Νέα ερευνά για το αεροπλάνο που είχε εξαφανιστεί σε μαύρη τρυπά για 35 χρονιά! βίντεο!(Αναδημοσίευση)

Μέτα απο ερωτήσεις και απορίες αναγνωστών για τον σάλο που έγινε στο (Αεροπλάνο προσγειώθηκε 35 χρόνια μετά την εξαφάνιση του! )Έρευνα σχετικά με αυτό στο εξωτερικό βρέθηκαν οι παρακάτω πληροφορίες

ΠΕΡΊΛΗΨΗ Ένα... αεροπλάνο χάθηκε για 35 χρόνια - Ένα παράξενο περιστατικό που συνέβη στις 4 Σεπτεμβρίου 1945. Εξαφανίστηκε πάνω από τον Ατλαντικό ουρανό είχε προκαλέσει σάλο και προβληματισμό σε όλο τον κόσμο. Παραδόξως, μετά από 35 χρόνια,στις 12 Οκτωβρίου 1980, το αεροπλάνο προσγειώθηκε στο Πόρτο Αλέγκρε (πορτογαλικά: Porto Alegre)της Βραζιλίας χωρίς προειδοποίηση στον πύργο ελέγχου του αεροδρομίου.

Ανοίγοντας η πόρτα του αεροπλάνου, οι επιβάτες έμειναν άναυδοι όταν είδαν αλλα πιο νέα αεροπλάνα! οι επιβάτες ανερχόταν σε 92 άτομα. Σύμφωνα με την έρευνα, και υποθετικά, το αεροσκάφος αυτό είχε περάσει σε 4-διάστατο χώρο! σε μια μαύρη τρύπα για 35 χρόνια, πριν επιστρέψει τελικά να προσγειωθεί.

Πληροφορίες σχετικά με τις τέσσερις διαστάσεις, ο χρόνος δεν είναι ο ίδιος με το χρόνο στην γη. Μια μέρα στον 4-διάστατο χώρο θα μπορούσε να είναι πολλά χρόνια ή ακόμα και δεκαετίες στη γη!!. Ακριβώς όπως ο χρόνος στη γη είναι διαφορετικός από κάθε άλλο σώμα πχ στον Ερμή, στον Άρη ή άλλους πλανήτες,πήγες απο Ινδονησία forum.viva.co.id,serunik.com, και imagebam.com.Δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες σχετικά με αυτό το θέμα! και πως να υπάρχουν αφου το έθαψαν! μόνο στην Ινδονησία το ανέφεραν, πουθενά άλλου!.Να υπενθυμίσω οτι κατι ανάλογο είχε γίνει στο πείραμα της Φιλαδέλφειας! συνωμοσίες για τον πολύ κόσμο!

Και δεν ειναι τυχαίο το γεγονός οτι σε χώρες εκτός ΝΑΤΟ τα λένε και σε ειδήσεις οπως και για UFO! ειδικά στην Ελλάδα αυτά ειναι απαγορευμένα απο "έγκυρες" σελίδες! πως θα κρατάς σε μεσαιωνικό σκοταδισμό τον λαό;και σε ψυχική φυλακή; χωρίς να σκέφτεται αλλα να ειναι παθητικώς αποδεχτής σε πλήρως ελεγχόμενες ειδήσεις!

Όπως είχαμε αναφέρει στο προηγούμενο με λίγα λογία χωρίς γνώση των παραπάνω πληροφοριών(και δεν είναι τυχαίο που εδώ έχουμε καταρρίψει πολλά δεδομένα στην μάζα!).ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΑΘΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ... ΔΕΙΤΕ TV ΚΑΛΎΤΕΡΑ!ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΓΗ ΠΕΡΑΣΑΝ 35 ΧΡΟΝΙΑ !!!!!! ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΕΡΙΚΑ ΛΕΠΤΑ ΜΟΝΟ! !!!!

Γιατί δεν ξέμεινε από καύσιμα; για 35 χρόνια,θα μπορούσε να είναι σε μια άλλη διάσταση μόλις μία ημέρα ή ακόμα και μια ώρα, Δεν έχουν εξηγηθεί ολα τα πράγματα που συμβαίνουν σε αυτόν τον κόσμο μας, και δεν μπορεί να εξηγηθεί ούτε από την επιστημονική ορθολογικότητα.

Και ποιος μα λέει οτι δεν έχει γίνει το ίδιο στο χαμένο Boeing της Malaysia;; βεβαία κάποια που έχουν χαθεί δεν ξανά γύρισαν πότε! μπορεί να εμφανιστούν μετα απο 300 χρονιά! υπάρχουν ακόμα πολλά μυστήρια στο σύμπαν που είναι πέρα από τα όρια της λογικής και της ανθρώπινης σκέψης,βίντεο απο ινδονησιακά μέσα ενημέρωσης και όχι αποβλάκωσης!γιατι άπλα δεν ειναι Ελλάδα!

Είχα μιλήσει με επιστήμονα απο σχολή περί φεγγαριού κάποτε, οτι ειναι φύση αδύνατον να κρατάει τοσο μεγάλο σώμα η Γη, και έλεγε αρλούμπες αυτά που του έμαθαν! άσχετα που άλλοι στο εξωτερικό που δεν ειναι γνωστοί παραδέχονται οτι δεν μπορούν να το εξηγήσουν, συμπέρασμα; Στα πανεπιστήμια σου μαθαίνουν οτι θέλουν, και ο καθένας παίρνει πτυχίο!!βαρυτικό προωστικό σύστημα!!,θα παρακαλούσα άτομα που λένε οτι τους έμαθαν στα σχολειά να μην γράφουν εξυπνάδες !όταν θα έχετε δίκη σας άποψη και όχι άλλων εξυπνάδες απο πανεπιστήμια και σχόλες, τότε μιλάτε!,λοιπόν το οτι οι άνθρωποι είναι ανίκανοι να καταλάβουν τι είναι χρόνος δεν πάει να πει ότι άλλοι δεν μπορούν.Οι δίσκοι καμπυλώνουν τον χρόνο(για να διανύσουν τεράστιες αποστάσεις σταματούν τον χρόνο.η αλλιώς δεν υπάρχει χρόνος στο διάστημα, υπάρχει μόνο στα σώματα, οπως στην Γη και τον ήλιο. βάρος = χρόνος).

Μπορεί να παραμορφωθεί ή να λυγίσει από ένα βαρυτικό πεδίο,δεν πέρασε πολύς καιρός που ο άνθρωπος πίστευε ότι ο αέρας της ατμόσφαιρας είναι τίποτα.!δεν μας άφορα τη λέει
ο ψευτο επιστήμονας Einstein,συμβατικής επιστήμης, που έκλεβε εργασίες άλλων και έγινε αυτός διάσημος! που σας μαθαίνουν στα σχολειά!η ο άλλος ο Έντισον; έφαγαν τον Τέσλα,και ας στείλει ένας καθηγητής Πανεπιστημίου να μου πει οτι δεν ειναι ετσι, αν ξέρει φυσικά! αυτοί ξέρουν μόνο την συμβατική επιστήμη!(βαρεθήκαμε την βλακεία ορισμένων που αναπαράγουν οτι τους έμαθαν!)

Post A Comment:

3 comments

Saraείπε...

τι βλακειες ......Παραδόξως, μετά από 35 χρόνια,στις 12 Οκτωβρίου 1980, το αεροπλάνο προσγειώθηκε στο Πόρτο Αλέγκρε (πορτογαλικά: Porto Alegre)της Βραζιλίας χωρίς προειδοποίηση στον πύργο ελέγχου του αεροδρομίου.

ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕ ΤΙΠΟΤΑ

και ξαναλέω.....τι βλακειες

Ανώνυμοςείπε...

θα το πιστευαμε αν τους επερναν συνεντευξη...

Ανώνυμοςείπε...

ΕΓΩ ΤΟ ΠΙΣΤΕΎΩ. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο Γ@ΜΗΜΕΝΟΣ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΟΠΩΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΙΣΕΚΑΤΟ. ΤΙ ΈΛΕΓΕ Ο ΑΡΧΑΙΟΣ ΠΆΠΠΟΥΣ ΜΑΣ ;;;; ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΊΝΑΊ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΊΠΟΤΑ! ΨΙΨΙΝΕΛ.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications