στοιχειά δεν είχαν και στοιχειά βρήκαν πληρωμένο!!! Είμαι ναζί και φασίστας, όχι δολοφόνος

Ο Ηλίας Σταύρου, πρώην υποψήφιος της Χρυσής Αυγής, μιλάει για το κόμμα του Μιχαλολιάκου Ιδιαιτέρως σημαντική και κρίσιμη κρίνεται από αστυνομικούς και δικαστικούς κύκλους η κατάθεση του Ηλία Σταύρου στις ανακριτικές αρχές.

Ο πρώην υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής στον Νομό Ημαθίας, προσήλθε αυτοβούλως και αιφνιδίως στις ανακρίτριες Κλάπα - Δημητροπούλου ( ΕΤΣΙ ΤΟΥ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΗΓΕ? ΣΕ ΠΛΥΡΩΜΕΝΟΥΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΣ) και κατέθεσε όλα όσα γνωρίζει για το φασιστικό μόρφωμα, αλλά και στοιχεία, έγγραφα, φωτογραφίες και βίντεο.

Επίσης παρέδωσε το κινητό του τηλέφωνο ώστε να γίνει άρση απορρήτου και να ελεγχθούν τα μηνύματα που έχει λάβει από τους βουλευτές και τα στελέχη της Χρυσής Αυγής. Όλα όσα προσκομίστηκαν από τον Σταύρου θα ελεγχθούν και θα αξιολογηθούν αρμοδίως.

Ο Μιχαλολιάκος γνωρίζει για τη δράση των μελών
Ωστόσο, ήδη όσα κατέθεσε ενώπιον του ανακριτριών είναι κόλαφος για το Νίκο Μιχαλολιάκο λέγοντας ότι «ο αρχηγός έχει εποπτεία και γνώση τω δράσεων των μελών». Έχει πλήρη εποπτεία υπό την έννοια ότι οι άνθρωποι που έχουν την εξουσία να οργανώσουν το οτιδήποτε είναι άνθρωποι απολύτως πιστοί στον αρχηγό και δεν διανοούνται να κάνουν κάτι πέρα από τις εντολές του, όχι λόγω φόβου αλλά λόγω της απόλυτης πίστης τους.

Η αξιοπιστία του νέου μάρτυρα φαίνεται και από το γεγονός ότι μίλησε μόνο για όσα είδε με τα μάτια του και όχι για όσα είχε ακούσει. Χαρακτηριστική σύμφωνα με το «Έθνος» είναι η μαρτυρία του για την πρωτοφανή επίθεση χρυσαυγιτών τον Φεβρουάριο του 2013 σε συνδικαλιστή του ΚΚΕ(ο ιδρυτής του ΚΚΕ, εβραίος Αβραάμ Μπεναρόγια! ήταν ο εν Ελλάδι κολλητός του ιδρυτή του Ισραήλ, Δαβίδ Μπεν Γκουριόν!) που περνάει με το αυτοκίνητό του έξω από τα γραφεία της ΧΑ στην Ανάβυσσο, τολμώντας να ακούει… Μίκη Θεοδωράκη.(Μίκης Θεοδωράκης… ο τελευταίος επιζών προδότης..Ο κρυφός αρχηγός του ΚΚΕ) Ο Σταύρου, ήταν σύμφωνα με πληροφορίες παρών όταν 10 χρυσαυγίτες κυνήγησαν, περικύκλωσαν και τελικά επιτέθηκαν στο θύμα. Στην ανακρίτρια κατέθεσε ότι «η βία ήταν το μέσο για την πραγμάτωση των σκοπών της ΧΑ.»

Για την εγκληματική δράση του μορφώματος κατέθεσε και για άλλη μία επίθεση που ήταν παρών και κατά την οποία τραυματίστηκαν από αιχμηρά αντικείμενα αντιεξουσιαστές στη Θεσσαλονίκη.
«Εγώ θα καταθέσω ως ναζί και φασίστας γιατί αυτό ήμουν. Δεν είμαι δολοφόνος όμως» φέρεται να είπε στους οικείους του το «βαθύ λαρύγγι» της ΧΑ, που βάζει φωτιά στην ανακριτική διαδικασία και προσθέτει νέα επιβαρυντικά στοιχεία. «Η ΧΑ αγωνίζεται για την επικράτηση των ιδεών και των αρχών του εθνικοσοσιαλισμού και συνακόλουθα τη δημιουργία ενός εθνικοσοσιαλιστικού κράτους με σημείο αναφοράς τη μεσοπολεμική Γερμανία» λέει χωρίς περιστροφές ο μάρτυρας.

«Διαρροές» στην ιστοσελίδα της οργάνωσης
Ενδεικτικό του πανικού που προκάλεσε η κατάθεση Σταύρου στους πρώην συναγωνιστές του, ήταν η ανακοίνωση που ανάρτησαν στη επίσημη ιστοσελίδα τους. Κι ενώ το όνομά του δε είχε δημοσιοποιηθεί, οι χρυσαυγίτες, κατά την προσφιλή τακτική τους, δημοσίευσαν τη φωτογραφία και το ονοματεπώνυμό του κάνοντας συνειδητά δικογραφικού υλικού.

Όμως δεν έμειναν στη στοχοποίησή του αλλά προχώρησαν και τον έβγαλαν τρελό που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή. «Θα με βγάλουν τρελό μόλις γίνει γνωστή η κατάθεσή μου Το ίδιο είχαν κάνει και με τον Περίανδρο, τον Ζαφειρόπουλο και τους άλλους» είχε πριν καιρό στο περιβάλλον του.
Βέβαια κάθε άλλο παρά τρελός είναι Ηλίας Σταύρου ι οποίος δεν θέλησε να μπει σε καθεστώς προστατευόμενου μάρτυρα και υπέγραψε με το ονοματεπώνυμό του την κατάθεση.

ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Ο ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΠΗΡΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ,!
www.newsbeast.gr/politiki/arthro/696574/eimai-nazi-kai-fasistas-ohi-dolofonos ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΑ ΜΜΕ, ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤ ΜΠΑΙΝΕΙ ΔΙΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ Χ.Α! ΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ! SORRY ΔΕΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ ! MONO ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ Η ΔΙΑΝΟΗΤΗΤΙΚΑ ΚΑΘΗΣΤΕΡΙΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ! ΜΟΝΟ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ Η ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ.

ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΘΗΣΤΕΡΙΜΕΝΩΝ

--Χαχαχαχα !!! ''Ειμαι ναζιστης,φασιστας,Χιτλερικος,ινδαλμα μου αυτος που σκοτωσε μερικες δεκαδες εκατομμυρια αθωους ανθρωπους μεσω θαλαμων αεριων και τους εβαλε στους φουρνους,αλλα προς θεου δεν ειμαι δολοφονος''

ΑΣ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΟΥΦΑ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ,

Τυφλή επίσημη θεωρία μας λέει ότι 6.000.000 Εβραίοι ήταν λέει που σκοτώθηκαν με τον πιο σκληρό τρόπο, αλλά αν αρχίσουμε να επανεξετάζουμε τα στοιχεία υπάρχει κάτι λάθος. Για αρχή δεν υπήρξε ποτέ έξι εκατομμυρίων Εβραίων στα γερμανικά στρατεύματα ήταν λιγότερο από 4 εκατομμύρια.
Αν αναφέρουμε τους καταλόγους των θανάτων στα στρατόπεδα συγκέντρωσης, οι αριθμοί αλλάζουν δραματικά, σε 370.000 νεκρούς.Προσοχή όμως, αυτά τα 370.000 δεν εξολοθρεύτηκαν! απλά έχασαν τη ζωή τους, καθώς 62 εκατομμύρια άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια του πολέμου,μαζί με Εβραίους και άλλοι απο την πείνα, τον τύφο. αν και 60 εκατομμύρια άνθρωποι και "μόνο" 370.000 Εβραίοι έχασαν τη ζωή τους, γιατί μπορεί να θεωρηθεί ως δίωξη ή ένα σχέδιο εξόντωσης του εβραϊκού λαού;
ΕΔΩ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ--> Η φάρσα του Εβραϊκού Ολοκαυτώματος!και οι κακοί Γερμανοί! οι κάλοι Εβραίοι και οι καλύτεροι κουμμουνιστές που έσφαζαν!..

Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΑΤΡΕΙΑ!!! ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΜΑΘΑΝ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΔΙΑΛΕΞΑΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΠΡΟΒΑΤΑ! ΑΣ ΠΕΙ ΣΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΧΕΣΤΙΚΑΜΕ ΑΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ! ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΑΦΟΥ ΤΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ
ΕΒΡΑΙΟΣ ιστορικός ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ! ΜΥΘΟΣ ΟΙ ΘΑΛΑΜΟΙ ΑΕΡΙΩΝ! ! ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙΕΙ , ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΜΑ ΤΑ ΛΕΣ ΠΡΟΒΑΤΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ, ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ!ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ! Ο ΑΙΝΤΑΙΝ ΕΙΧΕ ΔΙΚΑΙΟ Η ΓΕΝΙΆ ΗΛΙΘΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ,,, ΕΤΣΙ ΜΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ Η ΕΛΙΤ... ΜΕ ΤΟΣΑ ΚΟΙΜΗΣΜΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΝΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΊΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΣΑΒΟΥΡΑ,ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΝΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΑΛΛΑΧ ΑΡΚΜΠΑΡ? ΚΑΜΙΑ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΜΑΣΑΝΕ ΜΙΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ,,,,,!! ΛΟΓΙΑ ΣΟΦΟΥ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ! ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΥΑΛΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙ ΟΤΙ ΝΙΚΗΣΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΝΙΚΗΣΕ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ : Το Υπουργείο Εσωτερικών ΜΕΘΟΔΕΥΕΙ την αντικατάσταση του Πληθυσμού των ΕΛΛΗΝΩΝ με ΞΕΝΟΥΣ!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ!!
Θές λεφτά, φήμη και μηντιακή κάλυψη; Πές ότι σου επιτέθηκε χρυσαυγίτης ΠΑΛΙΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΡΕ ΕΒΡΑΙΟΠΟΥΛΑ !!!!

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Ο κάθε ανώμαλος βλέπει την χρυσή αυγή σαν εξιλαστήριο θύμα που θέλει να ασελγεί επάνω της βλέποντας την νεκρή.όποιος είναι μάγκας να τα έλεγε ποιο μπροστά και ο γνήσιος Έλληνας δεν χτυπάει κάποιον όταν είναι πεσμένος.Μπράβο σε οποιαδήποτε αυτή την στιγμή που η χρυσή αυγή είναι πεσμένη και όλοι μαζί τήν πολεμούν

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications