Η ΥΠΌΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΉ LANZA:ΌΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΠΕΡΝΑΣ ΣΕ ΆΛΛΟ ΣΎΜΠΑΝ!

Η υπόθεση του καθηγητή Robert Lanza (Robert Lanza)που μιλά για παράλληλους κόσμους στους οποίους η ζωή δεν τελειώνει με το θάνατο του σώματος.

Οι ιδέες του περιγράφονται στο βιβλίο "Biocentrism: ζωή και συνείδηση ​​- τα κλειδιά για την κατανόηση της αληθινής φύσης του σύμπαντος", το οποίο βγήκε πριν από λίγα χρόνια.

Ο Robert Lanza - καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Wake Forest, και ειδικός αναγεννητικής ιατρικής και επιστημονικός σύμβουλος τεχνολογίας κυττάρων. Ήταν παλαιότερα γνωστός για την έρευνά του στον τομέα των βλαστικών κυττάρων, που έχει πολλά επιτυχημένα πειράματα σχετικά με την κλωνοποίηση των απειλούμενων ειδών.

Αλλά πριν από λίγα χρόνια, άρχισε να ερευνά τη φυσική, την κβαντομηχανική και την αστροφυσική. Από αυτό το εκρηκτικό μείγμα γεννήθηκε η θεωρία της λεγόμενης νέας biocentrism,(Biocentrism / Robert Lanza's Theory of Everything).

Biocentric σύμπαν (από το ελληνικό: βίος , bios , "ζωή" και κέντρον ,"κέντρο") - επίσης γνωστό ως biocentrism - είναι μια έννοια που προτάθηκε το 2007 από τον γιατρό της ιατρικής Robert Lanza, ένας επιστήμονας στον τομέα της αναγεννητικής ιατρικής και της βιολογίας,

Σύμφωνα με το biocentrism, δεν υπάρχει θάνατος.
Είναι - μια ψευδαίσθηση που συμβαίνει στο μυαλό των ανθρώπων. Οφείλεται στο γεγονός ότι οι άνθρωποι ταυτίζονται με το σώμα τους, ότι αργά ή γρήγορα το σώμα θα πεθάνει. Και νομίζεις ότι θα πεθάνεις μαζί του. Στην πραγματικότητα, υπάρχει η συνείδηση ​​έξω από το χώρο και το χρόνο. Η Δυνατότητα να είναι οπουδήποτε: στο ανθρώπινο σώμα και έξω από αυτό. Αυτό ταιριάζει καλά στα θεμέλια της κβαντικής μηχανικής, σύμφωνα με την οποία ένα συγκεκριμένο σωματίδιο μπορεί να είναι εδώ και εκεί- και να έχει αμέτρητες επιλογές.

Ο Lanza πιστεύει ότι υπάρχουν πολλά σύμπαντα.Τα πιθανά σενάρια, σε ένα σύμπαν το σώμα πέθανε. Και σε ένα άλλο συνεχίσει να ζει, απορροφά την συνείδηση, που θα φύγει απο αυτό το σύμπαν.

Με άλλα λόγια, ο ετοιμοθάνατος μέσω της ίδιας της σήραγγας (που έχει αναφερθεί απο πολλούς) δεν πάει στην κόλαση ή στον παράδεισο, και στον ίδιο κόσμο στον οποίο έζησε, αλλά στο άπειρο.- Συνείδηση ​​ ως ενέργεια. Δεν εξαφανίζεται και δεν μπορεί να καταστραφεί.

Στο κόσμο του biocentrists γενικά πιστεύεται ότι ο υλικός κόσμος υπάρχει μόνο σαν εικονική εικόνα του δημιουργείται από τη συνείδηση. Ή ο κόσμος εξακολουθεί να υπάρχει, αλλά εμφανίζεται με τη μορφή με την οποία θα μπορούν να δουν οι αισθήσεις μας, τότε θα δούμε κάτι εντελώς διαφορετικό.

Περιέχει μια πολύ ελκυστική διαβεβαίωση ότι η ζωή συνεχίζεται για πάντα, όμως αλλού, είχε ακουστεί πολύ το 2013. Από τότε τίποτα δεν έχει αλλάξει, οι λόγοι ειναι οτι καταρρίπτει τα λεγόμενα τον θρησκειών!

Εξαιρετικά αμφιλεγόμενη θεωρία του Lanza, αλλα υπάρχουν πολλοί υποστηρικτές - και όχι μόνο θνητοί που θέλουν να ζήσουν για πάντα, αλλά επίσης πολύ γνωστοί επιστήμονες. Αυτούς της φυσικής και της αστροφυσικής, που μελετούν για παράλληλους κόσμους, γεγονός που υποδηλώνει ότι υπάρχουν πολλά σύμπαντα, Multiverse - η λεγόμενη επιστημονική έννοια.Που διαβεβαιώνει ότι δεν υπάρχουν φυσικοί νόμοι που απαγορεύουν την ύπαρξη άλλων συμπάντων.

Η Ψυχή σύμφωνα με τη θεωρία της νέας biocentrism, θα πετάξει μακριά.
Στην ύπαρξη της αιώνιας ψυχής δεν έχει καμία αμφιβολία ο καθηγητής Stuart Hameroff του Τμήματος Αναισθησιολογίας και Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου της Αριζόνα, και ταυτόχρονα διευθυντής του Κέντρου για τη μελέτη της συνείδησης στο ίδιο πανεπιστήμιο. Ακόμα και πέρυσι, δήλωσε ότι βρήκε αποδείξεις ότι η ανθρώπινη συνείδηση ​​δεν εξαφανίζεται μετά το θάνατό(ΥΓ δεν ήταν ηλίθιοι οι Αιγύπτιοι, οπως και αρχαίες θρησκείες όταν τα έλεγαν αυτά! ) .

Σύμφωνα με τον Hameroff, ο ανθρώπινος εγκέφαλος ειναι ένας τέλειος κβαντικός υπολογιστής, η ψυχή ή συνείδηση έχει τις πληροφορίες στο κβαντικό επίπεδο. Δεν μπορεί να καταστραφεί. Αλλά μπορεί να μεταφερθεί.

Με το θέλημα του Θεού - ο προγραμματιστής
Αποδεικνύεται ότι η μετά θάνατον η ζωή δεν είναι φαντασία, αλλά είναι πιθανή πραγματικότητα. ο επιστήμονας έχει συμφιλιωθεί με την ιδέα της θρησκείας. Εξήγησε ο ίδιος, οτι τα πάντα συμπεριλαμβανομένου και εμάς ειναι μέρος της διαδικασίας. Ή το προϊόν της ... Έτσι, κάπου πρέπει να υπάρχει ένας προγραμματιστής. Δηλαδή ο Θεός.

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications