“Ψήφισες ΣΥΡΙΖΑ; Μπόνους ένας λαθρομετανάστης σπίτι σου!”  video
“Ψήφισες ΣΥΡΙΖΑ; Μπόνους ένας λαθρομετανάστης σπίτι σου!”  video

Τι είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης μέσω τηλεοπτικής εκπομπής για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες ; Τι είπε και έκανε τους πάντες να γονατίσουν…. από το γέλιο;

Μίλησε για τους μετανάστες που έρχονται στην Ελλάδα λίγο μετά την ανακοίνωση των μέτρων της κυβέρνησης από τον Γ. Σακελλαρίδη.
Λίγο μετά την ανακοίνωση των μέτρων της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση των μεταναστευτικών ροών στη χώρα και την ώρα που δημοσιοποιήθηκε η είδηση του τραγικού πνιγμού 400 ακόμα ανθρώπων στα νερά της Μεσογείου, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης έσπευσε να τοποθετηθεί με άκρως ειρωνικό τρόπο μέσω της τηλεοπτικής εκπομπής που παρουσιάζει ο αδερφός του σε τηλεοπτικό κανάλι.

Απαντώντας στις δηλώσεις της αναπληρώτριας υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, κ. Τασίας Χριστοδουλοπούλου, είπε:
“Αν ο πολίτης δεν υφίσταται τις συνέπειες των πράξεών του δεν θα μάθει να ψηφίζει ποτέ σωστά… Θα ψηφίζει πάντα λάθος”.
Για να συνεχίσει ως εξής:

“Θα τους φέρεις στο δικό μου σπίτι που είμαι δεξιός και ήθελα κλειστά σύνορα και δεν θα τους πάρεις εσύ που ψήφισες ΣΥΡΙΖΑ; Όχι κύριε, ψήφισες ΣΥΡΙΖΑ; Μπόνους ένας λαθρομετανάστης σπίτι σου. Να τελειώνει η πλάκα”.
Ιδού και το σχετικό απόσπασμα:

Post A Comment:

2 comments

Ανώνυμοςείπε...

ποιος πρωτο ανοιξε τα συνορα οεο ποιος υπεγραψε τη συνθηκη του δουβλινου οΤσιπρας φταιει .Εχει δικιο ο αδωνης (τιποτενειο ανδρεικελο)

Ανώνυμοςείπε...

ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΑΛΑΚΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΝΑΖΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΟΥ ΤΟ ΣΑΜΑΡΙ ΑΝΟΙΞΕ ΠΡΩΤΟΣ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ ΦΕΡΑΤΕ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΟ ΚΑΙ ΣΦΥΡΙΖΕΤΕ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟ ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications