ΙΣΡΑΗΛ : ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΣΑΠΙΛΑ....ΠΑΝΕ ΧΕΡΙ - ΧΕΡΙ !!!
ΙΣΡΑΗΛ : ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΣΑΠΙΛΑ....ΠΑΝΕ ΧΕΡΙ - ΧΕΡΙ !!!

Στρατιωτικά εγκλήματα και σαπίλα πάνε χέρι χέρι. Αυτό φαίνεται καθαρά και από τις φωτογραφίσεις με καλλυντικά που κάνουν Ισραηλινές στρατιωτίνες την ώρα που λίγα χιλιόμετρα πιο πέρα παιδιά και γυναίκες γίνονται κιμάς από τις βόμβες των κανονιών και των αεροπλάνων του Ισραήλ.

Ισραηλινές στρατιωτίνες

Από την άλλη, ενώ οι λαοί όλου του κόσμου καταγγέλλουν τις ισραηλινές θηριωδίες σε βάρος των παλαιστινίων η γνωστή εταιρεία καλλυντικών και προιόντων ομορφιάς Garnier,( να τη...θυμάστε ) προκλητικά, στέλνει μεγάλα πακέτα με δώρα στις Ισραηλινές στρατιωτίνες για να είναι όμορφες και καθαρές όταν σκοτώνουν τις ανήλικες και τους ανήλικους Παλαιστίνιους..Σαμπουάν και γαλάκτωμα καθαρισμού για να λάμπουν τα μαλλιά και το δέρμα τους ...

Γιατί όπως λέει και η ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο stand with us, μια ιστοσελίδα φιλο Ισραηλινή με κύριο τίτλο "το Ισραήλ κάτω από τα πυρά", τα "κορίτσια" χρειάζονται ακόμα και σε καιρό πολέμου λίγο "pampering", λίγο παραπάνω φροντίδα, λίγη καλοπέραση!

 γνωστή εταιρεία καλλυντικών και προιόντων ομορφιάς Garnier

Εγκλήματα, σαπίλα και ανοησία χέρι χέρι και με τις φωτογραφίες που βγάζουν και αναρτούν. Το καθεστώς της χώρας τους έχει καταφέρει να τους κάνει το μυαλό σκόνη.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications