Λιαντίνης - Οι θρησκείες θα αφανίσουν τον άνθρωπο, video
Λιαντίνης - Οι θρησκείες θα αφανίσουν τον άνθρωπο,

«Εγώ, αξιότιμοι συνάδελφοι, πιστεύω ότι η αιτία που θα καταστραφεί το ανθρώπινο γένος από τον πλανήτη είναι οι θρησκείες. Γιατί διδάσκουν χωρίς επιστήμη. Θεμελιώνουν απάνω στη φαντασία.»

«Αν ήθελα να ζωγραφίσω τη χειρότερη μορφή της βλακείας, δεν μπορώ παρά να τη ζωγραφίσω έτσι. Θα βάλω ένα θεολόγο να κάνει στα παιδιά σου κατήχηση. Και αν ήθελα να τρελάνω ένα παιδί θα το ‘βαζα να μου πει τί του ‘μαθε ο θεολόγος στην κατήχηση.»

Δημήτρης Λιαντίνης

που να τα καταλάβουν αυτά οι μαστουρομενοι απο την θρησκεία υποταγής ; έχεις απο την μια αυτούς που προσκυνούν Εβραίους χωρίς να το ξέρουν, και απο την άλλη τους αριστερούς άθεους που προσκυνούν πάλι Εβραίους !!!δεν τα λέμε εμείς αλλα τα έργα τους....

http://www.liantinis.org

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Οι θρησκειες του πλανητη δεν κανουν τιποτα αλλο απο το να χειραγωγουν το ελευθερο πνευμα και τη θεικη υποσταση και σχεση που εχει ο ανθρωπος με το δημιουργο του,με μια κατηχηση της εκαστοτε θρησκειας που βασιζετε στο παραλογο και στη αλειωση του καθοδηγηση σε ενα πνευματικα ψευτικο κοσμο που αυτοι θελουν.....Ο ανθρωπος παντα αναζητουσε και παντα εψαχνε το θεο του απο ενστικτο,απλα οι θρησκειες εκμεταλευοντας αυτη τη θεικη σχεση και αναζητηση δημιουργοντας τα δογματα τον εβαλε σε ενα πνευματικο κλουβι και τον καθοδηγει σαν μαζα εκει που αυτη θελει.Οι θεοι των Ελληνων ποτε δεν επεβαλαν η υποχρεωσαν τον ανθρωπο να κανει αυτα που θελουν,απλα μονο του εδειξαν πως πρεπει να ζει σαν νοημον ον με βαση τη λογικη και την αρετη.Του μαθανε να διεκδηκει και να πολεμαει για τα δικια του και οχι να περιμενει απο ενα απο μηχανη θεο να τον σωσει σαν του σημερινους νεοελληνες!
Το σχολιο σου αετε,Προμηθεας.....

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications