Η γυναικά που θα πάει στην αποικία στο Άρη το 2024!  θα γεννήσω  εκεί ! και θα πεθάνω εκεί!
Η γυναικά που θα πάει στην αποικία στο Άρη το 2024!  θα γεννήσω  εκεί ! και θα πεθάνω εκεί!

Η Βρετανίδα Maggie Lieu, 24 ετών, λέει οτι η μαμά της είναι «περήφανη και χαρούμενη» γιατι είμαι μια απο τους 100 υποψηφίους που θα ταξιδέψουν στον Άρη το 2024.

Λέει επίσης ότι μάλλον θα κάνει ένα μωρό στον Κόκκινο Πλανήτη - παρά τους άγνωστους κινδύνους του τοκετού σε άγνωστο μέρος οπως τον Άρη. Είναι μέσα στους 100, από 200.000 υποψήφιους για την αποστολή στον Άρη.

Δεν υπάρχει τρόπος επιστροφής από τον Άρη, και όλοι οι αστροναύτες θα πεθάνουν εκεί, αφού πάνε σε μια αποικία το 2024 χτισμένη απο ρομπότ.Παρά την απόφασή της να πεθάνει σε άλλο πλανήτη,η οικογένεια της και οι φίλοι της υποστηρίζουν αυτή την απόφαση.

Έχω πλημμυρίσει με μηνύματα από όλους να μου λένε πόσο περήφανοι είναι. Μου άρεσε αυτό,«Η μητέρα μου ήταν επιφυλακτική στην αρχή, αλλά το ξεπερνάει κάθε μέρα.είμαι μοναχοκόρη και έτσι έχουμε ένα αρκετά στενό δεσμό, αλλά είναι τόσο περήφανοι και χαρούμενοι για μένα επιτέλους το όνειρό μου θα γίνει πραγματικότητα ».

θα κάνει ένα μωρό στον Κόκκινο Πλανήτη

Λέει επίσης ότι είναι ανοικτή στην ιδέα να γεννήσει στον Άρη.
«νομίζω ότι θα ήταν πραγματικά συναρπαστικό να είναι η μητέρα για ένα μωρό που γεννηθεί εκτός της Γης. κάποιοι έχουν κάνει έρευνα για γεννά σε χαμηλή βαρύτητα, ώστε να μην υπάρξει κίνδυνος.

Προκειμένου να δημιουργηθεί μια αποικία στον Άρη, η αναπαραγωγή είναι αναπόφευκτη και απαραίτητη. είμαι περίεργη να μάθω τις επιπτώσεις που θα έχει στην γνώση μας η εγκυμοσύνη στο διάστημα.

Η Lieu θα ξεκινήσει τώρα ένα πρόγραμμα κατάρτισης δέκα ετών για το ταξίδι της στον Κόκκινο Πλανήτη.

«Θα έχουμε 10 χρόνια εκπαίδευσης,» λέει. « Η Ομάδα κατάρτισης για να βεβαιωθούν ότι μπορούμε να εργαστούμε σαν μια ομάδα και να προχωρήσουμε με τους ανθρώπους που θα περάσουμε το υπόλοιπο της ζωής μας μαζί.

Η Τεχνική εκπαίδευση ειναι επάνω σε όλες τις δεξιότητες που χρειάζονται για να επιβιώσουν στον Άρη - ιατρική, οδοντιατρική, επισκευές, γεωργία, και τέλος η προσωπική εκπαίδευση για να βεβαιωθούν ότι μπορούν να αντιμετωπίσουν συνθήκες απομόνωσης τόσο ψυχικά όσο και σωματικά.

(ΥΓ, πόσες άραγε θα ήταν έτοιμες να αφήσουν την ματαιόδοξη ζωούλα τους στην Γη;)
©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ (ΥΓ,2 σε κανένα μηνά ίσως το δείτε στα γνωστά μεγάλα site στην Ελλάδα! οπως έχει ξανά γίνει!)

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications