4 κλασικοί τρόποι για να τρέχει ένας άντρας πίσω σου! οδηγίες σε ηλίθιες!!!!
4 κλασικοί τρόποι για να τρέχει ένας άντρας πίσω σου!

Δεν λέμε προς θεού ότι όλοι οι άντρες ή όλες οι γυναίκες είναι ίδιοι, αλλά σίγουρα υπάρχουν κάποια κοινά γνωρίσματα τα οποία αν το αντίθετο φύλο ανακαλύψει και μάθει να χειρίζεται, τότε έχει πετύχει έναν μικρό ή ίσως και μεγαλύτερο στόχο! Δεν είναι τυχαίο που λέμε για κάποια γυναίκα ότι τα πηγαίνει καλά με τους άντρες και ότι τους κάνει να τρέχουν από πίσω της!Σίγουρα δεν συναναστρέφεται αποκλειστικά και μόνο… κλώνους, αλλά όσο να πεις έναν μπούσουλα συμπεριφοράς τον διαθέτει!

1. Μην είστε πάντα διαθέσιμες:(να το παίζεις δύσκολη! και αλλα τέτοια χαζά!)
Μπορεί να κόβετε φλέβες για πάρτη του, μπορεί η απουσία του να στοιχειώνει τα όνειρά σας και να πληγώνει την καρδούλα σας, να την βγάζεις πάνω από το κινητό σου μέχρι να σε πάρει αλλά δεν υπάρχει λόγος όποτε αυτός θέλει να σας δει εσείς να λέτε με την μια ναι! Με λίγα λόγια, κάντε την καρδιά σας πέτρα και την επόμενη φορά που θα θελήσει να σας δει, πείτε του απλά ότι δεν μπορείτε, Μην του εξηγήσετε τι και πώς, καλύτερα αυτό να παραμείνει μυστήριο! Αν μέχρι τώρα τον είχατε συνηθίσει μόνο σε ναι, να ξέρετε ότι το πρώτο όχι θα του κακοφανεί και θα τον προβληματίσει κιόλας!

Και βάσει πιθανοτήτων, οι οποίες είναι με το μέρος σας στην προκειμένη, η συμπεριφορά του θα αλλάξει. Τώρα για πόσο δεν ξέρουμε, αλλά σίγουρα για 1-2 μερούλες, θα χάσει τον παλιό καλό του εαυτό! Εσείς εκεί μην μασίσετε. Ευγενικές αλλά μην αρχίσετε, τα συγνώμη αγάπη μου, αλλά αρρώστησε η Θεία μου και άλλες ενοχικές μπούρδες. Καλό είναι ένας άντρας να ξέρει από την αρχή πως έχετε προσωπική ζωή, φίλους και φίλες και ασχολίες αρκετές που φυσικά και δεν πρόκειται να θυσιάσετε για τίποτα. Όλα αυτά βεβαία θα τα πείτε με τρόπο ή καλύτερα να τα δείξετε με τρόπο. Οι άντρες θέλουν μια στο καρφί και μια στο πέταλο. Τουτέστιν μια θα μπορείτε και μια δεν θα μπορείτε γιατί έχετε να πάτε σινεμά με φίλες κτλ.

2. Να είστε καυτές:(αν ντύνεστε σαν ξ@κολλα μην περιμένεις να σε πάρει και κάνεις νορμαλ στα σοβαρά!μετα μαλακομαγνήτη έχω; όχι άπλα σου αρέσουν οι μ@λακες!.10 άντρες να της βάλεις τον πιο στο πιο μ@λακα θα πάει!.)
Τόσο όσο… να μην αντέξει. Ναι πρέπει ένας άντρας να σας εκτιμήσει ακόμα και άβαφη και απεριποίητη, λυπούμεθα αλλά σ” αυτό το σημείο θα έρθουμε να διαφωνήσουμε! Κανείς άντρας στην αρχή μιας σχέσης δεν αντέχει να μας βλέπει με πιτζάμες τεράστιες και μαλλιά αφανέ.. Αυτά να τα φοράτε μόνες σας. Αν και ούτε μόνες λέει μια που κάπως έτσι κυλάει στα πατώματα η αυτοεκτίμησή μας. Η φάση μας είναι τώρα ότι θέλουμε να τον κατακτήσουμε, οπότε σόρυ κιόλας αλλά οφείλετε να είστε περιποιημένες και όσο πιο hot πάει.Ειδικά αν έλθει σπίτι σας τότε… ένα δαντελένιο νυχτικάκι ή ένα καυτό σορτσάκι με φανελάκι είναι ό,τι πρέπει για την φάση. Άλλωστε, η γυναίκα είναι το ωραίο φύλο και αυτό δεν αλλάζει! Σκεφτείτε να είστε εσείς απαστράπτουσα και να πέσετε πάνω στην πρώην του η οποία θα κυκλοφορεί σαν την άδικη κατάρα. Ε μη μας πείτε ότι δεν θα φουσκώσετε από περηφάνεια…

3. Κάντε τον να ζηλέψει:!!(τέτοιες μ@λακιες κάτω απο 20 η αν είστε κάτω απο 20 στο μυαλό! γιατι άπλα αυτά τα κολπάκια θα τα βαρεθείς μια μέρα και τότε α! δεν ταιριάζαμε τελικά! να ο χωρισμός αφου έχεις παστρευτεί!)
Δεν εννοούμε να πάτε στο μαγαζί που συχνάζει με έναν άσχετο και να αρχίσετε τις αγκαλίτσες και τα φιλάκια γιατί προφανώς δεν παίζετε σε ελληνική ταινία! Αυτό που θέλουμε να πούμε, είναι ότι μπορείτε ωραιότατα σε μία συζήτηση να αναφέρετε ότι έχετε κατακτήσεις ή να διηθηθείτε μία αστεία ιστορία με κάποιον που σας την έπεσε με τον χειρότερο τρόπο που υπάρχει! Ακόμα καλύτερα αν βάλετε την κολλητή σας να πετάξει το γνωστό και μη εξαιρετέο: Βρε Μαρία, αυτός εκεί ο ψηλός δεν είναι που σου την έπεφτε πέρυσι κι εσύ τον απέφευγες; Κι αν είναι αλήθεια, ακόμα καλύτερα! Σας μιλάμε για σίγουρα αποτελέσματα!

Με αυτά και αυτά γιαυτό έχουν χαλάσει σημερα!Τέτοιες μ@λακίες σας γράφουν οι λεγόμενες ψυχολόγοι-ψυχοθεραπεύτριες και μετά κλαίτε και οδύρεστε γιατί τα κάνατε όλα χάλια στη ζωή σας;

4. Μάθετε να φτιάχνετε το αγαπημένο του φαγητό:τώρα σωθήκαμε! να και ένα σωστό!
Αν για παράδειγμα σας το έχει αναφέρει κατά τύχη σε συζήτηση, τότε δεν έχετε παρά να αρχίσετε την εξάσκηση με τη βοήθεια μαμάς και φίλων! “Οταν λοιπόν τελειοποιήσετε την τέχνη σας, μπορείτε να αναφέρετε τυχαία, εντελώς λέμε, ότι η σπεσιαλιτέ σας είναι ακριβώς αυτό το πιάτο, μα πόσο καρμικό! Να ξέρετε, και επειδή ο έρωτας περνάει από το στομάχι όντως, ότι σίγουρα θα αυτοπροσκληθεί σε δείπνο, κι αν δεν το κάνει, μόλις το προτείνετε θα πει σίγουρα ναι! Λένε ότι οι άντρες είναι πιο απλά όντα από τις γυναίκες, και όσον αφορά στο φαγητό, το ρητό αυτό επιβεβαιώνεται πανηγυρικά…

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications