όταν αλλάζουν την ιστορία σε μύθο! όταν ολα τα πλάσματα του γαλαξία έκαναν παρέλαση στην γη! η ήταν  πειράματα γενετικής
όταν αλλάζουν την ιστορία σε μύθο! όταν ολα τα πλάσματα του γαλαξία έκαναν παρέλαση στην γη! η ήταν  πειράματα γενετικής

φωτογραφίες ακομα και απο την ίδια την NASA που δεν σαν έδειξαν πότε

ξεχάστε οτι ξέρετε για τον κόσμο! οτι ξέρετε ειναι αυτά που θέλουν να ξέρετε ! και φυσικά όλοι οι λεγόμενοι μύθοι ήταν πραγματική ιστορία!

κοιτάζοντας κάνεις τα γεγονότα και αυτά που μαθαίνουν στα σχολειά βλέπεις πόσο εύκολα ελέγχεις την μάζα.

στην κυριολεξία ένα μάτσο πρόβατα ο κόσμος,που τρέχει να φάει σανό εκεί που τον ταΐζουν μόνο! και οτι δεν του λένε ειναι τρελά! ετσι και αλλιώς ετσι δουλεύει ο εγκέφαλος και όχι τυχαία! να απορρίπτει οτι του χαλάει αυτά που του φύτεψαν απο μικρο στον εγκέφαλο!γιαυτό αλλάζουν τα βιβλία κάθε τοσο,, ελάχιστοι ειναι αυτοί που έχουν καθαρό μυαλό μη μολυσμένο να δουν την αλήθεια κατάματα !

ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ. ΚΥΔΩΝΙΑ! ΕΧΕΙ, Η ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΖΩΗ! ΛΕΣ ΝΑ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΑ ΡΟΜΠΟΤ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΠΛΑ ΠΕΤΡΕΣ ? ΕΔΩ ΟΙ ΛΕΞΗ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΑΤΟΜΑ ΧΑΜΗΛΟΥ IQ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΣΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΜΜΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΕΓΑΛΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΤΛ... ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ!
ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΣΤΟΝ ΑΡΗ! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΝΈΧΙΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΚΟΣΜΟ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ, ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

Post A Comment:

6 comments

Ανώνυμοςείπε...

Πολυ σεβασμο, πιο πολυ απο αυτα που δειχνεις, μου αρεσουν αυτα που γραφεις, ετσι ειναι, ενας αποβλακωμενος ηλιθιος κοσμος που τρωει σανο ενω ο πλανητης εχει γινει ανυποφορο μερος για να ζει κανεις νοημων... Συνεχισε δυνατα!

Ανώνυμοςείπε...

ο άνθρωπος ήταν κάτοικος του πλανήτη αρη και μετά από μια καταστοφή(το λεγόμενο ο κατακλυσμός και κιβωτός του νώε φτιάξανε αυτήν την ιστορία ώστε να έχει ένα φόβο ο άνθρωπος να μην είναι ξανα καταστροφικός)αποχώρησαν από τον πλανήτη αρη και αποίκισαν την γη και κάνανε και εδώ ότι είχαν κάνει εκεί μεγάλα μνημεία αλλα την τεχνολογία τους την είχαν μονο η εκλεκτοί.και μετά οι ανθρώποι άρχισαν σιγά σιγά να ανακαλύπτουν την ίδια τεχνολογία που είχαν η πρόγονοι μας,και ίσως στους ιπταμενους δίσκους να είναι οι πρόγονοι μας που έχουν φτάσει σε ένα ανώτερο επίπεδο ζωής ώστε να ζουν πολλά χρονια και να μας έχουν αφήσει μόνους μας και να επεμβαίνουν οποτε χρειάζεται πίσω από τα παρασκήνια ώστε να μην κάνουμε τα λάθη που κάνανε αυτοί

Ανώνυμοςείπε...

Και όμως υπάρχει ζωή σε αλλους πλανήτες..οι εξωγήινοι ποιοι ειναι όμως;;εμείς οι αυτοί;;

Ανώνυμοςείπε...

ΜΥΘΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΚΑΝ ΑΡΧΑΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΑΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΤΑΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΟΙΣ

Κρητη 1είπε...

Κρατα την αληθεια κρυμμενη φιλε,7 δις ζωα ζουνε τη ζωουλα τους πιστευοντας οτι μια σφαιρα γυριζει γυρω απο μια αλλη σφαιρα..Κρατησε τους χαμηλα και πεισε τους οτι η γη ειναι επιπεδη.Σιγα το ειδος που θελει την αληθεια.Η μαλακια ειναι βεβαια οτι και οι λιγοι εκλεκτοι,ακομα κι αν εχουμε τη διανοητικη υπεροχή ειμαστε αιχμαλωτοι του συστηματος.

ζησησείπε...

συμφωνω με ολουσ σασ

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications