Η ΑΠΆΝΤΗΣΗ. Γιατί όλη αυτή η απάτη και δήθεν συντριβή του Germanwings!και τον  δήθεν τρελό πιλότο!!.
Η ΑΠΆΝΤΗΣΗ. Γιατί όλη αυτή η απατη και δήθεν συντριβή του Germanwings!και τον  δήθεν τρελο πιλότο!

Η σκηνοθετημένη πτώση και συντριβή του Germanwings στις Γαλλικές Άλπεις! καταρχήν δεν ειναι καν εκεί που λένε! ξεχάσαν μια μικρή λεπτομέρεια!

Οι Γαλλικές Άλπεις είναι το τμήμα της οροσειράς των Άλπεων που βρίσκεται εντός των εδαφών της Γαλλίας, ενώ εκτείνεται κατά μήκος των περιοχών του Ρον-Αλπ και της Προβηγκίας-Άλπεων-Κυανής Ακτής.

Σε υψόμετρο 4.808 μέτρων, το Μον Μπλαν (Ιταλικά: Monte Bianco), επί των γαλλοϊταλικών συνόρων, είναι η υψηλότερη βουνοκορφή των Άλπεων, καθώς και η υψηλότερη βουνοκορφή της Δυτικής Ευρώπης

Γαλλικές Άλπεις

Τέτοια εποχή έπρεπε να ειναι γεμάτες χιόνι οι φωτογραφίες απο τα στημένα συντρίμμια ! που ειναι το χιόνι παλικάρια;

Λοιπόν δεν αναρωτήθηκε κάνεις! γιατι δεν υπάρχουν μεγάλα κομμάτια , ούτε πτώματα ούτε καθίσματα!,περίεργο;. Οι διαμορφωτές κοινής γνώμης πίσω απο γνώστες σελίδες ειναι όλοι παπαγάλοι και βλάκες; όχι αλλα αυτή ειναι η δουλειά τους! να αναπαράγουν τους άλλους διαμορφωτές της Ευρώπης! USA

Για να μην μπω σε λεπτομέρειες, οτι λένε στημένες ειδήσεις ειδικά,σε θέματα που αφορούν προπαγάνδα και ενοχληθούν αρκετοί!(και ειδικά για ένα κόμμα!) θα πω άπλα οτι όλες σχεδόν οι μεγάλες σελίδες λένε τα ίδια! που παίρνουν απο τα κέντρα χειραγώγησης μαζών!ακολουθούν πίσω απο αυτούς και ο κάθε άσχετος που έχει φτιάξει μια σελίδα και άπλα γίνεται παπαγάλος των πρώτων.

δεν μπορεί να δεχτεί και να αντέξει την αλήθεια!

Το τι στημένες ειδήσεις και ψέματα λένε δεν λέγεται! οι δηθεν έγκυρες σελίδες για πολλούς!ακολουθούν και τα τσιράκια τους σε άλλες σελίδες και blog που κάνουν τους παπαγάλους!,τα έχουμε πει σε αλλα άρθρα.

Γιατί δεν απάντησε πότε κάνεις που ειναι το αεροπλάνο της malaysia airline; και οι νεκροί;
Για να μην έχουμε ξανά τα ίδια και χάσουν κόσμο οι αεροπορικές εταιρίες, γιατι αλλιώς ειναι να λες έπεσε και αλλιώς ειναι να λες δεν ξέρω! συν οτι δεν πρέπει να πουν στο λαό όλης της Γης την αλήθεια! πρώτον θα γίνει πανικός, δεύτερο το 80% δεν μπορεί να δεχτεί και να αντέξει την αλήθεια!

Έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο όταν λες αλήθειες να ενοχλείς πολλούς, ειδικά σε θέματα που έχει δεδομένα απο μικρός! και ακομα χειρότερα για κομματικά, και θρησκεία! αυτά τα 2 έχουν ένα κοινό!
Η σπηλιά του Πλάτωνα ειναι ο κόσμος!
Πολλοί άνθρωποι σε ολόκληρη τη ζωή τους τα μόνα πράγματα που έχουν δει είναι οι σκιές των πραγμάτων, έχουν την εντύπωση ότι οι σκιές που βλέπουν πάνω στον τοίχο είναι τα ίδια τα πράγματα. Εάν όμως κάποιος από τους αλυσοδεμένους ανθρώπους του σπηλαίου κατορθώσει να ελευθερωθεί, να βγει από τη σπηλιά και να ανέβει πάνω στη γη και, κάτω από το φως του ήλιου πλέον, δει τα πράγματα, θα καταλάβει την πλάνη στην οποία ζούσε όσο ήταν μέσα στη σπηλιά. Θα αντιληφθεί τότε ότι οι σύντροφοι του, που εξακολουθούν να βρίσκονται αλυσοδεμένοι στο σπήλαιο, ζουν βυθισμένοι μέσα στις ψευδαισθήσεις,λέξεις κλειδιά που λένε , τι πίνεις και τα σχετικά ! νομίζουν οτι ο τρελός ειναι αυτός που βγήκε έξω! και όχι αυτοί! που ζουν στο ψέμα!.

Το ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ ειναι έξω απο την σπηλιά!και το ξέρουν όσοι μπαίνουν συχνά εδώ!
Πράγμα που σημαίνει οτι βλέπει καθαρά και αντικειμενικά τα πράγματα! γιαυτό το λόγο έχουν ενοχληθεί πολλοί, κατά καιρούς! κάνεις δεν θέλει να χαλάσει αυτά τα δεδομένα που έχει και που νομίζει οτι ειναι σωστά!, και ο εύκολος τρόπος ειναι να τα απορρίπτει! ετσι δουλεύει ο εγκέφαλος τους!το οτι το 70% που του έχουν μάθει στο σχολείο ειναι ψέμα, ειναι γεγονός! υπάρχουν τόσα άρθρα στο παρελθόν με αποδείξεις! τηλεόραση, έγκυρες σελίδες,κτλ φροντίζουν να κρατούν τα ψέματα ζωντανά και όταν δεν πας σχολείο πια!

Λοιπόν θα σας πω μια ιστορία συνωμοσίας οπως λένε οτι δεν πρέπει να ξέρει η πολύ μάζα!,που αν και ξέρω οτι ειναι υπερβολική! ακομα και για τα δικά μας δεδομένα! που απέχουν πολύ απο την μάζα της καθημερινότητας! πριν κατι μέρες πριν χαθεί το αεροπλάνο! θα είχαν διαβάσει αυτό κάποιοι εδώ,
Αναταραχή προκάλεσε η NASA με την ανακοίνωσή στην συνέντευξη Τύπου στην οποία θα παρουσίασε την ανακάλυψη που σχετίζεται με την εξωγήινη ζωή,αυτές ειναι απαγορευμένες ειδήσεις για έγκυρες σελίδες εκτός και ειναι για να διαψεύσουν! τότε όλοι βάζουν, το ψέμα τους για να μην πιστεύει κάνεις!

Εντοπίστηκε δίσκος όπου πιθανολογείται ότι έχει διάμετρο περίπου 3.000 μίλια περίπου δηλ 5.000 χιλιόμετρα), φωτογραφήθηκε από τους αστροναύτες στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό και έχει προκαλέσει τρόμο σε όσους έχουν διαρρεύσει η ύπαρξη του.
όλο το άρθρο- ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΜΕΓΕΘΟΥΣ 240 χλμ. ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ σύμπτωση;

νέο τρίγωνο το βερμούδων! ;;;Η Μαλαισία Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συμβαίνει. Το αεροσκάφος εξαφανίστηκε,,Τα νέα σενάρια, ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ! ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ Αυτό λοιπόν που είχα βάλει τότε για πρώτη φορά στην Ελλάδα επαληθεύτηκε αργότερα! και κράτησαν κρυφα τα στοιχειά!πτήση MH 370 Malaysia Airlines!!!

πριν πει κάποιος οτι ολα αυτά ειναι σενάρια ταινίας, ας ρωτήσει τον εαυτού του γιατι δεν βρήκαν πότε το αεροπανό της Malaysia Airlines;; οπως και αλλα κατά καιρούς που χάθηκαν χωρίς κανένα ίχνος! και καλά παλιότερα, σημερα βλέπουν ολα τα αεροπλάνα με την τεχνολογία, λίγο δύσκολο να χάσεις ένα τοσο μεγάλο αεροπλάνο!πόσο μάλλον όταν το μαύρο κουτί εξακολουθεί να στέλνει στίγμα μέσω δορυφόρου σε περίπτωση πτώσης!. Όλα αυτά με την προϋπόθεση οτι έγινε ατύχημα δλδ υπήρχε αεροπλάνο και επιβάτες!

Περί UFO,εγώ λοιπόν που δεν είμαι φυσικός και δεν έχω σπουδάσει κατι πάνω σε αυτό,(Να μαθαίνουν αυτοί που σπούδασαν!συμβατική επιστήμη , σας ανοίγω και τα μάτια!) γνωρίζω οτι ένα αντικείμενο με δικό του ισχυρό Βαρυτικό πεδίο πιο ισχυρό της Γης, δεν θα έχει καμιά επίδραση πάνω του, το Βαρυτικό πεδίο της Γης!! κατά αυτό τον τρόπο μπορούν να κάνουν ελιγμούς χωρίς να έχει καμιά επίδραση σε αυτούς που ειναι μέσα!!οπως πχ με τα αεροπλάνα!!το καλύτερο; βάρος = χρόνος!αν ξεφύγεις απο το βάρος δεν υπάρχει χρόνος! της Γης του Ηλίου ΚΤΛ!ο χρόνος υπάρχει μόνο οπού υπάρχει βάρος!..Και ας στείλει κάποιος ειδικός Πανεπιστημίου! να μου πει οτι δεν ειναι ετσι!αν ξέρει φυσικά πως ειναι ο ίδιος! αφου και αυτοί οτι τους έμαθαν ξέρουν!.

απόδειξη οτι υπάρχουν εξωγήινοι και ας ειναι γελοίο για κάποιους! πραγματικά όμως δεν φαντάζονται πόσο γελοίοι και εγωιστές ειναι κάποιοι να νομίζουν οτι στο άπειρο σύμπαν υπάρχουν μόνο οι άνθρωποι!πάλι καλά που οι περισσότεροι πιστεύουν αυτά που τους δείχνουν!τι θα έκανε η ελίτ χωρίς εσάς; , οπως την άλλη απατη με το αεροπλάνο που δηθεν έριξαν στο πεντάγωνο!! τότε με την κατεδάφιση τον πύργων με εκρηκτικά!

η λογική και η φυσική λέει οτι αν ειναι να πέσει κατι θα πέσει απο εκεί και πάνω! απο το σημείο που έπεσε το αεροπλάνο! και όχι όλο το κτίριο και μάλιστα τοσο οροφών! ψιλά γράμματα όμως αυτά,για πολλούς!Άτομα που υπερασπίζονται με λύσσα και φανατισμό την ίδια τους την υποδούλωση!άλλοι έγραφαν τροπή σας ! πρέπει να είσαι πρόβατο σαν και αυτούς!! σας αυτούς δεν θα γίνω για χάρη σας!! άντε όλοι στο πρώτο θέμα λοιπόν με σοβαρότητα! (τι εννοείτε όταν λέτε σοβαροί; να λέμε οτι λένε οι διαμορφωτές;γιατι δεν αγγίζουν θέματα που έχουμε εδώ; γιατι λένε ιστορικά ψέμματα; γιατι τα λένε μονόπλευρα; πολλά γιατί! ακομα και το el.wikipedia έχουν στο κόλπο!) Όπως του Θέμου, αυτού που παίρνει δις για να σας αποβλακώνει ! και δεν ειναι τυχαίο οτι ειναι η πρώτη σελίδα στην Ελλάδα ! ούτε αυτή ούτε άλλες με την ίδια αποστολή!που το μόνο που κάνουν ειναι να λένε τα ίδια ψέματα που σας έλεγαν απο το σχολείο και όχι μόνο!!ξέρω ποιες ειναι μια μια!,που τα έχουμε καταρρίψει ολα σχεδόν εδώ! αλλα ποιοι θέλουν να χαλάσουν το παραμύθι;, και με αποδείξεις!ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΒΑΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΛΥΚΟΙ!©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

9 comments

Ανώνυμοςείπε...

Είστε τραγικοί κ λέτε μαλακιες!!!

Ανώνυμοςείπε...

αυτοί πού πιστεύουν ότι τούς σερβίρουν είναι ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ- αυτοί πού αμφιβάλλουν είναι ΣΟΦΟΙ...

Ανώνυμοςείπε...

thelo kai ego apo auta pou pinetai!!!kai oloi autoi pou klene ti einai?

και στην Μαλεσία έκλαιγαν αλλα αεροπλάνο δεν βρέθηκε με πτώματα! τελικά απορώ τι μυαλό κουβαλούν κάποιοι! να υποθέσω σαν εσένα θα ειναι όλοι αυτοί που λένε τι πίνεις;;;;;;; αν ειναι να σας εξηγούν και τα αυτονόητα άστο!

Ανώνυμοςείπε...

και πού είναι το αεροπλάνο κι οι επιβάτες του τότε;

Ανώνυμοςείπε...

Το ότι ζούμε μέσα σε ένα ματριξ σε ένα χώρο ψευδεστισεων ζούμε. Πολλά περί ΆΤΙΑ δεν πιστεύουν αρκετοί και καλά κάνουν γιατί όποιος θέλει τα πιστευει και όποιος δεν θέλει δεν κατακρίνει τους άλλους. Γνώμη του καθενός.Ζούμε σε ένα κόσμο πλέον που κατάφεραν κυριολεκτικά μας μας χειραγογουν και μα πιστεύουμε ότι θέλουν αυτοί με αποτέλεσμα ακόμα και ψεύτικο να είναι κάποιο περιστατικό θα στο πασάρουν σαν πραγματικο. Ξυπνάτε επιτέλους μερικοί βγείτε από το ματριξ και τον βαθύ ύπνο και ελάτε στην πραγματικότητα και αφήστε τα τι περνει αυτός και άλλα τέτοια.

Ανώνυμοςείπε...

κατι πειραματα κανανε με χρονοαντιφαση και ετυχε να πεταει απο κει το αεροπλανο, θα ξαναεμφανιστει μετα απο μερικα χρονια.

george4sportsείπε...

καλα πτωματα δε βρεθηκαν, τα ονοματα των επιβατων υπαρχουν? δεν θα βρεθουν λετε? εληξε το θεμα?

Ανώνυμοςείπε...

Βγαλανε ανακοινωση πως ταυτοποιησαν ολα τα πτωματα που ηταν εκει.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications