Γοργόνες, η θεωρία του υδάτινου πιθήκου μπορεί να εξήγηση την προέλευση του θρύλου;

Στα μέσα του 2012, η ΝΟΑΑ (Εθνική Υπηρεσίας Ωκεανών και Ατμόσφαιρας), το Ομοσπονδιακό Γραφείο της Ωκεανογραφίας στην ΗΠΑ, δηλώσε επίσημα ότι δεν υπάρχουν γοργόνες! Οι σειρήνες της θάλασσας, μισός άνθρωπος και μισό ψάρι, είναι θρυλικά πλάσματα, έγραψαν στην ιστοσελίδα NOAA.

Αλλά η δήλωση αυτή δεν είναι τυχαία, στην πραγματικότητα το έγραψαν μετά απο ένα πρόγραμμα που μετέδωσε Animal Planet με τίτλο βρέθηκε σώμα γοργόνας, με τον υπότιτλο ένας κόκκος αλήθειας πίσω απο τον θρύλο των μυθικών σειρήνων .

Αυτό ήταν ένα ντοκιμαντέρ, στο οποίο όπως σημειώνεται από τον εκδότη, η επιστήμη έχει χρησιμοποιηθεί ως εφαλτήριο για τη φαντασία, αργότερα το Ινστιτούτο Ωκεανογραφία έλαβε επιστολές με τις οποίες ζητούνται επιστημονικές εξηγήσεις η αποσαφήνιση της NOAA, ποτέ δεν έχουμε βρει αποδείξεις για υδρόβια ανθρωποειδή.

Ωστόσο, δεν συμφωνούν όλοι οι επιστήμονες οι οποίοι έχουν κάνει ενδιαφέρουσες θεωρίες για την ύπαρξη, στο ανθρώπινο εξελικτικό παρελθόν, όπως ο υδάτινος πίθηκος,ένας υδάτινος πρόγονος κοινός μεταξύ ανθρωπίδες και πιθήκων. Και υπάρχουν πολλές μαρτυρίες από εκείνους που ισχυρίζονται ότι έχουν δει τα υδρόβια ανθρωποειδή και εξακολουθεί να ζει.

Σύμφωνα με τους θεωρητικούς συνωμοσίας η κυβέρνηση των ΗΠΑ ( η NOAA είναι ιδιοκτησία των ΗΠΑ) θα πρέπει να γνωρίζουν την ύπαρξη αυτών των πλασμάτων και θα μπορούσε να οργανώσουν μια ακόμη κάλυψη του θέματος απο την κοινό, για να κρύψει το γεγονός ότι έχουν το σώμα μιας σειρήνας. Απόδειξη αυτού του γεγονότος είναι ο περίφημος ήχος του ωκεανού "Bloop" που καταγράφτηκε στα βάθη του Ειρηνικού

Το πρόβλημα με τις σειρήνες
οι σειρήνες εξακολουθούν να εμφανίζονται παροδικά σήμερα σε όλο τον κόσμο. Δυστυχώς υπάρχουν και περιστατικά που ειναι αστεία,βίντεο και απάτες.Αλλά υπάρχουν πολλά μυστηριώδη φαινόμενα. Είναι δυνατόν υπάρχουν πραγματικές σειρήνες, κρυμμένες κάτω από απέραντους ωκεανούς του κόσμου;

Υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα με αυτή την ιδέα. οι γοργόνες η θαλασσανθρώπους - περιγράφονται ως έχουσες το πάνω μέρος του σώματος ενός ανθρώπου και το κάτω μέρος του σώμα ενός ψαριού, στην μυθολογία υπάρχουν όλα τα είδη πλασμάτων που αναμιγνύονται σε πολλά σώματα σε αρχαίους μύθους, αλλά ειναι δύσκολο από βιολογικής άποψης.

Οι άνθρωποι είναι θηλαστικά και τα ψάρια όχι, έχουν πολύ διαφορετικές φυσιολογίες, και είναι σχεδόν αδύνατο να διατηρούν τα χαρακτηριστικά και των δύο. Από την άλλη πλευρά, οι μάρτυρες που έχουν δει γοργόνες της έχουν δει τόσο φευγαλέα και μπορεί να περιγράφουν μόνο τις ουρές τους σαν «ψάρι» λόγο έλλειψης μιας καλύτερης λέξης.

Οι αρχαίοι ναυτικοί και οι θαλασσοπόροι δεν μπορούν να δώσουν με έναν άλλος τρόπο την περιγραφή τους; Τι γίνεται όμως αν οι σειρήνες είναι πραγματικότητα και 100% θηλαστικά;; Υπάρχουν πολλά γνωστά παραδείγματα υδρόβιων θηλαστικών με ουρές, φάλαινες, δελφίνια, ίσως έχουν πτερύγια που θα μπορούσε να συγχέεται με ουρές, όπως στα ψάρια. Μήπως αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν άγνωστα είδη θηλαστικών που μοιάζουν με τους ανθρώπους στον ωκεανό; Από μια εξελικτική σκοπιά, μερικοί λένε ότι είναι δυνατό.

Post A Comment:

2 comments

Ανώνυμοςείπε...

Οι γοργόνες ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!!!! :)

Unknownείπε...

ναι, και αναπαραγωνται οπως τα δελφινια.ο εχων νου θα ξερει ποσο ευκολο ειναι για εναν υπεργενετηστη να δυμηουργειση το προτο ζευγος

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications