Αυτοκτόνησε όταν η κόρη του πόζαρε χωρίς ρούχα  στο Playboy! η άλλη όψη!

Αυτοκτόνησε όταν η κόρη του πόζαρε χωρίς ρούχα  στο Playboy!
Απομονώθηκε από την οικογένεια και απαγχονίστηκε

Η εντυπωσιακή Loredana Chivu έβγαλε τα ρούχα της προκειμένου να ποζάρει για το περιοδικό Playboy (έκδοση Ρουμανίας). Δε περίμενε ωστόσο, ότι η πράξη της αυτή θα οδηγούσε τον πατέρα της στην απόγνωση με δυσάρεστη τροπή: Να βάλει τέλος στη ζωή του.

Αυτοκτόνησε όταν η κόρη του πόζαρε χωρίς ρούχα  στο Playboy!

«Σταμάτησε να μου μιλάει, ήταν αρκετά αναστατωμένος», δήλωσε η 25χρονη «όταν έμαθε τι είχα κάνει, απομονώθηκε από τους ανθρώπους και προσπάθησε να απομονώσει και εμένα από την υπόλοιπη οικογένεια.

Πίστευα ότι εκεί θα τελείωνε όλο αυτό, ότι θα το ξεπερνούσε αλλά δε περίμενα ποτέ ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο», είπε.

Το μοντέλο, που έχει άπειρες λάγνες φωτογραφίες στο Instagram, είχε μια αρκετά δεμένη σχέση με τον πατέρα της, τον οποίο βρήκε η ίδια απαγχονισμένο στη σοφίτα. «Ποτέ δεν θα συνέλθω από το σοκ», συμπλήρωσε.

άλλο ένα δείγμα οτι οι αντρες ειναι πιο ευαίσθητοι !! χωρίς να κλαίνε ! αυτή ειναι η άλλη όψη τον μοντέλων, και όχι μόνο! καταλαβαίνει ο καθένας πως νιώθει κάποιος πατέρας όταν βλέπει την κόρη του με ξεκολλε φώτο στο facebook! ! αυτές; το μόνο που τους ενδιαφέρει ειναι ποσά λιγουρια θα σχολιάσουν και ποσά like θα πάρουν !αν και έχει κατι φλουφιδες ψευτο-μάγκες, μιλάμε για κατά κόρων γυναικεία επιβεβαίωση που έγινε ξεφτίλα! και περιμένουν να βρουν και σωστό άντρα μετα ! το γνωστό όταν ντύνεστε σαν @@ κτλ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications