Τουρίστες έχουν απαθανατίσει το φάντασμα ενός κοριτσιού στη Κρασνοντάρ - Ρωσία! video
Τουρίστες έχουν απαθανατίσει το φάντασμα ενός κοριτσιού στη Κρασνοντάρ - Ρωσία!

Κάποιοι τουρίστες έχουν γίνει μάρτυρες μιας παρατήρησης ενός φαντάσματος, στην μικρή πόλη του Κρασνοντάρ στη Ρωσία , που βρίσκεται στην περιοχή του Σιρόκαγια.

Το φάντασμα καταγράφηκε από μια ομάδα τουριστών. Το βίντεο, που δημοσιεύθηκε επίσης από μια ρωσική τηλεόραση, περιγράφηκε ως απολύτως πραγματικό.Οι τουρίστες, όπως μπορείτε να δείτε από την εικόνα, ήταν σε θέση να καταγράψουν, μια διαφανές σιλουέτα ενός κοριτσιού. Το βίντεο προβλήθηκε από μερικούς εμπειρογνώμονες του παραφυσικού , και απέκλεισαν το ενδεχόμενο της επεξεργασίας στο βίντεο.

Η ουφολόγος Βλαντιμίρ Plotnikov , μετά την προβολή των εικόνων, δήλωσε ότι είναι πολύ δύσκολο να πει κανείς με βεβαιότητα αν αυτό είναι πραγματικά ένα φάντασμα. Ο Plotnikov όμως λέει ότι έχουν εμφανιστεί μυστηριώδεις" οντότητες " τα τελευταία χρόνια, σε όλο τον κόσμο.

Η μαρτυρίες των τουριστών
Η Μαρίνα Dadonova, που απαθανάτισε τη μυστηριώδη φιγούρα , δήλωσε:Την στιγμή που προσπαθούσα να καταγράψω με την κάμερα, τα τοπικά αξιοθέατα και τη φύση, εμφανίστηκε ξαφνικά ένα φάντασμα κοριτσιού. Αυτήν η μορφή φαινόταν να έχει ένα ελαφρώς διαφανές φόρεμα και εξαφανίστηκε ανάμεσα στα δέντρα του δάσους .

Ο Andrey Chernov, ένας κάτοικος της περιοχής, είπε ότι πολύ συχνά σε αυτή την περιοχή υπήρχαν εμφανίσεις αυτού του είδους. Οι κάτοικοι αυτής της μικρής πόλης μιλούν επίσης για το μύθο μιας κοπέλας που ζούσε περίπου 200 χρόνια πριν.

Η ιστορία λέει για μια όμορφη κοπέλα που έμεινε με τους συναδέλφους τρεις ημέρες πριν από το γάμο. Η γυναίκα , σύμφωνα με τις ιστορίες των κατοίκων της περιοχής, αυτοκτόνησε κοντά σε ένα ποτάμι. Οι ντόπιοι μιλούν για μια μυστηριώδης εμφάνιση μιας γυναικείας σιλουέτας, επιβεβαιώνοντας ότι κάτι παραφυσικό φαίνεται να έχει τρομάξει τον άτυχο άντρα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications