Tα μαχητικά της Luftwaffe σε ένα εκπληκτικό βίντεο, αν ο Χιτλερ είχε κερδίσει δεν θα υπήρχαν σιωνιστές σήμερα!!!
Tα μαχητικά της Luftwaffe σε ένα εκπληκτικό βίντεο

Στις 16 Δεκεμβρίου ο Χίτλερ εξαπέλυσε την τελευταία του μεγάλη επίθεση στις Αρδέννες. Στη μάχη αυτή επενέβη, μαζικά και η Luftwaffe, για πρώτη φορά, ύστερα από την παντελή της απουσία πάνω από τις ακτές της Νορμανδίας.

Η γερμανική αεροπορική επίθεση εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια των συμμαχικών αεροπορικών δυνάμεων, λόγω της κακοκαιρίας.

Στην επίθεση συμμετείχε κάθε διαθέσιμο γερμανικό μαχητικό και επιθετικό αεροσκάφος, από τα καταδιωκτικά Me-109 και Fw-190, μέχρι τα αεριωθούμενα Me-262.

Tα μαχητικά της Luftwaffe σε ένα εκπληκτικό βίντεο

Κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, και ειδικά στα τελικά του στάδια, οι Γερμανοί παρήγαγαν μια σειρά ιδιαίτερα πρωτότυπων αεροσκαφών, όπως τα πυραυλοκίνητα Me-163 και Natter, ή το “μαχητικό του λαού” Salamander. (είχε και αυτοκίνητα του λάου!), ειναι που δεν ειναι ανώτερη η λευκη φυλη γιαυτό! και φυσικά όλη την τεχνολογία μαζί με αιχμαλώτους επιστήμονες την άρπαξαν ως τρόπαια Αμερικάνοι και Ρωσοι!

Όλα αυτά τα εκπληκτικά αεροσκάφη εμφανίζονται σε ένα εξαιρετικά βίντεο που, κυριολεκτικά, κόβει την ανάσα.

Aν είχαν κερδίσει η Γερμανοί σημερα, δεν θα είχαν φτιάξει την σιωνιστική Ευρώπη για φτωχοποίηση λαών και χώρων. ούτε θα έκαναν κουμάντο Εβραίοι παντού , αυτά ειναι ψηλά γράμματα όμως για πολλούς που λένε περί "κακούς" ναζι οπως τους έμαθαν οι Εβραίοι! οπως και έχουν την Γερμανία υπό κατοχή πια,και την εμφανίσουν τάχα σαν εχθρό! οπως όλοι εδώ μετα την κατάληψη εξουσίας 1973,

Όσο για τα Ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης; χα!! κάποιοι έχουν μάθει ψεύτικη ιστορία υπέρ τον Εβραίων πάντα,!άσε που ο κόσμος θα είχε προχωρήσει τεχνολογικά 100 χρόνια μπροστά δεν θα υπήρχαν καν αυτοκίνητα με βενζίνη!και δωρεάν ηλεκτρικό ρεύμα στα σπίτια!©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

2 comments

Ανώνυμοςείπε...

:) Μα και ο Χίτλερ... Σιωνιστής ήταν. Πως δεν θα υπήρχαν σιωνιστές; Τους Ισραηλινούς της αφομοίωσης καταδίωξε... ως διεθνιστές. Τους οπαδούς της μη αφωμοίωσης, δηλαδή τους εθνικιστές που ζητούσαν εθνική εστία στην Παλαιστίνη τους βοηθούσε μέχρι το 1941 με την επιχείρηση "Χααβάρα" στην εβραϊκή, "Μεταφορά".

Αυτά.

ετσι σας έχουν πει? για διάβασε καμιά άλλη ιστορία εκτός Ελλάδα που έχει εβραϊκή ιστορία! η διάβασε τι έλεγαν οι σιωνιστές για τον χιτλερ!!! αυτό πάει και σε αυτόν που έγραφε βωμολοχίες! που έχει την εντύπωση οτι η Μερκελ ειναι εχθρός όταν ειναι αριστερό κόμμα απο τότε που έχασαν τον πόλεμο και χώρισαν την Γερμανία σε ζώνες κατοχής! οι αριστεροκομμουνιστες που ξανά μπήκαν στην γερμάνια μετα τον πόλεμο και κάνουν κουμάντο έως σημερα! τυχαία που ειναι μια παρέα με ολα τα αριστεροκομμουνιστικα κόμματα Ευρώπης έχουμε ειδικό ποστ με αποδείξεις http://www.aetos-apokalypsis.com/2015/07/kommoynistika-kommata-eyrwphs.html αλλα ο κάθε άσχετος λέει τα δικά του! πάντα εκει που τον παίρνει! κάλο ύπνο.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications