Τους εγκατέλειψε για τα μάτια μιας γυναίκας - Εστειλαν τον πατέρα τους στο εδώλιο
Τους εγκατέλειψε για τα μάτια μιας γυναίκας - Εστειλαν τον πατέρα τους στο εδώλιο

Ποιος να το πίστευε ότι τα παιδιά θα έστελναν τον ίδιο τους τον πατέρα στο εδώλιο, κατηγορούμενο ότι τους... εγκατέλειψε για τα μάτια μιας γυναίκας!

Κι όμως, μια τέτοια δίκη διεξήχθη την Δευτέρα το πρωί στην αίθουσα του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Πάτρας. Με πρωταγωνιστές δηλαδή, τα δύο παιδιά ενός 67χρονου και τον ίδιο. Τα παιδιά είχαν καταθέσει μηνυτήρια αναφορά εναντίον του κατηγορώντας τον ότι άφησε τον εαυτό του να παρασυρθεί από τον... δήθεν έρ@τα μιας κατά πολύ μικρότερή του Βουλγάρας, ηλικίας μόλις 35 ετών, φθάνοντας σε σημείο να εγκαταλείψει τη σύζυγό του και τα παιδιά (ενήλικα πλέον) και να αδιαφορήσει πλήρως για τις ζωτικές ανάγκες της οικογένειας.

Και όλα αυτά, όπως υποστήριξαν, επειδή η αλλοδαπή έβαλε στο στόχαστρο την σύνταξη του πατέρα τους αλλά και ορισμένα μηνιαία έσοδά του από ακίνητα που διαθέτει. Έτσι, σε καιρό κρίσης και ενώ και τα δύο παιδιά έτυχε να χάσουν τις δουλειές που είχαν και να μείνουν άνεργα, ο ηλικιωμένος πατέρας φαίνεται να...

απολαμβάνει τη ζωή και τον έρωτά του έχοντας νοικιάσει ένα μεγάλο σπίτι στο οποίο στέγασε τον έρωτά του. Ενώ παράλληλα οργανώνει ταξίδια και εκδρομές έχοντας γυρίσει την πλάτη - σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς των παιδιών - στα προβλήματα και τις τεράστιες υποχρεώσεις της οικογένειας που πλέον αδυνατεί ακόμα και να επιβιώσει.

Μάλιστα στη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας τα παιδιά του ισχυρίστηκαν ότι παρά τις αλλεπάλληλες προσπάθειές τους να τον μεταπείσουν και να τον κάνουν να αντιληφθεί το κακό που τους έκανε σε μια τόσο δύσκολη εποχή, εκείνος έμεινε ανεπηρέαστος, συνεχίζοντας την ίδια τακτική.

Διεκδικούν μέρος των εισοδημάτων Αυτό που επιχείρησαν τα παιδιά μέσω της δικαστικής διένεξης στην οποία υποχρεώθηκαν να καταλήξουν με τον ίδιο τους τον πατέρα, δεν ήταν άλλο από το να του επιβληθεί είτε η παραχώρηση προς την οικογένεια μέρος των εισοδημάτων από τα ακίνητα, είτε μέρος της σύνταξης που ο ίδιος λαμβάνει, προκειμένου να μπορούν να καλύπτουν τις πάγιες οικονομικές τους υποχρεώσεις.

Παράλληλα όμως φαίνεται να επιχείρησαν για μια ακόμα φορά να πείσουν τον πατέρα τους να γυρίσει στο σπίτι κοντά τους, κάτι που όμως δεν έδειξε να είναι εφικτό, τουλάχιστον προς το παρόν.

Αν και ο ίδιος από την πλευρά του φάνηκε να ισχυρίζεται ότι τα πράγματα δεν έχουν ακριβώς έτσι και ότι ο ίδιος δεν έφθασε να φύγει, από τη μια στιγμή στην άλλη, ούτε για ψύλλου πήδημα. Πάντως το δικαστήριο θα εκδώσει την απόφασή του εντός διμήνου...dete

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications