5 αντρικά προσόντα που έχεις υπερεκτιμήσει!!!!!!!
5 αντρικά προσόντα που έχεις υπερεκτιμήσε

Φταις εσύ που μεγάλωσες κακώς ψάχνοντας τον Big του S@x and the City, φταίει η μαμά σου που σον και καλά σε έβαζε από μικρή να βρεις τον πρίγκιπα σαν την ωραία κοιμωμένη, ψάχνεις

ψάχνεις και τελικά άντρα με προδιαγραφές και τυπικά χαρακτηριστικά δεν λες να βρεις.

Μήπως είναι λανθασμένες οι προδιαγραφές, μήπως είναι στραβός ο γιαλός ή απλά στραβά αρμενίζεις;

Έχει καλή δουλειά και είναι ανοιχτοχέρης:
Στους χαλεπούς καιρούς της κρίσης, ουδέν μονιμότερο υπάρχει... της ανεργίας. Γιατί εσύ τον γνωρίζεις όμορφο γιάπη και έρχονται τα δώρα με το τσουβάλι, και μέσα σε ένα μήνα το golden boy μεταμορφώνεται σε βάτραχο και το μόνο δώρο που σου κάνει είναι τριήμερο στο κάμπινγκ με τα έξοδα πληρωμένα... από σένα!

Οπότε, αγάπησέ τον με το ταξί και το φορτηγό του και τα δυνατά του χέρια που θα σου φέρουν ένα μεροκάματο στο σπίτι πάση θυσία, κι άφησε τα όνειρα και τα κότερα που γρήγορα βουλιάζουν!

Διαθέτει και προσόντα στο κρεβάτι, θα είσαι ικανοποιημένη μια ζωή:
Εδώ υπάρχει η παγίδα η μεγάλη: στην αρχή και εξαιτίας του ενθουσιασμού του, δεν θα σε αφήνει σε χλωρό κλαρί. Βέβαια, αυτή η αρχική του "σ@ξομανία" δεν σημαίνει πως θα συνεχιστεί επ' άπειρον και μάλιστα αν δεν το προσπαθήσεις κι εσύ.

Και ακόμα κι αν κάνει το πιο τέλειο σ@ξ στον κόσμο,τι να την κάνεις τη σχέση που μόνο σε αυτό το επίπεδο πηγαίνει καλά και στα υπόλοιπα δεν βγαίνει άκρη μεταξύ σας.

Έχει και καλή μαμά, που θα γίνει και καλή πεθερά:
Φοβού την καλή πεθερά και δώρα φέρουσα! Η αλήθεια είναι πως όσο καλή κι αν είναι η μαμά του, μόλις το πιάσει το νόημα και νιώσει πως θέλεις να της φας τον κανακάρη που καλανάθρεψε, την μούντζα σου θα την φας!

Η καλή η πεθερά υπάρχει μόνο σε παραμύθια επιστημονικής φαντασίας και αυτό που οφείλεις να μην ξεχνάς είναι πως κανείς άντρας δεν θα μείνει στο πλευρό σου απλά και μόνο επειδή σε συμπαθεί η μαμά του.

Διαθέτει και ωραίο σώμα, είναι αθλητικός και σου παρέχει ασφάλεια
Τα "ποντίκια" και τα σφιχτά μπράτσα δεν σημαίνουν αυτόματα πως το παλικάρι αυτό θα σε προστατεύσει. Όσο πιο φουσκωτός, τόσο πιο εύκολα θα πέσει, άσε που το σώμα εύκολα χαλάει μετά από 200 σπιτικά σουτζουκάκια.

Τελικά σου μένει στο σπίτι ο μπούλης, 200 κιλά παραπάνω και καταριέσαι την ώρα και τη στιγμή που παράτησες τον πυγμάχο με τη στραβή μυτούλα για το αγόρι με τα μπράτσα τα φουσκωτά.

Είναι και ρομαντικός, σε κυνηγάει να σε κατακτήσει:
Εδώ πρέπει να αποφασίσεις τι θέλεις: τον άντρα πυροτέχνημα με τεχνικές φλερτ-υπερπαραγωγή ή τον άντρα που σιγά σιγά δείχνει το ενδιαφέρον του, σε κερδίζει βήμα βήμα και χτίζει μια υγιή σχέση μαζί σου.

Οι άντρες που σπεύδουν να σε κατακτήσουν αστραπιαία σαν τρόπαιο, γρήγορα θα χαθούν μόλις πετύχουν το σκοπό τους. Οι άλλοι, εκείνοι οι ντροπαλοί που για να σου μιλήσουν κοκκινίζουν χίλιες φορές, πιο εύκολα θα μείνουν στη ζωή σου, έστω και σαν φίλοι.

Όσο για τον ρομαντικό, να τον "βράσεις" αν σου λέει "σ' αγαπώ" στα 3 ραντεβού. Στα 3, στα 6, στα 9, στα 39 χρόνια να τον δω τι θα σου λέει! Κι εκείνος που σε έπαιρνε 50 τηλέφωνα τη μέρα για να δει τι κάνεις, δεν σηκώνει μετά από λίγο καιρό ούτε το τηλέφωνο για να τον ρωτήσεις εσύ αν είναι καλά.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications