ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΡΕΥΝΑΣ – : Το καλύτερο Φάρμακο για πάσα Νόσο!!!!
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΡΕΥΝΑΣ – : Το καλύτερο Φάρμακο για πάσα Νόσο!!!

Μία επαφή κάθε μέρα... τον γιατρό τον κάνει πέρα! Όταν το κάνεις ίσως το τελευταίο πράγμα που σκάφτεσαι είναι ότι κάνεις καλό στην υγεία σου. Ή ότι αυτή η πράξη συμβάλλει στη διατήρηση του σωματικού σας βάρους!

Οπως απέδειξαν επιστημονικές έρευνες, το καλό προσφέρει και αυτά τα οφέλη, σύμφωνα με την Ελληνική Γραμματεία Ομοιοπαθητικής.«Το σ@ξ είναι παντού στα μέσα μαζικής ενημέρωσης» λέει η JoyDavidson, Ph.D, από τη Νέα Υόρκη, ψυχολόγος, «αλλά ακόμη τα σ@ξουαλικά θέματα συνεχίζουν προκαλούν αμηχανία ή να θεωρούνται απρέπεια». Και συνεχίζει: «Όμως οι άνθρωποι πρέπει να ανοίξουν τα μάτια τους, ενισχύει την υγεία, όχι μόνο την ψυχολογική αλλά και την σωματική».

1. ανακουφίζει από το στρές: Η πράξη μειώνει την αρτηριακή πίεση και το στρες συνολικά, σύμφωνα με ερευνητές από τη Σκωτία που ανέφεραν τα ευρήματά τους στο περιοδικό BiologicalPsychology. Τα συμπεράσματα βγήκαν από τη μελέτη 24 γυναικών και 22 ανδρών.Εκείνοι που είχαν επαφή είχαν καλύτερες αντιδράσεις στο άγχος από εκείνους που απείχαν. Μια άλλη μελέτη, που δημοσιεύτηκε στο ίδιο ιατρικό περιοδικό, διαπίστωσε ότι η συχνή επαφή μείωνε την διαστολική αρτηριακή πίεση. Επίσης, μία άλλη έρευνα απέδειξε ότι και μόνο το αγκάλιασμα μείωνε την αρτηριακή πίεση στις γυναίκες.

2. ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα: Η καλή σ@ξουαλική ζωή σημαίνει καλή σωματική υγεία. με δύο φορές την εβδομάδα έχει αποδειχθεί ότι αυξάνει την ανοσοσφαιρίνη Α ή IgA, η οποία μπορεί να σας προστατεύσει από το κρυολογήματα και άλλες λοιμώξεις.Επιστήμονες στο Πανεπιστήμιο του Wilkes στο Wilkes-Barre, της Πενσυλβάνιας, στην Αμερική, πήραν δείγματα σάλιου, που περιέχει IgA, από 112 φοιτητές. Οι φοιτητές που είχαν τις πιο συχνές επαφές είχαν τα υψηλότερα επίπεδα IgA στο σάλιο τους σε σχέση με τις άλλες τρείς ομάδες φοιτητών με λιγότερο συχνές επαφές.

3. καις θερμίδες: Σε τριάντα λεπτά πράξης καίγονται 85 θερμίδες ή και περισσότερες. Μπορεί να μην ακούγεται πολύ, αλλά προσθέστε: σε 42 μισάωρα, θα κάψετε 3570 θερμίδες, και θα χάσετε μισό κιλό. "είναι ένας πολύ καλός τρόπος άσκησης», λέει η σ@ξολόγος PattiBritton, PhD, από το Λός Άντζελες, πρόεδρος της «Αμερικανικής Ένωσης Θεραπευτών και Εκπαιδευτών Σ@ξουαλικότητας».

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ!!
ΓΙΑΥΤΟ ΒΓΗΚΕ ΤΩΡΑ Η ΕΡΕΥΝΑ!

4.βελτιώνει την υγεία του καρδιαγγειακού συστήματος: Κάποτε επικρατούσε η άποψη ότι μπορεί να οδηγήσει σε εγκεφαλικό επεισόδιο. Σύμφωνα με ερευνητές από την Αγγλία ισχύει ακριβώς το αντίθετο. Σε μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στην «Επιθεώρηση Επιδημιολογίας και Κοινοτικής Υγείας», οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι η συχνότητα του σ@ξ δεν σχετίζεται με αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο σε 914 άνδρες που παρακολούθησαν για 20 χρόνια.

Και τα οφέλη του για την υγεία της καρδιάς δεν τελειώνουν εδώ. Οι ερευνητές βρήκαν επίσης ότι η επαφή δύο ή περισσότερες φορές την εβδομάδα μειώνει τον κίνδυνο θανατηφόρου εμφράγματος κατά το ήμισυ, για τους άνδρες, σε σύγκριση με όσους είχαν λιγότερο από μια φορά το μήνα.

5. ενισχύει την αυτοεκτίμηση: Ένας από τους 237 λόγους για τους οποίους οι άνθρωποι κάνουν είναι η ενίσχυση της αυτοεκτίμησης, σύμφωνα με τα στοιχεία που συλλέγονται από το Πανεπιστήμιο του Τέξας και δημοσιεύονται στο «ArchivesofSexualBehavior». Σύμφωνα με την GinaOgden, PhD, ειδικό από το πανεπιστήμιο του Cambridge, «Αν η επαφή γίνεται με αγάπη, σε έναν δεσμό όπου υπάρχει επικοινωνία, ενισχύεται σίγουρα η αυτοεκτίμηση».

6. βελτιώνει την οικειότητα και προωθεί την αγάπη: Η ωκυτοκίνη, η ορμόνη που παράγεται κατά τη διάρκεια της ερ@τικής επαφής ενισχύει τους δεσμούς και οικοδομεί την εμπιστοσύνη. Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Πίτσμπουργκ και το Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας αξιολόγησαν 59 προεμμηνοπαυσιακές γυναίκες πριν και μετά από την ζεστή επαφή με τους συντρόφους τους, που περιελάμβανε το λιγότερο αγκαλιές. Τα ευρήματα ήταν ότι όσο στενότερη ήταν η επαφή τόσο αυξανόταν η εκλυόμενη ωκυτοκίνη. Η ωκυτοκίνη ενισχύει τον δεσμό και αυξάνει το αίσθημα της γενναιοδωρίας.

7. είναι παυσίπονο: Κατά τη διάρκεια της πράξης, εκκρίνεται σε ποσότητα η ορμόνη ωκυτοκίνη, αυξάνονται οι ενδορφίνες και ο πόνος μειώνεται. Αν λοιπόν ο πονοκέφαλός σας, οι αρθριτικοί σας πόνοι, ή το προεμμηνορυσιακό σας σύνδρομο βελτιώνονται μετά το σ@ξ, τώρα ξέρετε γιατί συμβαίνει αυτό. Σε μια μελέτη που δημοσιεύεται στο «Δελτίο Πειραματικής Βιολογίας και Ιατρικής», 48 εθελοντές στους οποίους δόθηκε ωκυτοκίνη, και στη συνέχεια τρύπησαν τα δάχτυλά τους, ο πόνος που ένιωσαν μειώθηκε κατά το ήμισυ.

8. μειώνει τον κίνδυνο καρκίνου του προστάτη: Η συχνή εκσπερμάτωση, ειδικά για τους άνδρες ηλικίας 20 και κάτι, μπορεί να μειώσει στο ένα τρίτο, τον κίνδυνο καρκίνου του προστάτη αργότερα στη ζωή τους, όπως δημοσίευσαν Αυστραλοί ερευνητές στην «BritishJournalofUrologyInternational».Μια άλλη μελέτη, που δημοσιεύτηκε στην «Επιθεώρηση της Αμερικανικής Ιατρικής Ένωσης», διαπίστωσε ότι οι συχνές εκσπερματώσεις, περισσότερες από 21 το μήνα, για την ηλικιακή ομάδα των ανδρών 30 έως 40 ετών, συνδέονταν με χαμηλότερο κίνδυνο καρκίνου του προστάτη.

9. ενισχύει του μυς της πυέλου: Για τις γυναίκες, το αποτέλεσμα είναι ότι αργότερα στη ζωή τους μπορεί να προληφθεί η ακράτεια ούρων. Για να ενισχύσουν αυτή την ευεργετική επίδραση μπορούν να κάνουν μία βασική άσκηση από τις λεγόμενες ασκήσεις Kegel: Σφίξτε τους μυς του δαπέδου σας πυέλου, σαν να προσπαθείτε να σταματήσετε τη ροή των ούρων. Μετρήστε μέχρι το τρία, μετά χαλαρώστε.

10.κατά της αϋπνίας: Σύμφωνα με επιστημονικές έρευνες, η ωκυτοκίνη, η ουσία δηλαδή που απελευθερώνεται κατά τη διάρκεια του οργασμού βοηθάει στον ύπνο. Ο σωστός ύπνος με τη σειρά του έχει ευεργετικά αποτελέσματα γενικότερα στην υγεία, με πρώτα τη διατήρηση ενός υγιούς βάρους και την διατήρηση κανονικής αρτηριακής πίεσης.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications