Καυγάς επιτρόπου, στα σκαλιά της εκκλησίας! Ο ΕΧΩΝ 2 ΧΙΤΩΝΕΣ ΠΗΓΕ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ  ΟΦΕΛΟΣ Η ΕΚΚΛΗΣΙΆ!
Καυγάς επιτρόπου, στα σκαλιά της εκκλησίας! Ο ΕΧΩΝ 2 ΧΙΤΩΝΕΣ ΠΗΓΕ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ  ΟΦΕΛΟΣ Η ΕΚΚΛΗΣΙΆ!

Καυγάς, και μάλιστα από τους λίγους, ήταν αυτός που στήθηκε το πρωί της περασμένης Κυριακής στα σκαλιά εκκλησίας της Πάτρας, ανάμεσα σε μια γυναίκα που μόλις είχε παρακολουθήσει τη Θεία Λειτουργία(αλλιώς το κήρυγμα υποταγής made in israil!) και έναν από τους επιτρόπους του Ιερού Ναού.

Και όλα αυτά γιατί βγαίνοντας από τον ιερό χώρο η πιστή είδε τον επίτροπο να διώχνει κακήν κακώς μια ζητιάνα με το παιδί της. Το θέμα είναι πως την έδιωχνε με… σπρωξίματα και όχι ζητώντας της απλώς να απομακρυνθεί.

Στη θέα αυτή η γυναίκα αγανάκτησε και του έβαλε τις φωνές. Εκείνος της ανταπάντησε, λέγοντάς της… να κάνει τη δουλειά της! Και τότε ποιος είδε την πιστή και δεν την φοβήθηκε: «Και τι είναι εδώ, το σπίτι σου;»

είπε στον επίτροπο και τον πλησίασε φανερά εξαγριωμένη ενώ μεταξύ τους άρχισαν να ανταλλάσσουν μέχρι και… «Γαλλικά»! Τελικά το επεισόδιο έληξε χωρίς περαιτέρω παρατράγουδα, χάρη στην «πυροσβεστική» παρέμβαση άλλων πιστών οι οποίοι έσπευσαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα…

αν ήταν όμως καμιά που είχε περιουσίες θα την είχαν απο κοντά βλέπε
Ηλικιωμένος άφησε πάνω από 8 εκατ. ευρώ στην Εκκλησία!, κλασική περίπτωση πλύση εγκεφάλου κάποιου να τα γράψει στην εκκλησιά ολα πριν πεθάνει! για να πάει στο παράδεισο!

Χριστιανικό εμπόριο ελπίδας,και Παναγία η Ιεροσολυμίτισσα ενα απο τα χιλιάδες; ονόματα της πανάγιας!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications