7 Ιουν 2017

Γοργόνες, η θεωρία του υδάτινου πιθήκου μπορεί να εξήγηση την προέλευση του θρύλου;

Γοργόνες, η θεωρία του υδάτινου πιθήκου μπορεί να εξήγηση την προέλευση του θρύλου;
Eνας κόκκος αλήθειας πίσω απο τον θρύλο των μυθικών σειρήνων

Στα μέσα του 2012, η ΝΟΑΑ (Εθνική Υπηρεσίας Ωκεανών και Ατμόσφαιρας), το Ομοσπονδιακό Γραφείο της Ωκεανογραφίας στην ΗΠΑ, δηλώσε επίσημα ότι δεν υπάρχουν γοργόνες! Οι σειρήνες της θάλασσας, μισός άνθρωπος και μισό ψάρι, είναι θρυλικά πλάσματα, έγραψαν στην ιστοσελίδα NOAA.

Αλλά η δήλωση αυτή δεν είναι τυχαία, στην πραγματικότητα το έγραψαν μετά απο ένα πρόγραμμα που μετέδωσε Animal Planet με τίτλο βρέθηκε σώμα γοργόνας, με τον υπότιτλο ένας κόκκος αλήθειας πίσω απο τον θρύλο των μυθικών σειρήνων .

Αυτό ήταν ένα ντοκιμαντέρ, στο οποίο όπως σημειώνεται από τον εκδότη, η επιστήμη έχει χρησιμοποιηθεί ως εφαλτήριο για τη φαντασία, αργότερα το Ινστιτούτο Ωκεανογραφία έλαβε επιστολές με τις οποίες ζητούνται επιστημονικές εξηγήσεις η αποσαφήνιση της NOAA, ποτέ δεν έχουμε βρει αποδείξεις για υδρόβια ανθρωποειδή.

Ωστόσο, δεν συμφωνούν όλοι οι επιστήμονες οι οποίοι έχουν κάνει ενδιαφέρουσες θεωρίες για την ύπαρξη, στο ανθρώπινο εξελικτικό παρελθόν, όπως ο υδάτινος πίθηκος,ένας υδάτινος πρόγονος κοινός μεταξύ ανθρωπίδες και πιθήκων. Και υπάρχουν πολλές μαρτυρίες από εκείνους που ισχυρίζονται ότι έχουν δει τα υδρόβια ανθρωποειδή και εξακολουθεί να ζει.

Σύμφωνα με τους θεωρητικούς συνωμοσίας η κυβέρνηση των ΗΠΑ ( η NOAA είναι ιδιοκτησία των ΗΠΑ) θα πρέπει να γνωρίζουν την ύπαρξη αυτών των πλασμάτων και θα μπορούσε να οργανώσουν μια ακόμη κάλυψη του θέματος απο την κοινό, για να κρύψει το γεγονός ότι έχουν το σώμα μιας σειρήνας. Απόδειξη αυτού του γεγονότος είναι ο περίφημος ήχος του ωκεανού "Bloop" που καταγράφτηκε στα βάθη του Ειρηνικού

Το πρόβλημα με τις σειρήνες

Το πρόβλημα με τις σειρήνες
οι σειρήνες εξακολουθούν να εμφανίζονται παροδικά σήμερα σε όλο τον κόσμο. Δυστυχώς υπάρχουν και περιστατικά που ειναι αστεία,βίντεο και απάτες.Αλλά υπάρχουν πολλά μυστηριώδη φαινόμενα. Είναι δυνατόν υπάρχουν πραγματικές σειρήνες, κρυμμένες κάτω από απέραντους ωκεανούς του κόσμου;

Υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα με αυτή την ιδέα. οι γοργόνες η θαλασσανθρώπους - περιγράφονται ως έχουσες το πάνω μέρος του σώματος ενός ανθρώπου και το κάτω μέρος του σώμα ενός ψαριού, στην μυθολογία υπάρχουν όλα τα είδη πλασμάτων που αναμιγνύονται σε πολλά σώματα σε αρχαίους μύθους, αλλά ειναι δύσκολο από βιολογικής άποψης.

Οι άνθρωποι είναι θηλαστικά και τα ψάρια όχι, έχουν πολύ διαφορετικές φυσιολογίες, και είναι σχεδόν αδύνατο να διατηρούν τα χαρακτηριστικά και των δύο. Από την άλλη πλευρά, οι μάρτυρες που έχουν δει γοργόνες της έχουν δει τόσο φευγαλέα και μπορεί να περιγράφουν μόνο τις ουρές τους σαν «ψάρι» λόγο έλλειψης μιας καλύτερης λέξης.

Οι αρχαίοι ναυτικοί και οι θαλασσοπόροι δεν μπορούν να δώσουν με έναν άλλος τρόπο την περιγραφή τους; Τι γίνεται όμως αν οι σειρήνες είναι πραγματικότητα και 100% θηλαστικά;; Υπάρχουν πολλά γνωστά παραδείγματα υδρόβιων θηλαστικών με ουρές, φάλαινες, δελφίνια, ίσως έχουν πτερύγια που θα μπορούσε να συγχέεται με ουρές, όπως στα ψάρια. Μήπως αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν άγνωστα είδη θηλαστικών που μοιάζουν με τους ανθρώπους στον ωκεανό; Από μια εξελικτική σκοπιά, μερικοί λένε ότι είναι δυνατό. ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

2σχόλια:

Γοργόνες, η θεωρία του υδάτινου πιθήκου μπορεί να εξήγηση την προέλευση του θρύλου;
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: