ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ λόγω ανταγωνιστικότητας: Φοβόμουν ότι ήθελε να μου πάρει το beach bar και τον σκότωσα!
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ λόγω ανταγωνιστικότητας: Φοβόμουν ότι ήθελε να μου πάρει το beach bar και τον σκότωσα!

Η οικονομική κρίση , η δυσχέρεια και η κατάσταση των απελπισμένων Ελλήνων έχει πάρει τιτάνια τραγικές διαστάσεις. Το μυαλό πολύ κόσμου…. έχει θολώσει αφού είτε διαπράττουν εγκλήματα όπως λένε οι ειδικοί είτε καταλήγουν στην αυτοκτονία. Τι δηλώνει ο δολοφόνος ενός άντρα στην Βόρεια Ελλάδα; Παλιοί φίλοι και συνέταιροι….. ώσπου η φιλία τους βάφτηκε με αίμα….

“Φοβόμουν ότι ο Δημήτρης ήθελε να μου πάρει το beach bar που διατηρούσαμε στην παραλία της Αρμύρας και για αυτό τον σκότωσα.”

Με τα λόγια αυτά ο 32χρονος φίλος του άτυχου Δημήτρη Μπεκιάρη ομολόγησε πως το βράδυ της 9ης Ιουνίου σκότωσε τον συνέταιρό του, τον Μανώλη του οποίου χάθηκαν τα ίχνη το βράδυ της Δευτέρας του Αγίου Πνεύματος… Από τότε συγγενείς και φίλοι τον αναζητούσαν παντού! Ακόμα και ο δράστης σύμφωνα με ειδησιογραφικές πηγές τον αναζητούσε με αγωνία. Είχε μιλήσει μάλιστα και στην εκπομπή “Φως στο Τούνελ” και την Αγγελική Νικολούλη, την βοήθεια της οποία ζήτησαν τα παιδιά του 57χρονου Δημήτρη .

Ο δράστης… έλεγε και ξανάλεγε πόσο έχει στεναχωρηθεί ενώ έλεγε για τον φίλο και συνέταιρό του πως “δεν έχει εμπιστοσύνη ούτε στον ίδιο του τον εαυτό”. Κάτι ήξερε προφανώς ο άτυχος άντρας.

Όταν οι συγγενείς του 57χρονου, εντόπισαν το πτώμα του Δημήτρη σε χαράδρα στο Σχίνο Κορινθίας, στο σημείο εμφανίστηκε και ο 32χρονος, μίλησε με τους αστυνομικούς και στην συνέχεια έφυγε. Λίγες ώρες αργότερα, οι αστυνομικοί προσήγαγαν τον 32χρονο, ο οποίος κατά την εξέταση του έπεσε σε αντιφάσεις και τελικά ομολόγησε πως παρέσυρε τον άτυχο Δημήτρη Μπεκιάρη σε ραντεβού δήθεν για να μιλήσουν και τελικά τον … πυροβόλησε πισώπλατα στο κεφάλι όπως διαβάσαμε και πιο αναλυτικά σε σχετικό ρεπορτάζ σε ειδησιογραφικό πόρταλ.

Στη συνέχεια με ένα μικρό φορτηγό μετέφερε το πτώμα και προσπάθησε να το ξεφορτωθεί, όπως είπε στην αστυνομία. Στην προσπάθεια μάλιστα να “σκηνοθετήσει” ληστεία πήρε από το αυτοκίνητο του Δημήτρη Μπεκιάρη τα προσωπικά του έγγραφα και τα κλειδιά και τα πέταξε σε αγροτική περιοχή, όπου βρέθηκαν μετέπειτα από την αστυνομία.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications