ΠΡΟΣΟΧΉ για τους αριστερούς που έτρεξαν να κάνουν την γνώση προπαγάνδα-  Πρώτη βοήθεια 50.000 ευρώ για κάθε επιβάτη προσφέρει η Germanwings
ΠΡΟΣΟΧΉ για τους αριστερούς που έτρεξαν να κάνουν την γνώση προπαγάνδα-  Πρώτη βοήθεια 50.000 ευρώ για κάθε επιβάτη προσφέρει η Germanwings

Το ποσό δεν έχει σχέση με τις αποζημιώσεις

Μια πρώτη βοήθεια ύψους έως και 50.000 ευρώ ανά επιβάτη, προσφέρει στους οικείους των θυμάτων η εταιρεία Germanwings, για την κάλυψη των άμεσων εξόδων τους, μετά την πτώση του Airbus A320.

Αυτή η πρώτη βοήθεια, η οποία είναι ανεξάρτητη από τις αποζημιώσεις που αναμένεται να δοθούν λόγω της ευθύνης της εταιρείας, δεν θα ζητηθεί να επιστραφεί σε καμία περίπτωση, διαβεβαίωσε εκπρόσωπος της εταιρείας στο Γαλλικό Πρακτορείο, επιβεβαιώνοντας την πληροφορία που μετέδωσε πρώτη η βερολινέζικη εφημερίδα Tagesspiegel.

Σύμφωνα με τον Χόλγκερ Χοπερντίτσελ, ένα δικηγόρο ειδικευμένο στις αεροπορικές μεταφορές τον οποίο επικαλέστηκε η Ταγκεσπίγκελ, η Lufthansa, η μητρική εταιρεία, ενδέχεται να καταβάλει αρκετές δεκάδες ως αρκετές εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ ανά θύμα ως αποζημίωση, όταν οι οικείοι των επιβατών διεκδικήσουν αποζημιώσεις.

Η ευθύνη των αεροπορικών εταιρειών σε περίπτωση δυστυχήματος καθορίζεται με βάση τη Σύμβαση του Μόντρεαλ για την Ευθύνη των Αερομεταφορέων (1999), η οποία προβλέπει ένα όριο 143.000 ευρώ ανά θύμα. Ωστόσο αυτό το όριο μπορεί να ξεπεραστεί και στην «πράξη» οι αεροπορικές εταιρείες «σπανίως το επικαλούνται», ανέφερε ένας νομικός σύμβουλος μιας επιχείρησης του κλάδου, ερωτηθείς σχετικά από το Γαλλικό Πρακτορείο.

Ο Έλμαρ Γκεμούλα, καθηγητής αεροπορικού δικαίου στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο του Βερολίνου, ερωτηθείς για το θέμα από τη γερμανική εφημερίδα Rheinische Post, έκρινε ότι θα ζητηθεί από τους συγγενείς ως αποζημίωση από τη Lufthansa ένα σχετικά μικρό ποσό που θα κυμαίνεται μεταξύ 10-30 εκατομμυρίων ευρώ συνολικά.

Και αριστεροί εκμεταλλεύτηκαν και αυτή την απατη με την κατάρριψη του αεροπλάνου, για να πουν την άλλη απατη περί Γερμανικές αποζημιώσεις!!! ολα αυτά για να σπέρνουν διχόνοια! αφου και η Γερμανία στο ίδιο καζάνι ειναι εντολές εκτελούν και εκεί! τώρα πια ΣΤΟ ΝΑΤΟ- USA! ΕΙΝΑΙ!! που έχει ακουστεί αποζημιώσεις σε πόλεμο;

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications