Ξεσπούν οι γονείς της 22χρονης που μαχαίρωσε τις συμμαθήτριές της.
Ξεσπούν οι γονείς της 22χρονης που μαχαίρωσε τις συμμαθήτριές της.

«Την κορόιδευαν και την έβριζαν τα παιδιά στο σχολείο» υποστήριξε η Ελισάβετ Κοσίδη, μητέρα της 22χρονης που χθες μαχαίρωσε τρεις συμμαθήτριές της στη σχολή του ΟΑΕΔ, στου Ρέντη.

Η κ. Κοσίδη ανέφερε ότι τελευταία δεν έβλεπε καλά την κόρη της ενώ σημείωσε ότι φοβόταν πολύ και δεν ήθελε να πάει σχολείο.

«Τα κορίτσια που μαχαίρωσε η κόρη μου της είχαν επιτεθεί στο παρελθόν» ισχυρίστηκε η μητέρα της 22χρονης ενώ πρόσθεσε ότι δεν είχε παρέες και φιλίες και δεν ήθελε να βγαίνει βόλτες.Αναφερόμενη σε περιστατικό στο παρελθόν, η κ. Κοσίδου ανέφερε ότι «χτύπησαν το παιδί μου ενώ ήταν εγχειρισμένο».

Ως κατάληξη όσων περνούσε η κόρη του μέσα στη σχολή θεωρεί ο Γιώργος Κουσίδης την ενέργεια της 22χρονης που μαχαίρωσε τις τρεις συμμαθήτριές της στη σχολή του ΟΑΕΔ στου Ρέντη, όπως δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

«Κάτι πολύ μεγάλο έγινε και αντέδρασε έτσι», λέει ο πατέρας της σπουδάστριας και αποκάλυψε πως η 22χρονη δεχόταν επιθετικές συμπεριφορές από τις συμμαθήτριές της εξαιτίας της καταγωγής και της εμφάνισής της.

Προς Αστυνομία! κάλο θα ήταν να κάνετε ένα τσεκάρισμα για την ψυχική υγειά, και συμπεριφορά κάποιον στην ομάδα ΔΙΑΣ!! το να φοράς μια στολή και να νομίζεις οτι είσαι ο θεός *(ευγενικά ) κάνει κακό! αλλα αυτό γίνεται όταν μπαίνουν άσχετοι του 19 που δεν έχει καμιά σχέση με το αντικείμενο! και άλλοι με μεσώ!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications