Άγρια καταδίωξη ρομά στη Βοιωτία: Ο επίδοξος φυγάς εμβόλισε περιπολικά

Άγρια καταδίωξη ρομά στη Βοιωτία: Ο επίδοξος φυγάς εμβόλισε περιπολικά
Σκηνές από αστυνομική ταινία εκτυλίχθηκαν αργά το απόγευμα της Πέμπτης στη Βοιωτία.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας ρομά έκλεψε αγροτικό αυτοκίνητο από την περιοχή της Θήβας, ο ιδιοκτήτης του οποίου είχε αφήσει τα κλειδιά πάνω στη μίζα, καθιστώντας πιο εύκολο το έργο του κλέφτη.

Ωστόσο, η πράξη του δράστη έγινε αμέσως αντιληπτή, με αποτέλεσμα να προκληθεί κινητοποίηση της Αστυνομίας.Άνδρες της Α ΟΠΚΕ τον εντόπισαν και άρχισαν να τον καταδιώκουν, ενώ, ο ρομά, στην προσπάθειά του να διαφύγει, μπήκε στην Κωπαΐδα και από εκεί βγήκε στον Ορχομενό.

Ακολούθησε τη διαδρομή Ορχομενός - Προσήλιο - Ακόντιο - Χαιρώνεια. Εκεί όμως, στο μνημείο του Λιονταριού, τον περίμεναν οι αστυνομικοί που είχαν προβλέψει τον δρόμο που θα ακολουθούσε.

Βλέποντας το μπλόκο που είχε στηθεί, ο ρομά δεν δίστασε να πατήσει γκάζι και να εμβολίσει τα περιπολικά που του έκλειναν τον δρόμο, χωρίς όμως να τραυματίσει τους αστυνομικούς.Προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές στα δύο οχήματα, ενώ ο δράστης συνελήφθη. Μάλιστα, μετά από το τροχαίο, υπήρξε κινητοποίηση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία και το ΕΚΑΒ, χωρίς όμως να χρειαστεί η επέμβασή τους.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications