ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ!! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!
ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ!! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!

Μεγάλη καταιγίδα θα χτυπήσει την Ελλάδα, από τις 7 ως και τις 9 Νοεμβρίου. Ουσιαστικά, την επόμενη Παρασκευή αλλά και το Σαββατοκύριακο, ο καιρός θα είναι επιδεινωμένος σε όλη την Ελλάδα, με πολλές βροχές και καταιγίδες.

Φαίνεται να επηρεάζεται σταδιακά όλη η χώρα μας. Από τις 7-8 Νοεμβρίου, θα επηρεαστεί η δυτική, κεντρική και βόρεια Ελλάδα, με σφοδρές καταιγίδες και βροχές, ενώ το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Νοεμβρίου, θα επηρεαστεί κυρίως η κεντρική, νότια, βόρεια και ανατολική χώρα, με πολλές βροχές και καταιγίδες.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στη νότια και κεντρική Ελλάδα, ενώ οι άνεμοι θα στραφούν από νότιες διευθύνσεις σε όλη τη χώρα, αγγίζοντας στα πελάγη ακόμα και τα 7-8 μποφόρ.

Πυκνές χιονοπτώσεις θα πέσουν μόνο στις κορυφές των βουνών της βόρειας και κεντρικής Ελλάδας. Βελτίωση του καιρού προβλέπεται από τις 10 Νοεμβρίου και μετά, ωστόσο από τις 14-15 Νοεμβρίου, ο καιρός φαίνεται να χαλάει και πάλι, αυτή τη φορά με πτώση της θερμοκρασίας, πολλές βροχές και χιόνια σε πιο χαμηλά υψόμετρα.

απο greek-weather.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications