Mάθετε τα ΠΑΝΤΑ για τα λάδια μαυρίσματος του καλοκαιριού.Δε παίζουμε με τον Ήλιο..
Mάθετε τα ΠΑΝΤΑ για τα λάδια μαυρίσματος του καλοκαιριού.Δε παίζουμε με τον Ήλιο..

Ποια πρέπει να προτιμάμε, πού μπορούμε να τα τοποθετούμε και τι νέο κυκλοφορεί!

Κάθε καλοκαίρι καινούργια προϊόντα κάνουν την εμφάνισή τους στην αγορά υποσχόμενα γρήγορο μαύρισμα και ηλιοκαμένη επιδερμίδα.

Οι περισσότερες γυναίκες προτιμούν τα λάδια μαυρίσματος και όχι τις αντηλιακές κρέμες με χαμηλό δείκτη προστασίας. Ωστόσο, επειδή η υγεία είναι πάνω από όλα, κρίνεται σκόπιμο να δείτε παρακάτω ποια λάδια πρέπει να χρησιμοποιείτε.

Αρχικά, όταν πάτε στη παραλία καλό είναι να απλώνετε μια στρώση αντιηλιακής κρέμας και κατόπιν να βάζετε λίγο λάδι μαυρίσματος, ούτως ώστε να μαυρίσετε χωρίς να καείτε!

Ποια να προτιμάτε; Το γνωστό και φιλικό με την επιδερμίδα baby oil, εκείνα που προμηθεύεσαι από φαρμακείο όπως το nuxe (ξηρά λάδια για σώμα, πρόσωπο, μαλλιά) και αυτά με έλαιο από τη Ταϊτή. Πρόκειται για το έλαιο που προέρχεται από το εκχύλισμα της γαρδένιας της Ταϊτής, γνωστής ως τιαρέ, αναμειγνύεται με λάδι καρύδας, μπαίνει στο μπουκάλι του Monoϊ Tiki Tahiti Tiare και μας αποκαλύπτει το μυστικό ομορφιάς των γυναικών της Πολυνησίας. Τέλος, αυτά με την ιριδίζουσα μορφή (με στρας δηλαδή στο εσωτερικό τους), όπως τo Hei Poa Pur Monoϊ Tahiti Nacres Or, προσφέρουν στο σώμα και τα μαλλιά βαθιά θρέψη, βελούδινη απαλότητα και θεϊκή ευωδιά.

Πού τα τοποθετούμε; Η πλειοψηφία αυτών των προϊόντων είναι ιδανική για το σώμα. Ωστόσο, πολλά ενδείκνυνται για τα μαλλιά όμως προσοχή: Μην τα τοποθετήσετε στη ρίζα γιατί θα λαδώσουν. Μόνο στις άκρες!

Πού τα βρίσκουμε; Τα λάδια αυτά θα τα βρείτε σε φαρμακεία, κέντρα αισθητικής, καταστήματα καλλυντικών και ρούχων παραλίας.

Πόσο κοστίζουν; Τα καινούργια αυτά λάδια είναι λίγο ακριβούτσικα με τις τιμές τους να κυμαίνονται από 10 έως και… 50 ευρώ. Βρείτε αυτό που σας αρέσει, που ταιριάζει στο τύπο της επιδερμίδας σας και που αντέχει η τσέπη σας.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications