Άνοιξε βεντέτα αίματος στη Καλαμάτα μετά την δολοφονία της 30χρονης γυμνάστριας; Βγήκαν τα μαχαίρια και μάτωσαν τα ΣΤΕΝΑ!!
Άνοιξε βεντέτα αίματος στη Καλαμάτα μετά την δολοφονία της 30χρονης γυμνάστριας; Βγήκαν τα μαχαίρια και μάτωσαν τα ΣΤΕΝΑ!!

Μαχαίρια βγήκαν χθες το βράδυ στη συμβολή των οδών Φαρών και Καίσαρη κι ένας άντρας αλβανικής καταγωγής, τραυματισμένος στο πόδι, μετά από συμπλοκή με άγνωστα -μέχρι στιγμής- άτομα διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Το περιστατικό έγινε γύρω στις 10 το βράδυ, σχεδόν ταυτόχρονα με ένα ακόμα σοβαρό περισματατικό, στη συμβολή των οδών Βασιλέως Γεωργίου και Αριστοδήμου, όπου ένας άντρας, μετανάστης πιθανότατα, χαστούκισε ένα νεαρό που συνόδευε δύο κορίτσια. Και στις δύο περιπτώσεις επικράτησε αναταραχή και οι περίοικοι τρομοκρατήθηκαν, ενώ κινητοποιήθηκαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών. Η Αστυνομία ερευνά κάθε ενδεχόμενο, ακόμα και τα δύο περιστατικά να σχετίζονται μεταξύ τους.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το .eleftheriaonline.gr, λίγο πριν τις 10 το βράδυ, στη συμβολή των οδών Φαρών και Καίσαρη άγνωστα άτομα επιτέθηκαν σε άντρα αλβανικής καταγωγής, ο οποίος στη διάρκεια της συμπλοκής δέχτηκε μαχαιριά στο πόδι στη μέση του δρόμου. Οι άντρες -2 ίσως και 3, σύμφωνα με περίοικους- εξαφανίστηκαν αμέσως μετά το περιστατικό και κινητοποιήθηκε η Αστυνομία για την αναζήτησή τους. Παράλληλα ασθενοφόρο παρέλαβε τον τραυματία, ενώ η γειτονιά αναστατώθηκε και αρκετοί κάτοικοι σχολίαζαν πως “δεν μπορούμε πια να κυκλοφορήσουμε”.

Περίπου την ίδια ώρα συνέβη το άλλο περιστατικό, στη συμβολή των οδών Βασιλέως Γεωργίου και Αριστοδήμου, όταν σύμφωνα με περίοικους, σταμάτησε ένα μηχανάκι με οδηγό έναν άντρα, πιθανότατα Αλβανό, ο οποίος στη συνέχεια χαστούκισε έναν νεαρό, που λέγεται πως πιθανότατα αντέδρασε όταν ο πρώτος πείραξε τα κορίτσια που συνόδευε.

ΕΜΑΘΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΟΤΩΣΕ!!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications