Ένα παιδί τριών ετών, στην περιοχή των Υψιπέδων του Γκολάν, κοντά στα σύνορα της Συρίας και του Ισραήλ, είπε ότι σκοτώθηκε με ένα τσεκούρι στην προηγούμενη ζωή του,και προσδιορίζει τη θέση που δολοφονήθηκε και το σώμα του.

Έδειξε στους γέροντες του χωριού, όπου ο δολοφόνος έθαψε το άψυχο σώμα του, και πράγματι βρέθηκε ο σκελετός ενός άνδρα εκεί.

Έδειξε επίσης στους ηλικιωμένους, που ήταν θαμμένο το φονικό όπλο, και μετα το σκάψιμο, βρήκαν στην πραγματικότητα ένα τσεκούρι εκεί που τους είχε δείξει!.

Στο βιβλίο της, Τα παιδιά που έχουν ζήσει στο παρελθόν: Η μετενσάρκωση του σήμερα, ο Γερμανός θεραπευτής Trutz HARDO αφηγείται την ιστορία αυτού του παιδιού, μαζί με άλλες ιστορίες παιδιών που φαίνεται να θυμούνται την προηγούμενη ζωή τους, μόνο επαληθευμένες με ακρίβεια. Στην ιστορία του αγοριού ήταν μάρτυρες οπως ο Δρ Eli Lasch, ο οποίος είναι γνωστός για την ανάπτυξη του ιατρικού συστήματος στη Γάζα ως μέρος μιας πράξης από την ισραηλινή κυβέρνηση στη δεκαετία του 1960, ο οποίος πέθανε το 2009, είχε πει αυτά καταπληκτικά γεγονότα στον HARDO .

Το αγόρι ήταν εθνικότητας των Δρούζων, και στον πολιτισμό του η ύπαρξη της μετενσάρκωσης είναι αποδεκτή ως γεγονός. Η ιστορία του ωστόσο δεν είχε τη δύναμη να εκπλήξει η να αλλάξει τα πιστεύω στον κόσμου περί θανάτου του σε αυτό φροντίζουν οι θρησκείες βεβαία!.

Γεννήθηκε με ένα μεγάλο κόκκινο σημάδι στο κεφάλι. Οι Δρούζοι πιστεύουν όπως και κάποιοι άλλοι πολιτισμοί, ότι τα σημάδια σχετίζονται με τον τρόπο θανάτου σε προηγούμενες ζωές. Όταν το αγόρι ήταν αρκετά μεγάλος για να μιλήσει, είπε στην οικογένειά του ότι είχε σκοτωθεί από ένα χτύπημα στο κεφάλι με ένα τσεκούρι.

Όταν έφτασαν στο χωριό, το αγόρι θυμήθηκε το όνομα που είχε στην προηγούμενη ζωή του.
Ο άνθρωπος που φέρεται να είναι το αγόρι στην μετενσάρκωση είχε εξαφανιστεί πριν από τέσσερα χρόνια. η οικογένεια και οι φίλους του, σκέφτηκαν ότι θα μπορούσε να είχε πάει σε εχθρικό έδαφος και να τον είχαν σκοτώσει εκεί (λόγο πόλεμου).

Όταν τελικά έφτασαν στο σπίτι, το αγόρι τους είπε ότι μπορούσε να θυμηθεί και το όνομα του ανθρώπου που το είχε δολοφονήσει. Την ώρα που αποφάσισαν να ξεκινήσουν για να επιστρέψουν στο χωριό τους, το αγόρι είδε έναν άνδρα που δεν είχε συναντήσει ποτέ ξανά στο παρελθόν, αλλά τον αποκάλεσε με το όνομα του.

Αυτός ήταν, σύμφωνα με το αγόρι, ο άντρας που το δολοφόνησε στη προηγούμενη ζωή του. Προχώρησε προς το μέρος του και του είπε, «Εσύ δεν είσαι ο …;.Ο Ισραηλινός γιατρός που ήταν μπροστά και διηγήθηκε το γεγονός είπε ότι ο άντρας έγινε κάτασπρος.

Στη συνέχεια το μικρό παιδί οδήγησε τους γονείς του μαζί με τους γέροντες του χωριού σε μια ερημική περιοχή, σχετικά κοντά στο χωριό. Το αγόρι δεν σταμάτησε να απευθύνεται στον δολοφόνο του.«Γνωρίζω και πού έχεις θάψει το σώμα μου.» Το ακόμη πιο παράξενο! Είχε δίκιο!

Εκεί βρήκαν ένα μεγάλο σωρό από πέτρες. Όταν μετακίνησαν τις πέτρες βρήκαν από κάτω ένα σκελετό με κατεστραμμένο κρανίο. Το σημείο στο οποίο υπήρχε το χτύπημα στο κρανίο του σκελετού, ταίριαζε ακριβώς με το σημάδι στο κεφάλι του παιδιού.

Σε κοντινή απόσταση βρήκαν επίσης θαμμένο κάτω από ένα σωρό από πέτρες και το τσεκούρι. Με όλα τα στοιχεία να είναι εναντίον του, ο δολοφόνος στη συνέχεια ομολόγησε το έγκλημα του!

Αυτή δεν είναι η μόνη ιστορία παιδιού που θυμάται γεγονότα από την προηγούμενη ζωή του. Το βιβλίο του HARDO είναι γεμάτο με παρόμοιες, εξακριβωμένες περιπτώσεις. Αυτή είναι όμως η μοναδική ιστορία ανθρώπου που επιστρέφει στη ζωή για να τιμωρήσει τον δολοφόνο του!

© AETOS NEWS

Follow Share:

Post A Comment: 2

Blog

2 comments

Ανώνυμοςείπε...

Την χρωμοσωματικη μνημη την ειχε αναπτυξει ο προμηθεας και κυριως η λευκοι πελασγικη φυλη (ανδρομεδια) ,φυσικα για αυτον τον λογο πρασπαθει η ελιτ της σιων και του σινισμου αλλα και του σημμιτομμογγολικου τεκτονισμου να ξεπαστρεψει μεσω του σχεδιου της αποκαλυψεως (αρμαγεδωνας) την λευκη και την μαυρη φυλη ωστε να απομεινει η καθαρα κιττρινη φυλη και να εξορυξει τα πολυτιμα μεταλλα , ληθους της γης για τον ΣΙΝ (YAHUVEH).

Ανώνυμοςείπε...

Την χρωμοσωματικη μνημη την ειχε αναπτυξει ο προμηθεας και κυριως η λευκοι πελασγικη φυλη (ανδρομεδια) ,φυσικα για αυτον τον λογο πρασπαθει η ελιτ της σιων και του σινισμου αλλα και του σημμιτομμογγολικου τεκτονισμου να ξεπαστρεψει μεσω του σχεδιου της αποκαλυψεως (αρμαγεδωνας) την λευκη και την μαυρη φυλη ωστε να απομεινει η καθαρα κιττρινη φυλη και να εξορυξει τα πολυτιμα μεταλλα , ληθους της γης για τον ΣΙΝ (YAHUVEH).

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications