Ξυπόλητοι στην Παναγία την Γηροκομίτισσα  - Χιλιάδες πιστών ανηφορίζουν για την Χάρη της
Ξυπόλητοι στην Παναγία την Γηροκομίτισσα - Χιλιάδες πιστών ανηφορίζουν για την Χάρη της

Με κατάνυξη χιλιάδες πιστοί ανηφόρισαν σήμερα μέχρι την ιερά μονή Γηροκομείου προκειμένου να προσκυνήσουν την θαυματουργή εικόνα. ρε τους ειδωλολάτρες !  ΤΙ ΘΑΥΜΑ ΝΑ ΕΚΑΝΕ? Πιστοί που είτε είχαν κάνει τάμα και ανέβαιναν ακόμη και ξυπόλητοι, είτε που ήθελαν να προσκυνήσουν την μητέρα όλης της ανθρωπότητας. Ολη η Ελλάδα γιορτάζει αύριο. Στην Δυτική Ελλάδα δεκάδες είναι οι εκκλησίες που πανηγυρίζουν.

Παναγία την Γηροκομίτισσα!!! παναγια μυρτιδιωτισσα,παναγια προυσιωτισσα,παναγια σουμελα,παναγια τηνου ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ!! oποιος βρει πόσα ονόματα έχει η Παναγία κερδίζει 100 ΕΥΡΩ :-) ΕΓΩ ΘΑ ΤΗΝ ΠΩ ΜΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ :)מרים הנביאה ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΚΑ Miriam η προφήτισσα! ΜΕΓΑΛΗ Η ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΕΔΩ משה ,ישו ומוחמד – שלושה נביאים, מסר אחד (Μωυσής, ο Ιησούς και ο Μωάμεθ - Τρεις Προφήτες, ένα μήνυμα! ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ ΣΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ! ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΝΩΛΗΣ!!!! ΕΒΡΑΙΚΗ WIKIPEDIA http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7%A8%D7%99%D7%9D) ΙΣΛΑΜ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΙΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ! ΡΕ ΜΠΑΓΑΣΙΔΕΣ ΜΩΑΜΕΘ ΚΑΙ ΓΙΑΧΑΖΟΥΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΦΤΙΑΧΝΑΤΕ ΤΗΣ 2 ΜΕΓΑΛΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ! ΤΟΝ ΜΩΥΣΗ ΤΟΝ ΡΙΞΑΤΕ ΟΜΩΣ!!! ΑΜΑ ΒΓΩ ΚΑΙ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΙ ΗΡΘΕ Ο ΘΕΟΣ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΗΡΎΤΤΩ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ/ΑΛΛΑΧ ΚΑΙ ΚΑΛΑ, ΔΛΔ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΓΙΑΧΒΕ, ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΑ ΜΕ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΑΡΑΓΕ?

Η Κόλαση που λέγεται κρατική Εκκλησία, και τα 3 κεφάλια του τέρας!! Χριστιανισμός ισλάμ ινδουισμός!
ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΤΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ! ΚΑΙ ΑΣΕ ΝΑ ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ!! ΕΝΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΝΑΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ Ο ΠΑΠΑΣ ΚΑΙ Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΣΕ ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΠΡΟΣ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications