IΡΑΝ: Ψηλοί Λευκοί Εξωγήινοι Ελέγχουν τις ΗΠΑ Snowden είδος Ψηλών Λευκώ εξωγήινων έφτασε στη Γη (αναθεώρηση)
IΡΑΝ: Ψηλοί Λευκοί Εξωγήινοι Ελέγχουν τις ΗΠΑ Snowden είδος Ψηλών Λευκώ εξωγήινων έφτασε στη Γη (αναθεώρηση)

Τα έγγραφα που διέρρευσαν από τον πληροφοριοδότη, πρώην υπάλληλο της NSA Edward Snowden με βεβαιότητα αποδεικνύουν ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες εξουσιάζονται από μια φυλή ψηλών.

Μια υπόθεση πίσω στο 2014 που φυσικά το έβγαλαν τρελή θεωρία συνωμοσίας, και τρελή οχι μονο θεωρία συνωμοσίας:

Δημοσιεύθηκε από το πρακτορείο ειδήσεων Fars, το αγγλόφωνο ειδησεογραφικό υπηρεσία του Ιράν, μια χώρα που πιθανόν είναι πολύ κοντά στο να αποκτήσει πυρηνικά όπλα.

Η υποτιθέμενη εξωγήινη εισβολή αποκαλύφθηκε σε μια υποτιθέμενη έκθεση της FSB της υπηρεσίας κατασκοπίας της Ρωσίας, η οποία βρήκε "αδιάσειστες αποδείξεις" ότι «ατζέντα εξωγήινης νοημοσύνης» καθοδηγεί τις ΗΠΑ στην εγχώρια και διεθνή πολιτική και το κάνει τουλάχιστον από το 1945", είχε πει η ιρανική υπηρεσία ειδήσεων.

Το Fars πήρε προφανώς την ιστορία από μια σκληροπυρηνική ιστοσελίδα που ονομάζεται whatdoesitmean.com. Εδώ είναι η ουσία της ιστορίας του whatdoesitmean.com όσο καλύτερα μπορούμε να τη καταλάβουμε :

"Πιο ανησυχητικά, η έκθεση της FSB προειδοποιεί, ότι η ατζέντα των «Ψηλών, Λευκών» υλοποιείται από το «μυστικό καθεστώς» που ενώ κυβερνά τις Ηνωμένες Πολιτείες καλεί για τη δημιουργία ενός παγκόσμιου συστήματος ηλεκτρονικής παρακολούθησης που σημαίνει ότι το κάνει για να κρύψει όλες τις αληθινές πληροφορίες για την παρουσία τους εδώ γη καθώς εισέρχονται σε αυτό που ένα από τα έγγραφα του Snowden ονομάζει «τελική φάση» του τελικού σχέδιό τους για τη συνολική αφομοίωση και την παγκόσμια κυριαρχία".

Εν τω μεταξύ, η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει εμπλακεί σε έναν «κατακλυσμικό» αγώνα εξουσίας μεταξύ του Προέδρου Ομπάμα, ο οποίος ηγείται της εξωγήινης σκιώδους κυβέρνησης και κάποιας άγνωστης δύναμη που αντιτίθενται στην συμμαχία ΗΠΑ-Εξωγήινων. "Οι περισσότεροι πρέπει να φοβούνται τους Ρώσους φορείς χάραξης πολιτικής και τις ρωσικές αρχές, η έκθεση της FSB καταλήγει στο συμπέρασμα, ότι εκείνοι που αντιτίθενται στο μυστικό καθεστώς των «Ψηλών Λευκών» που εκπροσωπείται από τον Ομπάμα, έχουν ευθυγραμμισθεί με άλλη Εξωγήινη δύναμη".

Στην ιστορία του whatdoesitmean.com και του Fars αναφέρει τον Paul Hellyer, τον Καναδό Υπουργό Άμυνας του 1960 ο οποίος είναι πλέον ένθερμος ακτιβιστής UFO.Ο Paul Hellyer ήταν πρώην υπουργός Αμύνης του Καναδά κατά τη διάρκεια του ψυχρού πολέμου στον Καναδά ισχυρίζεται ότι όχι μόνο οι εξωγήινοι επισκέπτονται τη Γη εδώ και χιλιάδες χρόνια αλλά και υπάρχουν τουλάχιστον τέσσερις φυλέςαπό αυτούς οι όποιοι βρίσκονται ήδη στον πλανήτη μας.

Η συγκάλυψη: Αυτή είναι σχεδόν μια αστεία ιστορία, μέχρι να θυμηθεί κανείς ότι το Ιράν είναι ένα μετρίως ισχυρό έθνος 76 εκατομμυρίων ανθρώπων, με ένα δυνατό πυρηνικό οπλοστάσιο, σχετικά μεγάλη συμβατική στρατιωτική δύναμη, εκτεταμένες τρομοκρατικές δυνατότητες μέσω των μυστικών υπηρεσιών και της Χεζμπολάχ και μια φονταμενταλιστική κυβέρνηση που θα μπορούσε να εύκολα να εμπλακεί σε εχθροπραξίες εναντίον των ΗΠΑ.

Τι έγινε το 1945 εκτός οτι σας έμαθαν οτι κέρδισαν οι "κάλοι"?,η Μυστική βάση της Dulce του Νέου Μεξικού - και αυτό τρελή θεωρία συνωμοσίας? τον Snowden τον κυνήγησαν άπλα γιατί έλεγε τρέλες ιστορίες? τον Phil Schneider τον δολοφόνησαν γιατί έλεγε θεωρίες συνωμοσίας?

Post A Comment:

4 comments

Ανώνυμοςείπε...

Η φωτό ειναι από κάποια ταινία και αν ναι πως λέγεται?

Ανώνυμοςείπε...

προμηθέας λεγεται η ταινια

Ανώνυμοςείπε...

Ευτυχως που στο ΝΒΑ ειναι ακομα μαυροι.

Ανώνυμοςείπε...

1945 ΕΠΙΣΗΣ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ BRETTON WOODS. ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΠΕΘΑΙΝΑΝΕ ΣΤΗ ΠΕΙΝΑ ΕΜΕΙΣ ΔΙΝΑΜΕ ΔΙΣ ΣΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΕΝΩ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΑ.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications