Ιστορίες για το  πόσο πολύ έχουν ξεφτιλιστεί οι γυναίκες...σήμερα

Παιδιά σας παραθέτω 2 ιστορίες απο φίλους μου (άσχετοι μεταξύ τους) που άκουσα χθες:

απο κάποιον με το ψευδώνυμο SpermBob:

Ιστορία 1:
Γνωρίζει ένας φίλος μου μια πριν από 10 μέρες και την προηγούμενη βδομάδα της προτείνει να πάνε το ΣΚ που μας πέρασε στο Καρπενήσι και καλά για την πρώτη τους εκδρομή για να γίνουν ζευγάρι. Κλείνει λοιπόν σε ένα απλό ξενοδοχείο και το λεει στην μανδάμ για να της κάνει έκπληξη.

Η αντίδραση της κυρίας όμως ήταν «Εγώ δεν πάω σε αυτό το φτηνοξενοδοχείο που έκλεισες. Θέλω μόνο στο Montana, αλλιώς δεν πάω πουθενά !»Για να μην τα πολυλογώ έκανε το χατίρι της και πήγε το παιδί στο Montana, πλήρωσε φαγητό, καφέ, ποτά, βόλτες σουβενίρ κ.α. για να της δείξει πόσο την φροντίζει.

Σημειώστε εδώ ότι κοκό δεν είχε στο πρόγραμμα γιατί μόλις φτάνουν στο δωμάτιο του λεει η γκ@μενα ότι έχει περίοδο... :. Γυρίζουν λοιπόν πίσω στην Αθήνα και τον παίρνει τηλέφωνο χθές το πρωί και του λέει «Θα πάμε βόλτα σήμερα στο κέντρο για καφέ ?» Αμέ, της λέει ο φίλος μου πιστεύοντας ότι θα ήθελε να τον ευχαριστήσει για το ΣΚ...

Μόλις λοιπόν βρίσκονται το απόγευμα στο Σύνταγμα του λεει η αξιοπρεπείς μανδάμ «Σήμερα ξεκινήσανε οι εκπτώσεις, θα πάμε στο Attica να μου πάρεις μερικά δώρα ??»

Μένει μαλάκας ο φίλος μου, αλλά θέλοντας να δει μέχρι που θα το τραβήξει πάει μαζί της.
Εκεί λοιπόν που βολτάρανε για να την ψαρέψει της λέει «Ωραία παπούτσια, θα μου τα πάρεις δώρο ?» και του λεει η γκ@μενα «Εσύ είσαι ο άντρας, εσύ πρέπει να παίρνεις δώρα, αλλιώς πώς θα κρατήσεις μια γυναίκα ?

Ιστορία 2:
Άλλος φίλος μου γνωρίζει μια αρκετά όμορφη, ψηλή ξανθιά, και αρχίζουν να πηγαίνουν μαζί βόλτες κτλ.
Μετά την 2ή - 3ή έξοδο τους του λεει «Δεν μου αρέσει το αμάξι σου, είναι πολύ συνηθισμένο. Τώρα η μόδα είναι να έχεις τζιπ.

Πρέπει λοιπόν να φροντίσεις να πάρεις άμεσα ένα Τζιπ» :
Της λέει και ο φίλος μου ΟΚ να πάρω Τζιπ, εσύ όμως τι βάζεις ??

Και του λέει «Εγώ τι να βάλω ?? Με τέτοιο αυτοκίνητο θες να κυκλοφορείς μια γυναίκα σαν κι εμένα ??»
Και της λέει και ο φίλος μου το θεϊκό:
Και δεν πάω να πάρω μια πο@@τάνα ? Θα μου έρθει φτηνότερα και θα είναι και πιο ωραία από εσένα !!

Καμιά ιστορία με super εξηγημένες γνωρίζει κανείς?αυτές οι 2 αντιπροσωπεύουν την πλειοψηφία..πολύ κρίμα.Αυτά ειναι κοινά χαρακτηριστικά πολλών γυναικών σημερα ....

Post A Comment:

11 comments

Ανώνυμοςείπε...

Πληρη εκφυλισμο εχουν υποστει οι ελληνιδες απ' οτι "φαινεται".

Ανώνυμοςείπε...

Εδώ και καμιά ώρα διαβάζω και ξαναδιαβάζω το άρθρο. ομολογώ πως δεν καταλαβαίνω. Οι γκόμενες έψαχναν άντρες με λεφτά και διάθεση να τα σπαταλήσουν γι αυτές. Που είναι α. το περίεργο, β. το κακό γ. πάντα έτσι δεν είναι???

Ανώνυμοςείπε...

Απλώς πρόκειται για κάποια τσόλια, και οι δυο τύποι έπρεπε να το καταλάβουν νωρίτερα φυσικά, από την στιγμή που του ζήτησε άλλο ξενοδοχείο η πρώτη, και από την στιγμή που ανέφερε το τζιπ η δεύτερη. Μάλλον έχουν παρασυρθεί στο να εστιάζουν σε χαμηλής αισθητικής και επιπέδου γκόμενες, Φυσικά, είναι και εντελώς ηλίθιες, γιατί η "εντυπωσιακή ξανθιά/τσούλα" ψάχνει τον ήδη τζιπάτο, δεν απαιτεί να γίνει.....

Cube8είπε...

Πολύ σωστά της απάντησε ο 2ος.

Ανώνυμοςείπε...

ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ Σ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ. ΤΙ ΨΑΧΝΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ???? ΤΗΝ <>?? ΠΟΙΑ <>?? ΕΙΔΑ ΠΩΣ ΦΕΡΟΝΤΑΙ Κ ΣΤΙΣ ΞΗΓΗΜΕΝΕΙΣ Κ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ (οχι γυναικουλες). ΑΣ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ <> Κ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Ανώνυμοςείπε...

Πλάκα μας κάνετε? ???
Οι αλλοδαπές τόσα χρόνια τι κάνουν?
Οι ίδιοι οι άντρες έδειξαν στις γυναίκες τι τους εξιτάρει. ...και προφανώς τους αρέσει να τους ξεκοκκαλιζουν τηβ περιουσία, να τους διαλύουν το σπίτι κ να μενουν τα παιδιά του στο δρόμο. ...
Έχει γίνει μόδα! !
Οι Ελληνίδες έπιασαν υο νόημα κ ακολουθούν το ρεύμα της εποχής!

Ανώνυμοςείπε...

Ούτε κι εγώ καταλαβαίνω. ....

Ανώνυμοςείπε...

Το ότι απο όλα τα άρθρα που ανεβαίνουν σε αυτό το blog επιλέξαμε να σχολιάσουμε αυτό..!! Ε.! δείχνει κ το επίπεδό μας..!! Μπράβο μας.!!

Ανώνυμοςείπε...

Έχουμε βρει σαν δικαιολογία τις αλλοδαπές. . Χαχα. . Ας πούμε καλύτερα ότι έχουν ξεφύγει οι γυναίκες. .και θα ξεφύγουν ακόμα περισσότερο. .γιατί οι ίδιες δεν σέβονται τους εαυτούς τους.. ;)

Unknownείπε...

Πολύ εμπεριστατωμένο άρθρο, μπράβο, τέτοια να βάζετε να μαθαίνει ο κόζμος έγκυρα τις κοινωνικές τάσεις

Ανώνυμοςείπε...

ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΙΕΣ ΔΗΘΕΝ
ΨΑΧΝΟΥΝ ΘΥΜΑΤΑ ΜΑΓΚΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ
ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΝ ΒΓΕΙΤΕ ΕΞΩ ΕΧΟΥΝ ΠΛΥΘΗΝΟΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΡΕΕΣ
ΟΤΑΝ ΒΓΗΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ ΚΑΙ
ΦΤΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ
ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΕΙΝΙΔΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΛΕΕΙΝΕΣ!!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications