Καταγράφηκαν μυστηριώδεις μπάλες φωτός από τα μέλη της ομάδας CSETI, στη Φλόριντα!βίντεο
Καταγράφηκαν μυστηριώδεις μπάλες φωτός από τα μέλη της ομάδας CSETI, στη Φλόριντα!

Το βίντεο που δείχνουμε, δείχνει μία δήθεν «εξωγήινη επαφή", που παρατηρήθηκε από μια ομάδα μελών με επικεφαλή τον Δρ Steven Greer CSETI. Το μυστηριώδες φαινόμενο εκδηλώθηκε κατά την διάρκεια του αποτελέσματος, που το ξεκίνησαν τα μέλη της ομάδας CSETI, χρησιμοποιώντας μορφές σκέψης και διαλογισμού, που είναι γνωστό ως, το πρωτόκολλο ΕΚ-5. Το περιστατικό συνέβη το βράδυ, στις 27 Ιανουαρίου του 2015 στην παραλία Vero, στη Φλόριντα.

Οι μάρτυρες είναι πεπεισμένοι ότι τα μυστηριώδεις φώτα που εντοπίστηκαν και καταγράφηκαν, ήταν UFO, αλλά σύμφωνα με άλλους ανθρώπους, αυτά τα δύο φώτα υποτίθεται ότι ήταν φωτοβολίδες από το αμερικανικό πυροβολικό.

Ένα μέλος του CSETI, ο Μαρκ Σίμονς είπε: «Ήμουν εκεί και τα παρακολουθούσαμε με ένα ζευγάρι AN / PVS-7B γυαλιά νυχτερινής όρασης. Δεν υπήρχαν αεροπλάνα στον ουρανό, πριν, αλλά και μετά την επίδειξη αυτών των μυστηριωδών φώτων. Επίσης, δεν είδαμε καπνό, και αν ήταν φωτοβολίδες θα φαίνονταν αμέσως. Το κάθε είδος καπνού θα έπρεπε να φωτίζεται από τη λάμψη.''

Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications