Η Αποκάλυψη του Ιωάννη! πως η θρησκεία γυρίζει υπέρ της ιστορίες με εξωγήινους!
Η Αποκάλυψη του Ιωάννη! πως η θρησκεία γυρίζει υπέρ της ιστορίες με εξωγήινους!

Η Αποκάλυψη του Ιωάννη είναι ένα από τα 27 βιβλία της Καινής Διαθήκης. Σύμφωνα με την τελικά επικρατούσα χριστιανική παράδοση θεωρείται ότι γράφτηκε από τον απόστολο Ιωάννη την περίοδο που ήταν εξόριστος στην Πάτμο το 96 μ.Χ., κατά το 14ο έτος της βασιλείας του αυτοκράτορα Δομιτιανού. Ωστόσο η πατρότητα του κειμένου έχει αμφισβητηθεί, με πρώτη σοβαρή αμφισβήτηση αυτή που διατυπώθηκε από τον Διονύσιο Αλεξανδρείας.Είναι ένα προφητικό, εσχατολογικό βιβλίο.

wikipedia.org, εγώ το αμφισβητώ με αποδείξεις όχι γιατι με έβαλε κάποιος να βλάψω την θρησκεία οπως πιστεύουν οι πιστοί, αλλα γιατι δεν είμαι ηλίθιος άπλα!ούτε σαν τους αριστερούς που τους έχουν μαζέψει σε διάφορες σελίδες και τους έχουν να τους κάνουν πλύση εγκεφάλου!(οπού σελίδες άθεων ΚΚΕ ΣΥΡΙΖΑ απο πίσω!) καλά όλοι αυτοί οι ειδικοί,ιστορικοί κτλ μυαλό δεν έχουν η τους έχει τυφλώσει η θρησκεία;

απο τους θνητούς δεν μπορείς να πεις γιατι δεν βλέπουν τα αυτονόητα ετσι τους έμαθαν, αν και οφείλουν να ερευνήσουν τι τους βάζουν να πιστεύουν !(σωθήκαμε τώρα εδώ τους φυτεύουν στα μυαλά τόσα αλλα και τα υιοθετούν και απο πάνω !!) οι λέρες πατριάρχες παπάδες δημοσιογράφοι ιστορικοί, ειδικοί γιατι κάνουν την πάπια; ας δούμε και τι λένε τα της εκκλησιάς !

Σήμερα θα ήθελα να σας μιλήσω για την αποκάλυψη η οποία συμβαίνει μπροστά στα μάτια μας και παρ΄όλα αυτά εμείς δεν την καταλαβαίνουμε. Δυστυχώς αυτό δείχνει ότι τα μάτια της ψυχής μας είναι τυφλά. Λίγα λόγια για την ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ:

1. Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΧΩΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ 3 ΜΕΡΗ. ΣΤΟ 1ο ΜΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΡΕΝΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ. ΣΤΟ 2ο ΜΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΛΗΓΕΣ, 7 ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ- 7 ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ- 7 ΦΙΑΛΕΣ. ΣΤΗΝ 6Η ΦΙΑΛΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ. ΣΤΟ 3ο ΜΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΧΙΛΙΕΤΙΑ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Ο ΘΕΟΣ.

Η αποκάλυψη έχει έναν συμβολισμό δηλαδή:
6 σφραγίδες (πληγές) και επέμβαση του ΘΕΟΥ για να ειρήνευσει ο κόσμος.
6 σάλπιγγες (πληγές) και πάλι επέμβαση του θεού (πιο εμφανή) για ειρήνη στον κόσμο
6 φιάλες (πληγές) εμφάνιση του αντιχρίστου και επέμβαση του ΘΕΟΥ με την 2α ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ. Ο ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΕΓΚΕΙΤΕ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ 6 (ΠΛΗΓΗ) ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ
ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ 7 ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΝΕΩΝ ΔΟΚΙΜΑΣΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΑΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΑΠΟ 3 ΦΟΡΕΣ 6 ΠΛΗΓΕΣ ΔΗΛΑΔΗ 6 6 6 ΤΟΤΕ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ.

2. ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ (ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΤΑ ΚΕΦΑΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΚΑ ΚΕΡΑΤΑ) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ (ΠΑΛΙΑ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΚΟΡΜΠΑΤΣΩΦ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΣΗΜΑΔΙΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ) ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΗ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΗ ΙΣΧΥΡΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ:
ΟΙ ΕΠΤΑ ΚΕΦΑΛΕΣ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ ΟΡΗ ΕΠΤΑ ΕΙΣΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΠΤΑ ΟΡΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΤΙΣΜΕΝΗ Η ΒΑΒΥΛΩΝ Η ΠΟΛΙΣ ΡΩΜΗ.
Η ΜΟΝΗ ΠΟΛΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΤΙΣΜΕΝΗ ΣΕ ΕΠΤΑ ΛΟΦΟΥΣ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΠΤΑΛΟΦΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ Η ΟΠΟΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΛΕΓΟΤΑΝ ΚΑΙ ΝΕΑ ΡΩΜΗ

επέμβαση του ΘΕΟΥ για να ειρήνευσει ο κόσμος!!!! μάλιστα με σφαγές θα φέρει την ειρήνη; το παραπάνω κείμενο ειναι οπως το μαθαίνουν οι πιστοί , οτι δεν μπορούμε να το ερμηνεύσουμε βάζουμε συμβολικό ! με θεία φώτιση πάντα!

ξανά απευθείας απο την εκκλησιά
Ερώτηση: Ποιοι είναι οι τέσσερις καβαλάρηδες της Αποκάλυψης;
Απάντηση: Οι τέσσερις καβαλάρηδες της Αποκάλυψης περιγράφονται στη Αποκάλυψη, στο κεφάλαιο 6 και εδάφια 1-8. Οι τέσσερις καβαλάρηδες είναι συμβολικές περιγραφές από διάφορα γεγονότα που θα συμβούν στους έσχατους καιρούς. Ο πρώτος καβαλάρης της Αποκάλυψης αναφέρεται στην Αποκάλυψη 6:2 «Και είδα, και ξάφνου, ένα άλογο, λευκό• και εκείνος που καθόταν επάνω σ' αυτό είχε ένα τόξο• και του δόθηκε ένα στεφάνι, και βγήκε νικώντας, για να νικήσει.» Αυτός ο πρώτος καβαλάρης αναφέρεται πιθανόν στον Αντίχριστο, που θα του δοθεί εξουσία και θα κατακτήσει όλους που θα του αντισταθούν. Ο Αντίχριστος είναι ο ψευδής μιμητής του αληθινού Χριστού, που επίσης θα επιστρέψει πάνω σε ένα λευκό άλογο (Αποκάλυψη 19:11-16).

Ο δεύτερος καβαλάρης της Αποκάλυψης εμφανίζεται στην Αποκάλυψη 6:4, «Και βγήκε ένα άλλο άλογο, κόκκινο• και σ' αυτόν που καθόταν επάνω σ' αυτό δόθηκε να σηκώσει την ειρήνη από τη γη, και να σφάξουν ο ένας τον άλλον, και του δόθηκε μια μεγάλη μάχαιρα.» Ο δεύτερος καβαλάρης αναφέρεται σ΄ ένα τρομερό πόλεμο που θα ξεσπάσει στους έσχατους καιρούς. Ο τρίτος καβαλάρης περιγράφεται στην Αποκάλυψη 6:5-6, «…Και είδα, και ξάφνου, ένα άλογο, μαύρο, και εκείνος που καθόταν επάνω σ' αυτό είχε μια ζυγαριά στο χέρι του. Και άκουσα μια φωνή στο μέσον των τεσσάρων ζώων, που έλεγε: Ένας χοίνικας σιτάρι για ένα δηνάριο• και τρεις χοίνικες κριθάρι για ένα δηνάριο• και: Το λάδι και το κρασί μη τα βλάψεις.» Ο τρίτος καβαλάρης της Αποκάλυψης αναφέρεται σ΄ ένα μεγάλο λιμό που θα συμβεί, πιθανότατα ως αποτέλεσμα των πολέμων από το δεύτερο καβαλάρη.

Ο τέταρτος καβαλάρης αναφέρεται στην Αποκάλυψη 6:8, «Και είδα, και ξάφνου, ένα άλογο, ωχρό, και εκείνος που καθόταν επάνω σ' αυτό ονομαζόταν Θάνατος, και ο Άδης ακολουθούσε μαζί του• και τους δόθηκε εξουσία επάνω στο ένα τέταρτο της γης να θανατώσουν με ρομφαία και με πείνα και με θάνατο, και με τα θηρία τής γης.» Ο τέταρτος καβαλάρης της Αποκάλυψης συμβολίζει τον θάνατο και την καταστροφή. Φαίνεται να είναι ένας συνδυασμός των προηγούμενων καβαλάρηδων. Ο τέταρτος καβαλάρης της Αποκάλυψης θα φέρει περαιτέρω πολέμους και τρομερούς λιμούς μαζί με φοβερές μάστιγες και αρρώστιες. Αυτό που είναι εκπληκτικό ή ίσως τρομακτικό, είναι ότι οι τέσσερις καβαλάρηδες της Αποκάλυψης είναι απλώς «πρόδρομοι» χειρότερων κρίσεων που θα έρθουν αργότερα στη μεγάλη θλίψη (Αποκάλυψη κεφάλαια 8-9 και 16).

τα λένε ετσι τα λένε αλλιώς και κάνεις δεν λέει την ουσία που ειναι η παρακάτω,αφεντικό κείμενο προσοχή στα κόκκινα γράμματα.
H πέμπτη σάλπιγγα
Σάλπισε, λοιπόν, και ο πέμπτος άγγελος, και είδα ένα αστέρι που είχε πέσει στη γη από τον ουρανό, και του δόθηκε το κλειδί του πηγαδιού της αβύσσου. 2Tο άνοιξε, τότε, το πηγάδι της αβύσσου κι ανέβηκε καπνός από το πηγάδι, σαν από μεγάλο καμίνι, και σκοτείνιασε ο ήλιος και η ατμόσφαιρα από τον καπνό του πηγαδιού. Kαι μέσα από τον καπνό ξεπετάχτηκαν στη γη ακρίδες, στις οποίες δόθηκε ικανότητα να προκαλούν βλάβη, σαν την ικανότητα που έχουν οι σκορπιοί της γης. Kαι δόθηκε σ’ αυτές η εντολή να μη βλάψουν το χορτάρι της γης ούτε καμιά άλλη πρασινάδα ούτε οποιοδήποτε δέντρο, παρά μονάχα εκείνους τους ανθρώπους που δεν έχουν τη σφραγίδα του Θεού στα μέτωπά τους . Πήραν, όμως, την εντολή να μην τους σκοτώσουν, αλλά να τους βασανίσουν για πέντε μήνες. Kι ο βασανισμός τους θα είναι σαν το βασανισμό που προκαλεί ο σκορπιός, όταν κεντρίσει τον άνθρωπο! Kαι στη διάρκεια των ημερών εκείνων οι άνθρωποι θα αναζητήσουν το θάνατο, αλλά με κανέναν τρόπο δε θα τον βρουν! Kαι θα λαχταρήσουν να πεθάνουν, μα ο θάνατος θα φεύγει απ’ αυτούς!(πολύ αγάπη έχει ο θεουλης ετσι;; αυτό το εφάρμοσαν κατά γραμμα το μεσαίωνα βλέπε ιερά εξέταση !)

H εμφάνιση των ακρίδων ήταν όμοια με την εμφάνιση των αλόγων που είναι ετοιμασμένα για πόλεμο! Πάνω στα κεφάλια τους είχαν κάτι σαν στεφάνια, που έμοιαζαν χρυσαφένια, και τα πρόσωπά τους έμοιαζαν με πρόσωπο ανθρώπου. Kι είχαν μαλλιά σαν τα μαλλιά των γυναικών, και τα δόντια τους ήταν σαν των λιονταριών τα δόντια. Kαι είχαν θώρακες σαν από σίδερο κατασκευασμένους!!!, κι ο ήχος που δημιουργούσαν τα φτερά τους ήταν σαν τον κρότο αρμάτων που τα τραβούν πολλά άλογα όταν τρέχουν για πόλεμο. Eίχαν επίσης ουρές όμοιες με των σκορπιών καθώς και κεντριά. Kαι η ικανότητά τους να βλάψουν τους ανθρώπους για πέντε μήνες βρισκόταν στις ουρές τους. Kυβερνήτη πάνω τους είχαν τον άγγελο της αβύσσου, που τ’ όνομά του στα εβραϊκά είναι Aβαδδών και στα ελληνικά Eξολοθρευτής! H μια συμφορά πέρασε. Mα να! Aκολουθούν ακόμη δύο συμφορές ύστερα απ’ αυτά!

το κείμενο δεν έχει καμιά επεξεργασία!ειναι σαφες γιατι πράγμα μιλάει πιο ξεκάθαρο δεν γίνεται με το λεξιλόγιο της εποχής! το χειρότερο;

Η λεγομένη «ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ» που τη φανέρωσε στο δούλο του Ιωάννη -βλέπετε ο Ιησούς θέλει δούλους, γιατί δεν μπορεί να αυτοεξυπηρετηθεί- μπήκε στον κατάλογο της λεγόμενης Καινής Διαθήκης 500 έως 700 χρόνια μετά τη συγγραφή της. Μέχρι τότε εθεωρείτο αιρετικό και αντιχριστιανικό βιβλίο. Μετά από πολλές επεξεργασίες και εγχειρήσεις μπήκε στον «ΚΑΝΟΝΑ» της Καινής Διαθήκης και θεωρήθηκε θεόπνευστο και ωφέλιμο

Η Αποκάλυψη είναι ένα προφητικό, εσχατολογικό βιβλίο. Το βιβλίο είναι γεμάτο κακία, ζήλια, έχθρα προς όλα τα έθνη της γης, εξολοθρευτική μανία, παραλογισμούς και τερατολογίες. Θα μπορούσε να θεωρηθεί αυστηρώς ακατάλληλο για μεγάλους και μικρούς, γιατί μοιάζει με εγχειρίδιο αδίσταχτων δολοφόνων που θέλουν να εξολοθρεύσουν την ανθρωπότητα και τη ίδια τη Γη, για να μείνουν μόνοι με το θεό τους.

με αυτά και αυτά και κόψε ράψε μάζεψαν ένα σορό κείμενα, όλη η βίβλος ειναι μαζέματα απο ιστορίες απο εδώ και απο εκεί το ίδιο φυσικά και το κοράνι!πχ ο κατακλυσμός ήταν του Δευκαλίωνα, τα Σοδομα και Γομορα ειναι το σημερινό Ματσου Μπιτσου με ραδιοενεργους σκελετούς και πέτρες που έχουν λιώσει απο πυρηνικά! φυσικά αφου ο "θεός" ΣΙΒΑ της Ινδίας πέταξε πάνω απο την πόλη με το vinamas του και έριξε φωτιά σαν 100 ήλιους τουτέστιν πυρηνικά!

δύστυχος για κάποιους τα ινδικά έπη τα λένε ξεκάθαρα !τα αλλα τα έκαψαν οπως την βιβλιοθήκη της Αλεξανδρείας! όλες οι αποδείξεις υπάρχουν σε αλλα σχετικά ποστ, συμπέρασμα η εγώ είμαι πολύ έξυπνος η οι ειδικοί και ιστορικοί ηλίθιοι, η κάνουν τους ηλίθιους! έκτος αυτούς και ο κόσμος που δεν έχει ιδέα τι τον έχουν βάλει να προσκυνάει !! δύστυχος ο κόσμος έχει γίνει ένα μάτσο πρόβατα και πάει απο το κακό στο χειρότερο.

©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ(οποιος δεν αντέχει αλήθειες να πάει σε γνώστες σελίδες να πάρει την δόση του ! αποβλάκωσης!. Ο δρόμος ανοιχτός και τα σκυλια δεμένα ! σαν εσάς δεν θα με κάνετε ούτε σαν τα τομάρια του ίντερνετ!, ούτε παρακαλεσα πότε κανέναν στην ζωή μου ούτε θα κάνω και εγώ την πάπια σαν τα λαμογια μην χάσω πιστούς οπως κάνουν σχεδόν όλοι στο ίντερνετ ! κατι άθλια υποκείμενα πίσω απο γνώστες σελίδες ! )

Post A Comment:

2 comments

Ανώνυμοςείπε...

Μια επισημανση. Στη αποκαλυψη αναφερεται οτι ο χρυσος και ο αργυρος ανηκουν εις στον κυριο , επισης αναφερεται και η αναιρεση της σεληνης απ'τον ουρανο...
Αρα απ' οτι νοηειται ο κυριος δεν ειναι θεος αλλα μια εξωγηινη οντοτης διοτι ενας θεος κανονικα δεν εχει αναγκη ορυκτα , πολυτιμα μεταλλα...
Αυτην την "πληροφορια" και αλλες διαφορες μπορειται να τις βρειτε σε διαφορα κειμενα της Ο.Ε.Α.

Ανώνυμοςείπε...

Σε πολλά είσαι σωστός.Σε άλλα είσαι πολύ λάθος.Θα ήθελα να σου πω να μην τα βάζεις όλα στο ίδιο καζάνι γιατί εκεί στηρίζεται η ελίτ.Κρύβονται στο πλήθος της πληροφορίας.Αμολάνε μέσα σε σωστές πληροφορίες και μαλακίες για να τις απορρίπτουν οι κοινοί θνητοί και να τις καταλαβαίνουν μόνο οι μύστες.Χαίρομαι πάντως που υπάρχουν και σελίδες σαν αυτή.Τάδε έφη.Overdose.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications