Μια ντουζίνα μαχητικά σήκωσε ο Αχμέτ αλλά ο Βαΐτσης τα περίμενε στη στροφή!
Μια ντουζίνα μαχητικά σήκωσε ο Αχμέτ αλλά ο Βαΐτσης τα περίμενε στη στροφή!

Μια ντουζίνα μαχητικά σήκωσαν χθες οι Τούρκοι εκ των οποίων τα τέσσερα ήταν οπλισμένα και προσπάθησαν να στήσουν σκηνικό παραβιάσεων!

Μόνο που διαβασμένος και ψυλλιασμένος ο Αρχηγός του ΑΤΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Βαΐτσης Χρήστος είχε στήσει την (παγάνα) του και τους περίμενε στη στροφή!

Αφού σήκωσε μαχητικά από τρία διαφορετικά αεροδρόμια που πήραν στο κατόπι τα Τούρκικα στο τέλος σήκωσε μια τετράδα μαχητικών από νησί του Αιγαίου που έβαλαν στη μέση τα Τούρκικα!

Οι Τούρκοι δεν πήραν ανάσα και δεν μπόρεσαν προβούν σε παραβιάσεις αν και ο σκοπός τους ήταν να δημιουργήσουν από ότι φαίνεται εντυπώσεις!Το Συμπέρασμα είναι ένα και βγαίνει αβίαστα : Αν αφήσουμε τους Στρατιωτικούς να κάνουν την δουλειά τους όπως αυτοί την ξέρουν καλύτερα από όλους ,όλα θα κυλήσουν πιο ήρεμα για όλους μας

Η ηττοπάθεια που μας χαρακτηρίζει και που μας εμποτίζουν κάποιοι έχει και κάποια όρια και αρκεί να θέλουμε να τα υπερασπιστούμε και εμείς αυτά τα όρια!

Για την Ιστορία δείτε τα αποτελέσματα της Πολεμικής Αεροπορίας όταν τους αφήνουμε να κάνουν την δουλειά τους και βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματα.

ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ Κ.Ε.Κ. ΣΤΟ F.I.R. ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ Ε.Ε.Χ. ΤΗΝ 22η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014

ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ: 2 (12 Α/ΦΗ) ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ-ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ: 12 ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ: 4
ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ: 2 ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ: 1 ΕΜΠΛΟΚΕΣ: -

ΠΕΡΙΟΧΗ: ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
Όλα τα αεροσκάφη αναχαιτίστηκαν και αναγνωρίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications