ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΤΡΙΓΩΝΟΥ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΛΙΜΝΩΝ

Πέντε μεγάλες λίμνες γλυκού νερού, γνωστή σαν ( Το τρίγωνο των μεγάλων λιμνών ).

Σε όλη αυτή την θηριώδη έκταση , αλλά εντελώς ιδιαίτερα στο χώρο των μεγάλων λιμνών διαδραματίζονται απίστευτα περιστατικά ναυαγίων, καταστροφών, αεροπορικών ατυχημάτων. Που η πυκνότητα και η συχνότητα είναι εντελώς ασυνήθιστη, με μορφές αλλά και συνθήκες που προκαλούν ΤΡΟΜΟ, με αίτιες που έμειναν εντελώς απροσπέλαστες, ακόμα και ύστερα από εξαντλητικά επίμονες και πολύχρονες έρευνες , που διεξήχθηκαν με όλα τα σύγχρονα επιστημονικά και τεχνικά μέσα των Η.Π.Α. και του Καναδά!!!

Η συμπεριφορά των στοιχείων της φύσης ή συμπεριφορά των εξαρτημάτων και των οργάνων των σκαφών ή συμπεριφορά των απολύτως υγειών, ικανών και εμπείρων πληρωμάτων υπήρξαν ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΑ περίεργες, ασυνήθιστες και απρόβλεπτες σαν να βρισκόταν έξω, σαν να μην υπάκουαν στους γνωστούς φυσικούς και ψυχολογικούς νόμους, ήταν σαν να ΚΟΝΤΡΑΣΤΑΡΟΝΤΑΝ μαζί τους!!!! Ποιές είναι λοιπόν οι ανεύρετες και ακατανόμαστες δυνάμεις – γήινες ή εξωγήινες – που εκτρέπουν από την κανονικότητα τους τα φυσικά φαινόμενα!!! Ποιες είναι οι δυνάμεις που παραμονεύουν μέχρι και σήμερα για να σφραγίσουν με το θάνατο τη μοίρα τόσων ανθρώπων πάνω από το τρίγωνο των μεγάλων λιμνών?Στο τρίγωνο των μεγάλων λιμνών έχουν χαθεί και έχουν σκοτωθεί με αεροπλάνα ή βαπόρια σκάφοι και μικρές βάρκες ο εκατονταπλάσιος αριθμός από ότι στο τρίγωνο των Βερμούδων!!! Το μεγάλο μυστήριο με τις λίμνες είναι ότι κάποια βαπόρια επιβατικά ή φορτηγά χάθηκαν με όλο το πλήρωμα για τα καλά για καιρό όπως 2 ή 3 μήνες και ύστερα ξανά βρισκόταν στην ιδία πορεία κάποιες φορές με τραγικά αποτελέσματα , όπως να βρεθούν στην ρότα ενός άλλου πλοίου, με αναπόφευκτη την σύγκρουση των 2 πλοίων!!! Η να γίνεται η εξαφάνιση ενός τεράστιου πλοίου όπως το εν ονόματι ΕΝΤΜΟΥΝΤ ΦΙΤΣΤΖΕΡΑΛΝΤ και μαζί με το πλοίο αυτό η καθολική εξαφάνιση της πτήσης 2501 η οποία συνέβησαν τόσο κοντά η μια από την άλλη!!! Είναι απολύτως αντιπροσωπευτικά παραδείγματα εκατοντάδων και ίσως χιλιάδων το ίδιο περιέργων γεγονότων, που φαίνονται να συγκεντρώνονται μέσα, πάνω και γύρω από τις λίμνες!!! Πριν από κάθε περίεργο περιστατικό εξαφάνισης ή καταστροφής ή ακόμη και επανεμφάνισης υπάρχουν στην ατμόσφαιρα κάποια φώτα τα οποία είναι ολοστρόγγυλα σαν φλεγόμενη υγρή λάβα!! Δεν μπορούν να τα χαρακτηρίσουν ως Α.Τ.Ι.Α. γιατί είναι πολύ μικρά, ώστε να χωρέσει κάποια άτομα ακόμη και στο μέγεθος των γνωστών γκρίζων. Οι πύρινες μπάλες ποικίλουν σε αριθμό από 1 έως κάποιες φορές 8 ως 12 τις εχούνε δει χιλιάδες κόσμος, έχουν μελετηθεί από ειδικούς και έχουν αποφανθεί ότι είναι κάποιου είδους φυσικού φαινόμενου!!

Από το 2002 η ακτοφυλακή των Η.Π.Α. αλλά και του Καναδά έχουν κάνει μια άτυπη συμφωνία που την ξέρουν μόνο όσοι κινούνται μέσα αλλά και πάνω από τις λίμνες, δηλαδή αμφίβια ή από αέρος. Φτιάξανε παρατηρητήρια με εθελοντές και όποτε βλέπαμε τις πύρινες μπάλες κάνανε κράτη τα πάντα από αεροπλάνα έως και τις πιο μικρές βάρκες!!! Μα και πάλι δεν κατάφεραν να κάνουν κάτι λες και οι λίμνες ήθελαν την θυσία τους. Απογοητευμένοι γιατί πίστευαν ότι είχε να κάνει κάτι με αυτές τις πύρινες μπάλες σταμάτησαν τις απαγορεύσεις και επανήλθαν στην ιδία κατάσταση που ήταν και πριν ψάχνοντας να δουν που ήταν το πρόβλημα.

Ένα άλλο πρόβλημα άλυτο από φυσικούς και μετεωρολόγους είναι ότι σε κάποια σημεια των λιμνών τελείως τυχαία στην μέση του καλοκαιριού μπορεί να αρχίσει να χιονίζει σ’ένα κυκλικό τμήμα της λίμνης με περίμετρο 1 μιλίου!!! Για αρκετά λεπτά ή και για μια ώρα!!! Το ίδιο γίνεται και με τα κύματα σε κάποια σημεία των λιμνών εμφανίζονται τελείως ξαφνικά και μπορεί να φτάσουν μέχρι και τα 12 μετρά ύψος έως και 20 μετρά σε κάποιες σπάνιες περιπτώσεις!!!! Μπορεί να εμφανιστούν οπουδήποτε και ας έχουν μηδαμινή άπνοια οι λίμνες.

Εμφανίζονται ακριβώς όπως και οι χιονοπτώσεις δημιουργώντας μια κυκλική περίμετρο 1 μιλίου!! Το φαινόμενο είναι περίεργο γιατί τα κύματα φαίνεται να χτυπιούνται μανιωδώς αναμεταξύ τους από όλες τις πλευρές χωρίς να υπάρχει ένδειξη δύνης ή κυκλικής περιστροφής των κυμάτων!!!! Κρατάει σε χρόνο όσο και οι παράξενες χιονοπτώσεις.

Διάφορες φυλές των ινδιάνων από της Η.Π.Α. αλλά και του Καναδά είχαν ειδοποιήσει τους λευκούς να μην ταράξουν τα πνεύματα των λιμνών γιατί θα το πλήρωναν ακριβά όπως και οι Ινδιάνοι. Υπάρχουν πολλοί Ινδιάνικοι θρύλοι αλλά και μύθοι για αυτές τις 5 τεράστιες λίμνες. Εγώ θα γράψω για μια που αμφισβητείτε ότι δεν είναι αληθινή, σε ότι το παράξενο αμφισβητείτε έχω παρατηρήσει μετά από πολλές έρευνες γίνεται εσκεμμένα για να παραπλανήσουν όποιον ψάχνει…… Τέλος πάντων ο αμφιλεγόμενος θρύλος λέγεται ότι ήρθε από στόμα σε στόμα σε κάθε απόγονο των Σίου….

( … ΗΤΑΝΕ ΠΡΙΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΤΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΣΑ ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ!! ΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΜΕΤΡΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑ ΜΕΤΡΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΚΟΜΑ . ΤΟΤΕ ΠΡΙΝ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΣΙΟΥ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΜΑΣ ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΑΥΤΑ ΕΔΑΦΗ Ο ΜΑΝΗΤΟΥ ΕΙΧΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΖΟΥΣΑΝΕ ΕΔΩ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΡΚΟΥΔΕΣ!! ΑΥΤΟΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΑΝΕ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΖΩΟΥ ΚΑΙ ΟΠΩΤΕ ΘΕΛΑΝΕ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ!! ΖΟΥΣΑΝΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝΕ ΟΙ ΜΕΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ ΔΕΝ, ΩΣΠΟΥ ΕΝΑ ΠΡΩΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΛΥΚΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΚΟΥΔΑ. Η ΧΑΡΑ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΜΟΝΟΙ ΗΤΑΝΕ ΜΕΓΑΛΟΙ ΜΑ ΣΑΝ ΖΩΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΑΝΕ ΜΑΖΙ. ΞΕΚΕΙΝΗΣΕ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΛΛΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΛΑΟΥΣ ΠΗΓΑΝΕ ΣΤΟΝ ΜΑΝΗΤΟΥ ΜΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΞΕΚΕΙΝΗΣΑΝ ΠΟΛΕΜΟ!! Ο ΜΑΝΗΤΟΥ ΘΥΜΩΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΣΤΗΝ ΓΗ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΒΑ. ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΖΩΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ Η ΣΚΙΑ ΕΙΧΕ ΜΠΕΙ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΙΧΕ ΒΡΩΜΙΣΕΙ. ΕΤΣΙ Ο ΜΑΝΗΤΟΥ ΤΡΑΒΗΞΕ ΤΙΣ ΣΚΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΛΥΚΩΝ ΜΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΡΚΟΥΔΩΝ ΠΑΛΕΥΟΝΤΑΣ 10 ΦΕΓΓΑΡΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!! ΤΗΝ 11Η ΜΕΡΑ Ο ΜΑΝΗΤΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΕΠΙΑΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΚΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΝΙΞΕ ΣΤΙΣ ΠΕΝΤΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΛΙΜΝΕΣ. ΧΩΡΙΣΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΣΙΟΥ. ΣΤΟΥΣ ΣΟΦΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ ΜΑΣ, ΛΕΓΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΜΑΝΗΤΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΤΑ ΕΞΗΣ. ΟΙ ΣΚΙΕΣ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ ΕΙΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΛΙΜΝΕΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΨΑΡΕΥΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΟΛΥΜΠΑΤΕ ΜΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ. ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΚΙΕΣ ΓΙΝΑΝΕ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΤΑΝΕ ΠΑΝΤΑ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ. )

Ο μύθος συνεχίζεται μα δεν είναι του ενδιαφέροντος μας. Από τα πρώτα κιόλας χρόνια που πάτησε το πόδι του ο λευκός στα μέρη αυτά αλλά μέχρι και σήμερα έχει τεράστιες απώλειες σε υλικά, ζωές, χρήμα

Αυτό που εμένα μου κάνει μεγάλη εντύπωση είναι το εξής πως ένα τέτοιο θέμα δεν είναι τόσο γνωστό όσο το θέμα με το τρίγωνο των βερμούδων. Όλοι οι ερευνητές έχουν δώσει τεραστία σημασία ερευνάς και χρόνου στο θέμα του τριγώνου των Βερμούδων μα δυστυχώς στο θέμα το τρίγωνο των μεγάλων λιμνών δυστυχώς δεν έχει γίνει καμιά σοβαρή έρευνα, τα στοιχειά οι αποδείξεις αλλά τα καίρια σημεία για να ξεκινήσουν να ξετυλίγουν το νήμα είναι κει, μα τίποτα λες και δεν τους ενδιαφέρει.!!! Όχι ότι το τρίγωνο των Βερμούδων δεν αξίζει να ερευνηθεί, αξίζει και με το παραπάνω μα αν έδιναν έστω και το 5% της έρευνας που κάνουν στο τρίγωνο των βερμούδων στις μεγάλες λίμνες εγώ προσωπικά πιστεύω ότι θα είχαν καταφέρει κάτι. Πιστεύω ακράδαντα ότι αν καταφέρουν κάτι από εκεί θα ξετυλίξουν με επιτυχία σιγά σιγά και το τρίγωνο των Βερμούδων!!

Οι περιπτώσεις εξαφανίσεων αλλά και ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ είναι χιλιάδες στο τρίγωνο των μεγάλων λιμνών, εδώ όμως έχουμε να κάνουμε με κάτι που είναι πολύ κακό ότι και να είναι. Το λέω αυτό γιατί οι νεκροί είναι χιλιάδες αν μετρηθούν. Υπάρχουν και επιζώντες κάποιοι από αυτούς είναι μια χαρά χωρίς να θυμούνται το παραμικρό το πως έγινε το ατύχημα ή το πως εξαφανιστήκαν, αλλά υπάρχουν και πολλοί οπού έχει διαταραχτεί ο ψυχικός τους κόσμος. Στο τρίγωνο των μεγάλων λιμνών οι εξαφανίσεις και τα ατυχήματα γίνονται τελειώς ξαφνικά!!!! Δηλαδή, ενώ δίνει στίγμα ο πιλότος ενός αεροπλάνου ή ένας καπετάνιος ενός πλοίου το που βρίσκεται την αμέσως επόμενη στιγμή χάνονται!! Έτσι στο τελείως ξεκάρφωτο χωρίς να έχει γίνει κάτι ή να αναφέρουν βλάβη κακοκαιρίαή κάτι το ανησυχητικό ώστε να δικαιολογεί την εξαφάνιση ή το ατύχημα.

p>Μπορεί κάποιος να μάθει για τα χιλιάδες ατυχήματα και εξαφανίσεις μετά από αίτηση βέβαια την οποία δεν θα την αρνηθούν από το Υπουργείο Ασφαλείας Εθνικών Μεταφορών, το λεγόμενο (NTSB). Αν κάποιος κάνει την αίτηση θα ζητήσει τα εξής << Κατάλογος Χαμένων Αεροσκαφών, μη Επανευρεθέντων, Αμερικάνικη Πολιτική Αεροπορία, 1955-2009 >> << Περίληψη Ατυχημάτων οπού η αιτία είναι απροσδιόριστη, Πολιτείες συνορεύουσες με τις Μεγάλες Λίμνες, και Καναδά!! >> << Κατάλογος Χαμένων σκαφών και πλοίων, μη Επανευρεθέντων, Αμερικάνικη ακτοφυλακή. 1937-2009 >>Θα πρέπει να περιμένετε λίγο καιρό γιατί είναι τόσες χιλιάδες οι περιπτώσεις, θα περιμένουν όμως και από το (NTSB) μήπως και βρείτε κάτι εσείς που δεν έχουν βρει αυτοί ή κάποια τουλάχιστον γνώμη ή θεωρία, αυτό είναι παράκληση μήπως και λέω μήπως βρουν την άκρη του νήματος που λέγαμε πιο πάνω.Αν καταφέρετε και διαβάσετε όλες αυτές τις αναφορές είμαι σίγουρος ότι θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό. Αν άρχισα να έγραφα τις αναφορές ή να το πω αλλιώς αν κοίταζα να γράψω ένα βιβλίο από τις εξαφανίσεις ή και τα περίεργα ατυχήματα από το μεγάλο τρίγωνο των λιμνών σίγουρα 100%100 θα δημιουργούσα 10 τόμους!!! Για πιο να πρώτο γράψω? Διάλεξα ένα στην τύχη που ίσως σας κεντρίσει λίγο το ενδιαφέρον.

Από τον κατάλογο χαμένων σκαφών και πλοίων μη επανευρεθέντων αλλά και περιέργων επανεμφανίσεων!!

ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗΣ Ν.1653

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΠΛΟΙΟΥ ΝΙΟΥ ΚΟΝΝΕΚΤΙΚΑΤ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ

Στις 6/8/1973 στις 6η ώρα περισυλλέξαμε την σωσίβιο λέμβο από το φορτηγό πλοίο Νιου Κονέκτικατ. Όλο το πλήρωμα ηταν σώο και αβλαβείς, ο Τζιλμαν Αππλμπαυ όπου ήταν ο πλοίαρχος του φορτηγού πλοίου μας δήλωσε ότι η θεία του χάθηκε μαζί με το φορτηγό πλοίο!! Μόλις πήραμε το στίγμα όπου είχε βυθιστεί το σκάφος από μια ξαφνική χιονοθύελλα ύστερα από δύο ώρες είμασταν εκεί. Το βάθος στο συγκεκριμένο είναι 61 μέτρα. Οι δύτες της ακτοφυλακής δεν βρήκαν πότε εκείνη την ήμερα το φορτηγό πλοίο μα ούτε και τις επόμενες ψάχνοντας σε μια ακτίνα 1 μιλίου. Το μακρός του πλοίου είναι 700 πόδια, με 75 πόδια πλάτος. και 39 πόδια βάθος, είχε χωρητικότητα 26.000 τόνους σιδερόβεργες ( μπετόβεργες ). Δεν μπορεί ένα τόσο μεγάλο σκάφος να χάθηκε και να μην υπάρχουν στοιχειά, όπως λάδια σωσίβια κ.τ.λ. οι έρευνες συνεχιστήκαν και σε αλλά μέρη που πιθανολογήσαμε ότι θα μπορούσε να είχε βυθιστεί αύτανδρο αλλά πάρ’ όλες τις προσπάθειες της ακτοφυλακής δεν εβρέθει τίποτα. Στις έρευνες πήραν μέρος 6 δύτες δύο σκάφη της ακτοφυλακής και ένα αεροπλάνο τύπου τσέσνα. Είμαστε αναγκασμένοι να τοποθετήσουμε στην μη ανεύρεση του πλοίου και να μπει στην λίστα των μη ανευρεθέντων. Οι έρευνες κράτησαν 15 μέρες και με διαταγή του κεντρικού σώματος της ακτοφυλακής σταματήσαμε τις έρευνες. Η υπόθεση παραμένει ανοιχτή. Το σώμα της άτυχης γυναίκας δεν βρέθηκε ποτέ για να παραδοθεί στην οικογένεια.

Πλοίαρχος της Αμερικάνικης ακτοφυλακής

ΤΖΩΝ ΕΝΤΟΥΑΡΝΤ

Μετά από 3 μήνες ακριβώς μια καινούργια αναφορά για το ίδιο γεγονός υπάρχει στον φάκελο με συμπληρωματική κατάθεση και αναφορά.

ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΝΑΥΑΓΙΟΥ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΟΣ ΝΙΟΥ ΚΟΝΝΕΚΤΙΚΑΤ

Σήμερα στις 6/11/1973 και ώρα 13η μεσημβρίας από αναφορά αεροπλάνου με αριθμό πτήσης 1231 ανάφερε ένα ναυάγιο νότιο δυτικά της λίμνης. Αμέσως σκάφος της ακτοφυλακής μέσα σε λιγότερο από μια ώρα βρέθηκε στο ναυάγιο με 2 δύτες. Το σκάφος είχε μπαντάρει στην δεξιά πλευρά του και ήταν όλο μέσα στο νερό. Προς μεγάλη μας έκπληξη ηταν το φορτηγό πλοίο Νιου Κονέκτικατ. Αμέσως σήμανε συναγερμό στην ακτοφυλακή ότι ανευρεθεί!! Οι δύτες έψαξαν πιθαμή προς πιθαμή όλο το φορτηγό πλοίο μα δεν ανευρεθεί το πτώμα της άτυχης γυναίκας.

Την επόμενη μέρα δύο μικρά ρυμουλκά κατόπιν διαταγής της ακτοφυλακής έφεραν το σκάφος στο λιμάνι για περεταίρω ερευνάς των εμπειρογνωμόνων για το τι συνέβη. Ο πλοίαρχος του σκάφος όπως και το πλήρωμα μαζί με άνδρες της ακτοφυλακής βρισκόντουσαν ακριβώς εκεί όταν συνέβη κάτι το πολύ παράδοξο ως και απίστευτο. Όταν το σκάφος είχε φτάσει σχεδόν σε οριζόντια θέση, η γυναίκα βγήκε μέσα από το νερό και ανέβηκε την σκάλα του πλοίου έως το κατάστρωμα. Ο πλοίαρχος πήδηξε επάνω στο σκάφος και την πήρε αγκαλιά ενώ όλοι οι άλλοι δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε το γεγονός!!! Η γυναίκα φαινόταν να είναι σε τέλεια κατάσταση έκτος την διανοητική της κατάσταση, φώναζε σαν αγρίμι. Νοσηλεύτηκε στο Μεμόριαλ νοσοκομείο της Νέας Υόρκης όπου η διάγνωση έδειξε ότι είχαν να κάνουν με μια γυναίκα όπου έπασχε από χρόνια ψυχοδιαταραχή με τα μανίας.

Πλοίαρχος Αμερικάνικης Ακτοφυλακής

ΤΖΩΝ ΕΝΤΟΥΑΡΝΤ

 

Όλο το πλήρωμα δήλωσε ότι την γυναίκα την ήξεραν και δεν ηταν η πρώτη φορά που ταξίδευε μαζί τους, ότι είχε τα λογικά της και ηταν μια ευγενέστατη κύρια. Κανένας δεν μπόρεσε να δόση μια λογική εξήγηση το τι είχε συμβεί……..

Αν κάποιος όμως ξέρει που να κοιτάξει θα βρει ότι το γεγονός αυτό είχε προβλεφθεί από έναν ιστορικό ονόματι Μανσφηλντ. Γράφοντας << μια παράξενη μετατόπιση σώματος επάνω στο Κονέκτικατ >> το έγραψε ή το ανάφερε ΠΡΟΣΕΧΤΕ το φθινόπωρο του 1883!! Το όνομα του καπετάνιου ΤΖΙΛΜΑΝ ΑΠΠΛΜΠΑΥ. Το σκάφος είχε τα ίδια πόδια μήκος , πλάτος, αλλά και βύθισμα, αλλά και τους ίδιους τόνους χωρητικότητας. Μετέφερε και αυτό ευγενές μεταλλεύματα!!

Έγινε ακριβώς το ίδιο συμβάν μόνο που το ατμόπλοιο το βρήκαν μετά από 3 μέρες και όχι μήνες. Όταν το ρυμούλκησαν στο λιμάνι και αυτό έγινε ακριβώς το ίδιο πράμα, βγήκε η θεια του καπετάνιου από μέσα κάνοντας το πλήρωμα να σταυροκοπιέται και να φωνάζει από χαρά. Μόνο που αυτή η γυναίκα δεν έπαθε τίποτα δηλαδή να ταραχτεί διανοητικά και να χάσει τα λογικά της!! Πολλοί λένε ότι είναι αληθινή ιστορία και όχι μυθιστόρημα. Αυτό δεν μπορώ να το ξέρω με ακρίβεια, αν όμως είναι αληθινή ιστορία μπορώ να πω ότι μένω έκπληκτος και ίσως είναι μια περίπτωση που δεν έχει ξαναγίνει πουθενά χωρίς να μπορέσω να δώσω περεταίρω εξηγήσεις το πως και το γιατί!!!! Αν είναι μυθιστόρημα τότε είναι προφητική ιστορία όπου έγινε μετά από καμπόσα χρόνια με λίγες παραλλαγές!!!! Ότι και να είναι από τα 2 είναι πολύ παράξενο δεν συμφωνείτε?

Το μυστήριο του τριγώνου των μεγάλων λιμνών θα παραμείνει …….δεν νομίζω να λυθεί γρήγορα ή να πω καλύτερα ίσως ποτέ, δεν είναι όμως το μόνο μέρος με παράξενες ιδιότητες, ενέργειες κ.τ.λ. υπάρχουν και αλλά μέρη που θα ασχοληθούμε. Μέχρι τότε να είστε όλοι καλά και να θυμάστε, αν δεν πιστευτέ σε κάτι δεν πάει να πει ότι αυτό το κάτι δεν υπάρχει.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications