οι Πο@@νες ζητούν χορηγό!! ...άσε μας κουκλίτσα μου!
οι Πο@@νες ζητούν χορηγό!! ...άσε μας κουκλίτσα μου!

Η θεωρία έχει ως εξής: Το σύνολο της που@τανιάς μιας γυναίκας είναι ίσο με την ομορφιά της, συν την ανατροφή της μείον το σύνολο των ετών της ενηλικίωσής της.

Κοινώς, όσο όμορφη είναι και όσο πιο νέα, τόσο πιο πολλά λεφτά θέλει να σας πάρει. Με την πάροδο των χρόνων όμως και όσο η ομορφιά "φεύγει" κι αρχίζουν οι ρυτίδες, τόσο πρέπει να αφαιρούνται πόντοι π,,. Αντίθετα, αν μια γκ@μενα είναι άσχημη τότε όσο πιο άσχημη είναι τόσο λιγότερο ενδιαφέρεται για το πορτοφόλι σας.

Πως μετριέται
Η πο@τανιά μετριέται στην κλίμακα του 30.
10 πόντοι χρησιμοποιούνται για την εμφάνιση.
10 πόντοι για την ανατροφή από την μαμά.
Και 10 πόντοι για την ηλικία μείον τα χρόνια της ενηλικίωσης

Αστάθμητοι παράγοντες
Ο κύριος παράγοντας που καλλιεργεί την π@@τανιά είναι η ανατροφή της μαμάς. Άμα η μαμάκα έχει μάθει την κόρη της να τα παίρνει χοντρά και της έχει μεταφέρει την λογική "Αν ο άντρας θέλει γκ@μενα ας τα σκάσει" τότε άντε γεια!. Μετά υπάρχουν δύο επιλογές. Η τα φτιάχνει με λεφτάδες και κονομάει ή τρώει 5-6 σφαλιάρες από σχέσεις και "ισιώνει". Ώσπου μεγαλώνοντας σε ηλικία αποκτά εμπειρίες, καταλαβαίνει ότι ρόλος μας δεν είναι νας τους τα σκάμε και αποφασίζει επιτέλους να σοβαρευτεί.

Όλοι όσοι με διαβάζετε αυτή τη στιγμή είστε προσωρινοί. Κι εγώ μαζί σας. Σε μερικές δεκαετίες από τώρα θα έχουμε όλοι μας πεθάνει (έλα μην λέτε χτύπα ξύλο και μαλ@κίες, αφού δεν την γλιτώνουμε ρε έλα μην λέτε χτύπα ξύλο ).

Εάν θέλετε να κάνετε κάτι ουσιαστικό σε αυτό τον πλανήτη και να μην πεθάνετε άπραγοι τότε κάντε ένα πράγμα: ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ. Επί χιλιετίες μπορεί να τις είχαμε στο περιθώριο και να ήταν λάθος αλλά από τη στιγμή που στον προηγούμενο αιώνια τις κάναμε ισάξιες κι αντί να το εκτιμήσουν τα τελευταία 10-15 χρόνια φέρονται σαν π@@τάνες μία είναι η λύση. ΑΠΟΧΗ!

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ! Είναι πολύ απλό. στα παπάκια μας, στο π μας λουλούδια. Δεν μας ενδιαφέρει αν θα μείνουμε μόνοι σε αυτή τη ζωή, αν δεν θα κάνουμε οικογένεια ποτέ, αν δεν θα αφήσουμε απογόνους. Μας ενδιαφέρει ΠΡΩΤΑ ΑΠ' ΟΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ.

Σωστή γυναίκα είναι αυτή που:
-Σας αγαπάει για αυτό που είστε .
- Σας καταλαβαίνει.
- Είναι διαθετιμένη να κάνει οικογένεια.
- Εκτιμάει όσα της προσφέρετε,
είδος υπό εξαφάνιση !

Πρέπει να καταλάβετε κάτι κοπελιές. Αφού είμαστε ισότιμοι στην κοινωνία θα στρώσετε το ,,, σας και θα δουλέψετε όλες. Μπορεί να μην βγάζετε όσα εμείς αλλά θα φροντίσετε όσα δίνουμε εμείς στο σπίτι να δίνετε κι εσείς. Τα υπόλοιπα του καθενός πάνε στην τσέπη του και κανονίζει τα δικά του έξοδα.

Απλά. "Χορηγοί" δεν υπάρχουν κι όποια ψάχνει χορηγό και περιμένει ότι θα της έχει υπηρέτη στο σπίτι και θα της αγοράζει αμάξια να πάει να γ..... Κι άμα με διαβάζει κανένας επιχειρηματίας τώρα κι έχει τέτοια να της πει εκ μέρους μου να πάει να γ.... από σήμερα κιόλας, όσο είναι νωρίς. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ Μ...ΔΟΥΛΟΙ! Δεν θέλει καμία; Δεν τα φτιάχνουμε με καμία, πως το λένε.

Αν δεν ισχύουν και τα τέσσερα κριτήρια...άσε μας κουκλίτσα μου. Τράβα στη μαμάκα σου. Δεν θα πάρουμε. Καλύτερα να πεθάνουμε μόνοι και να πεθάνετε κι εσείς μόνες παρά να σας τα σκάμε. Όταν θα μείνετε γεροντοκόρες τότε θα καταλάβετε να ξεχωρίζετε την αγάπη από την π@@τανιά.

Όποτε θέλουμε θα σας κερνάμε και θα μας λέτε κι ευχαριστώ.
Τα δώρα μας θα είναι οτιδήποτε θέλουμε και θα μας λέτε επισης ευχαριστώ.
Πείτε ΟΧΙ στις π@@@τάνες και ΝΑΙ σε αυτές που αξίζουν και που εκτιμούν.

Ξαναθυμίζω ότι είμαστε όλοι προσωρινοί σε αυτό τον κόσμο. Κάποιοι θα θυσιάσουμε την ευτυχία μας αλλά όταν ψοφίσουμε μια μέρα θα ξέρουμε ότι σώσαμε τις επόμενες γενιές.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications