Στην κουζίνα η Κέλλυ, πνίγει το κουνέλι...
Στην κουζίνα η Κέλλυ, πνίγει το κουνέλι...

Το διάσημο μοντέλο φωτογραφήθηκε με τα απαραίτητα στην κουζίνα του σπιτιού της...

Το άτακτο κορίτσι της show biz αποφάσισε να ποζάρει στην κουζίνα του σπιτιού του, φορώντας μόνο εσώρουχα και βάλθηκε να τρελλάνει τους θαυμαστές της!

οι γνωστοί άγνωστοι που σχολιάζουν στο facebook λες και δεν έχουν ξανά δει γυναικά!!!! άσε που νομίζουν οτι θα π... κάποιες με 4999 φίλους μετα τελειώνει αλλιώς κατι ψώνια φτιάχνουν δεύτερο οπως, ANTONIOY Α. ANTINIOY Β .ANTONIOY C!! και όσο σχολιάζουν τοσο κάνουν της γυναικες να έχουν ψωνιστεί ομαδικός στην Ελλάδα!

Η Kelly Brook στήθηκε καλά, όπως μόνο εκείνη γνωρίζει, και στη συνέχεια ανάρτησε τη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η κουζίνα είναι το ιδανικό μέρος να φωτογραφηθεί, και μαζί της και ένα μπουκάλι τεκίλα, για παρηγοριά σε όσους σκέφθηκαν την πασίγνωστη φράση "φάτε μάτια, ψάρια".

Η Kelly μάλλον θα έπρεπε να μας δείξει πώς φτιάχνεται το στιφάδο για να αναφωνήσουμε περήφανοι: "Στην κουζίνα πάλι η Κέλλυ, πώς πνίγει το κουνέλι"...

Όχι τίποτα άλλο για να δικαιολογηθούν τα 11.100 like στο λογαριασμό. Κάποιοι κακοί λένε πάντως ότι αν η Κέλλυ ζούσε στη χώρα μας θα την είχαν βαφτίσει Μαριγώ. Μάλλον τη γνωστή Μαριγούλα, Μαριγώ...

να δείτε που δεν θα ξέρει να μαγειρέψει τίποτα
πάλι καλά υπάρχουν ακομα λίγες που δεν κάνουν πασαρέλα μεσώ ίντερνετ και ψωνίζονται!

το πρόβλημα ειναι οτι τελειώνουν, ολα τα 12- 13 -15 έχουν ψωνιστεί απο μικρά σε ομάδες του στυλ φιλάκια add και έγραφες με πολλές παραλλαγές!!! ( 12 άχρονα με φώτο του στυλ μοντέλου! η δίωξη ειναι τυφλή εκεί! βολεύει το σύστημα όλο αυτό το μπάχαλο!) άμα βλέπεις 500 φώτο και τα γνωστά σχόλια απο κάτω λες κατι δεν πάει καλά σε αυτό τον κόσμο! το βραβείο το κρατάνε οι γυναικες πάντα! με τέτοιες φώτο, οι αντρες αντίστοιχα ψώνια ειναι ελάχιστοι! που και πάλι σε αυτούς τρέχουν τα σάλια, των γυναικών, λες και θα κάτσει με αυτή όταν τον παρακαλάνε άλλες 10! τοσο χαζές!! --> ειναι αυτές που λένε το γνωστό γουρούνια όλοι οι αντρες! όταν κοιτάει μόνο τους μαμακες !!!

συμβουλή άμα "ντύνεσαι " μην περιμένεις να σε πάρει στα σοβαρά κάνεις νορμάλ! μετα μην έχεις απορία, γιατι χώρισες η γιατι σε σένα τυχαίνουν όλοι οι σκάρτοι! που εσύ τραβάς η κολλάς με τέτοιους γιατι σου αρέσει ο παραμύθι που σου πουλάνε !!!!

ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ! ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΕΧΕΙΣ ΔΙΠΛΟ ΟΦΕΛΟΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΤΣΟΥΛΙΑ,ΜΕΣΩ ΒΙΒΛΙΩΝ ΜΜΕ ΚΤΛ (ΑΧ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΣ ΜΕ 100 ΕΧΕΙΣ ΘΕΜΑ! ΟΙ ΗΛΙΘΙΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΝΤΡΕΣ ΤΑ ΓΥΝΑΙΚΙΑ ΘΕΜΑΤΑ!! ), ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΊΩΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΎ !©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ(ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ!!!)

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications