Τελευταία προειδοποίηση;Ένα Σπουδαίο και Μεγάλο Σοκ έρχεται... βίντεο
Τελευταία προειδοποίηση;Ένα Σπουδαίο και Μεγάλο Σοκ έρχεται...

Μερικά από τα μεγαλύτερα μυστήρια της Βίβλου αποκαλύπτεται ότι συμβαίνουν τώρα... σήμερα! Και, αποκαλύψεις για το τι πρόκειται να συμβεί ανά πάσα στιγμή!

Μια μεγάλη και ισχυρή ανακίνηση έρχεται και ο Θεός κάνει ό, τι είναι δυνατό για να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου, προειδοποιώντας το Σώμα του Χριστού να ετοιμαστεί, επειδή ένα μεγάλο μέρος του είναι κοιμισμένο...και δεν είναι έτοιμο για ό, τι έρχεται.

Αυτό το βίντεο θα σας ξυπνήσει...θα ξυπνήσει την οικογένειά σας και τους φίλους σας. Αυτό το βίντεο θα αλλάξει τη ζωή σας, θα σας εμπνεύσει και θα ανάψει το Άγιο Πνεύμα στη ζωή σας! ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ!

Μην περιμένετε μια άλλη στιγμή – Ετοιμαστείτε!

www.spirospero.gr

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

ΕΝΤΑΞΕΙ. Όλα αυτά και πολύ πλειότερα τούτων κηρρύτονται καθημερινά στις Εκκλησίες της Πεντηκοστής στην Ελλάδα, όχι όμως -δυστυχώς- στην Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία. Εδώ στην Ελλάδα υπάρχει τάση παρεξήγησης των πάντων λόγω μεγάλης άγνοιας (καφρίλας) και λόγω κακής προπαγάνδας της κρατικής Εκκλησίας (οι σύγχρονοι Φαρισσαίοι)που θλελκουν να ισούνται όλοι οι υπόλοιποι Χριστιανοί γιατί αυτοί λένε έχουν την αλήθεια και κινούνται μέσα στην πλάνη. Οι Χριστιανοί Εβραίοι λοιπόν, ονομάζονται "Μεσσιανικοί". Να γιατί τους είδαμε στο βίντεο έτσι με την πατροπαράδοτή τους λειτουργία σαν συνάθροιση Μεσσιανικών (εβραίων χριστιανών). Είναι Χριστιανοί και αυτοί και υπάρχουν και μέσα στον Ισραήλ. Παρευρέθηκα κάποτε στην Αθήνα το 2003 σε μια συνάντησή τους όπου υπήρχαν εκτός από τους Μεσσιανικούς και κανονικοί Εβραίοι στο θρήσκευμα. Οι Μεσσιανικοί κρατούν όλες τις παραδόσεις του Μωϋσέως (όπως κάνουμε και εμείς αλλά και άλλοι λαοί) και αναγνωρίζουν ως τον μόνο αληθινό Μεσσία τον Ιησού Χριστό (Γεσούα) σε αντίθεση με τους Εβραίους που βλαστημούν τον Χριστό. Μην παραξενεύεσθε κανείς, αλλά να προσεύχεσθε να αυξάνονται με την χάρη του Κυρίου.

Συμπερασματικά: Είναι Εβραίοι αδελφοί Χριστιανοί και λέγονται Μεσσιανικοί στον Ισραήλ επειδή πίστευσαν ότι ο απεσταλμένος εν σαρκί Ιησούς Χριστός είναι ο αληθινός Μεσσίας τους, ο αναμενόμενος από Μωϋσέως και μετά και δεν περιμένουν άλλον όπως ο υπόλοιπος λαός Ισραήλ, ήρθε στον Κόσμο κεχρισμένος από τον Πατέρα Θεό και σταυρωθείς απέθανε και αναστήθηκε, για να πληρώσει τα λύτρα της αμαρτίας του καθένα που πιστεύει με αυτήν την μία και μοναδική θυσία του αναμάρτητου Χριστού. Όπως ακριβώς λέει το Σύμβολο της Πίστης.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications