ο Homo-Sapiens!!

Μερικά στοιχειά για έμενα,(©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ) τα ερπετά μπορεί να ειναι η πρώτη μορφή ζωής που εξελίχθηκε στο σύμπαν και να μεταφέρθηκε σε πολλούς πλανήτες.

(Η θεωρία της πανσπερμίας, ότι δηλαδή η ζωή στη Γη προέρχεται από μικροοργανισμούς (η αυγά θα έλεγα εγώ) που έφτασαν από το Διάστημα και εξελίχθηκαν),αρχικά σε ερπετά ! διότι τα αυγά μπορούν να έχουν προστασία μέσα σε ένα κομήτη! και ο καλύτερος τρόπος μεταφοράς ζωής ειναι τα αυγά πάσης φύσεως!τα ερπετά είναι ανώτερο είδος από τα θηλαστικά ετσι και αλλιώς!,

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications