Γερμανοί επιστήμονες λένε  ότι υπάρχει ζωή μετά το θάνατο.
Γερμανοί επιστήμονες λένε  ότι υπάρχει ζωή μετά το θάνατο.

Μια ομάδα ψυχολόγων και γιατρών που σχετίζονται με το Technische Universität Berlin, ανακοίνωσε ότι έχουν αποδείξει από κλινικά πειράματα, την ύπαρξη κάποιας μορφής ζωής μετά το θάνατο. Αυτή η εκπληκτική ανακοίνωση βασίζεται στα πορίσματα της μελέτης, χρησιμοποιώντας ιατρική παρακολούθηση απο εμπειρίες κοντά στο θάνατο , οι οποίες επιτρέπουν στους ασθενείς να είναι κλινικά νεκροί για περίπου 20 λεπτά πριν να έρθουν πίσω στη ζωή.

Αυτή η αμφιλεγόμενη διαδικασία επαναλαμβάνεται σε περισσότερους από 944 εθελοντές στα τελευταία τέσσερα χρόνια, απαιτεί ένα σύνθετο μίγμα φαρμάκων συμπεριλαμβανομένων της επινεφρίνης και διμεθυλτρυπταμινης, που προορίζονται να επιτρέπουν στον οργανισμό να επιβιώσει από την κατάσταση της διαδικασίας ανάνηψης του κλινικού θανάτου και χωρίς ζημιές.

το σώμα μπαίνει σε μία κατάσταση προσωρινά σε κώμα και με ένα μίγμα φαρμάκων που φιλτράρονται στο οξυγόνο του αίματος κατά τη διάρκεια της ανάνηψης 18 λεπτά αργότερα.

η εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής της εμπειρίας κατέστη δυνατή με την ανάπτυξη ενός νέου καρδιοπνευμονικού (CPR) μηχανήματος που ονομάζεται AutoPulse. Αυτό το είδος της συσκευής έχει χρησιμοποιηθεί τα τελευταία χρόνια, Επαναφέροντας ανθρώπους που είχαν πεθάνει μεταξύ 40 λεπτών και μιας ώρας.

και είχαν επιθανάτιες εμπειρίες, έχει διατυπωθεί η άποψη σε διάφορα ιατρικά περιοδικά οτι έχουν τα χαρακτηριστικά ψευδαισθήσεων και δεν ειναι πραγματικά αυτά που βλέπουν. , αλλά ο δρ Ackermann και την ομάδα του, ωστόσο, το θεωρούν ως απόδειξη για την ύπαρξη της μεταθανάτιας ζωής και μια μορφή ενέργειας μεταξύ του μυαλού και του σώματος.

η ομάδα επιστημόνων με επικεφαλής τον Δρ Berthold Ackermann έχουν συλλέξει μαρτυρίες θυμάτων. Αν και υπάρχουν κάποιες μικρές διαφοροποιήσεις από το ένα άτομο στο άλλο, όλες οι εμπειρίες έχουν κάποιες κοινές αναμνήσεις στον κλινικό θάνατο.
και η μεγάλη πλειοψηφία από αυτούς περιγράφουν μερικά πολύ παρόμοια συναισθήματα.οι περισσότερες κοινές μνήμες περιλαμβάνουν μια αίσθηση της απόσπασης από το σώμα,συναισθήματα της αιώρησης, ηρεμία,ασφάλεια,ζεστασιά, την εμπειρία της απόλυτης χαλάρωσης, και η παρουσία ενός απέραντου φωτός .

Οι επιστήμονες λένε ότι γνωρίζουν πολύ καλά ότι πολλά από τα συμπεράσματά μπορεί να εκπλήξουν πολλούς ανθρώπους, όπως το γεγονός ότι οι διαφορετικές θρησκευτικές πεποιθήσεις από διαφορετικά άτομα φαίνεται να έχουν διαφορά στις αισθήσεις και εμπειρίες που περιγράφονται στο τέλος του πειράματος.

Στην πραγματικότητα οι εθελοντές απο διάφορα μέλη θρησκειών. Χριστιανοί, Μουσουλμάνοι, Εβραίοι, Ινδουιστές και άθεους. "Ξέρω ότι τα αποτελέσματά μας μπορεί να διαταράξουν τις πεποιθήσεις πολλών ανθρώπων," λέει ο κ Ackermann. "Αλλά κατά κάποιο τρόπο, έχει απαντήσει σε ένα από τα μεγαλύτερα ερωτήματα στην ιστορία της ανθρωπότητας, έτσι ελπίζω ότι αυτοί οι άνθρωποι θα είναι σε θέση να με συγχωρέσουν!. Ναι, υπάρχει ζωή μετά το θάνατο και φαίνεται ότι αυτό ισχύει για όλους. ΑΠΌΔΟΣΗ ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ ..

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Επιτέλους τι έχεις κατά τον κατοχικόν νέων και αυτού του καλού ανθρώπου stranger που προσπαθεί να μας μάθει απόρρητα μυστικά για να ξέρουμε τι γίνετε.λίγο σεβασμό στον γίγαντα!!!!!!!!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications