Έγινε της κολάσεως σε πολυκατοικία της Πάτρας: Κόρη άνοιξε την πόρτα του ασανσέρ και πέτυχε την μάνα της...
Έγινε της κολάσεως σε πολυκατοικία της Πάτρας: Κόρη άνοιξε την πόρτα του ασανσέρ και πέτυχε την μάνα της...

Τα όσα έγιναν παραμονές των Χριστουγέννων, σε μεγάλη πολυκατοικία της Πάτρας, έχουν γίνει θέμα συζήτησης στην πόλη Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα ''Κόσμος'' η κόρη μίας ενοίκου έπιασε τη μαμά της με άλλη γυναίκα μέσα στο ασανσέρ!

«Η συγκεκριμένη κυρία είχε μπει μέσα στο ασανσέρ με μία φίλη της - μάλλον κολλητή της και είχαν επιδοθεί σε περιπτύξεις. Προφανώς δεν είχαν προχωρήσει, όμως τα φιλιά και τα χάδια έδιναν και έπαιρναν. Τουλάχιστον αυτό καταλάβαμε με βάση όσα έλεγε η κόρη της» έλεγε ένοικος της πολυκατοικίας.

Φαίνεται λοιπόν πως οι δύο γυναίκες είχαν μπει στο ασανσέρ και αποφάσισαν να κάνουν κάτι «extreme» για την σχέση τους! Μόνο που υπολόγιζαν... χωρίς την κόρη! Η οποία άνοιξε την πόρτα του ανελκυστήρα και ήρθε αντιμέτωπη... με τις «αναμαλλιασμένες» γυναίκες και με τη μάνα της να έχει το πάνω μέρος του πουκάμισού της... σχεδόν ξεκούμπωτο!

Το σοκ ήταν τόσο μεγάλο που έβαλε τις φωνές! Έγινε στην κυριολεξία χαμός! Τα «δεν ντρέπεσαι» έδιναν και έπαιρναν! Η γυναίκα έχει και άλλα παιδιά, όμως η μεγαλύτερη κόρη ήταν αυτή που βίωσε το σκηνικό! Οι γείτονες αρχικά είχαν πιστέψει πως πρόκειται για τους συνηθισμένους καβγάδες μιας οικογένειας, όμως όταν τα ουρλιαχτά συνεχίζονταν, βγήκαν έξω και έμαθαν όλα όσα είχαν συμβεί!

Tromaktiko

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications