ΘΡΙΛΕΡ δίχως ΟΡΙΑ! Τζιχαντιστές ΛΙΘΟΒΟΛΗΣΑΝ μέχρι θανάτου γυναίκα κατηγορούμενη για μοιχεία! (video)
ΘΡΙΛΕΡ δίχως ΟΡΙΑ! Τζιχαντιστές ΛΙΘΟΒΟΛΗΣΑΝ μέχρι θανάτου γυναίκα κατηγορούμενη για μοιχεία! (video)

την 1η μάλιστα ΠΕΤΡΑ έριξε ο παΤΕΡΑΣ της ενώ είναι ΕΚΕΙΝΟΣ που τη σέρνει στο λάκκο που θα γίνει ο ΤΑΦΟΣ της!

Ότι δεν υπολογίζουν τίποτα το έχουμε όλοι καταλάβει. Απλά κάθε φορά , όταν ανοίγουμε βίντεο δολοφονίας τζιχαντιστών δεν ξέρουμε τι φρικαλέο μπορεί να δούμε….

Η δολοφονία της άτυχης γυναίκας έγινε στη Χάμα της Συρίας , ενώ ανέβασαν χθες το σχετικό βίντεο στο youtube.
Σύμφωνα με ξένα ειδησιογραφικά μέσα , οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι η γυναίκα που δολοφονήθηκε είχε σχέση εκτός γάμου. Την έδεσαν σαν ζώο και άρχισαν να την τραβούν λέγοντάς της: “Πρέπει να είσαι χαρούμενη για την τιμωρία σου!”

Η μεγαλύτερη φρίκη είναι ότι ενώ υπάρχει ο πατέρας της λίγο πιο διπλα, αρνήθηκε να της σώσει τη ζωή.

Ανθρωπόμορφα κτήνη. Χωρίς έλεος. Χωρίς συμπάθεια για τον άνθρωπο που έχουν απέναντι τους. Αποκεφαλίζουν όσους δεν πιστεύουν το ίδιο με εκείνους, λιθοβολούν γυναίκες γιατί διέπραξαν μοιχεία. Καίνε πόλεις με ηλικιωμένους , με φτωχούς, με παιδιά…. ΕΤΣΙ για την κυριαρχία… για την μαγκιά…. γιατί διασκεδάζουν με την κάθε δολοφονία που εκτελούν.

Ο πατέρας της κοπέλας που σκότωσαν με λιθοβολισμό φέρεται να είναι αυτός ο άντρας που ακουμπά πάνω στον ώμο του ένας από τα μέλη του ISIS.

Ο τζιχαντιστής λέει στη γυναίκα πως θα πρέπει να είναι χαρούμενη (!) και ευχαριστημένη για τον λιθοβολισμό της αφού αυτό προβλέπει η σαρία. Άλλωστε, συνεχίζει, η γυναίκα είχε εξωσυζυγική θέση και άρα παραβίασε το νόμο του Θεού! Ρωτά τη γυναίκα αν είναι ευχαριστημένη με την τιμωρία της. Εκείνη απαντά ναι.

Πριν ξεκινήσει ο λιθοβολισμός, ο πατέρας της έχει την ευκαιρία να συγχωρήσει την κόρη του για το «έγκλημά» της αλλά αρνείται! «Μη με αποκαλείς πατέρα» της λέει, την δένει με ένα σχοινί και τη σέρνει στο λάκκο που σε λίγα λεπτά θα γίνει ο τάφος της. Ο λιθοβολισμός ξεκινά με τον πατέρα να ρίχνει την πρώτη πέτρα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications