Φωτογραφήθηκαν κατά λάθος μαζί είκοσι χρόνια πριν παντρευτούν
Φωτογραφήθηκαν κατά λάθος μαζί είκοσι χρόνια πριν παντρευτούν

Όταν, στην ηλικία των έξι, πόζαρε για τη φωτογραφία των καλοκαιρινών διακοπών, δεν είχε παρατηρήσει πως λίγο πιο πίσω βρισκόταν η γυναίκα της ζωής του. Τότε, βέβαια, εκείνη ήταν κοριτσάκι και έφτιαχνε κάστρα στην άμμο...

Είκοσι χρόνια αργότερα, έδειξε στην αρραβωνιαστικιά του τη φωτογραφία. Εκείνη αμέσως κατάλαβε...

Όταν η φωτογραφία τραβήχτηκε το 1994, ο ένας ζούσε χιλιόμετρα μακριά από τον άλλο. Όμως, η μοίρα ήδη είχε γράψει το μέλλον και τους έφερε κοντά στο Πανεπιστήμιο, έντεκα χρόνια μετά.

Η δασκάλα πλέον Aimee Maiden μεγάλωσε στο παραθαλάσσιο χωριό της Κορνουάλης, Mousehole, ενώ ο Nick Wheeler στο Κεντ. Στην Κορνουάλη, όπου και τραβήχτηκε η συγκεκριμένη φωτογραφία, βρέθηκαν για τις οικογενειακές διακοπές.

Αν και φαίνεται να κάθονται πολύ κοντά, οι δύο οικογένειες ήταν τελείως άγνωστες μεταξύ τους και δεν μίλησαν ποτέ. Τότε δεν γνώρισε την Aimee. Ούτε όμως και μερικά χρόνια αργότερα, όταν επισκέφτηκε ξανά την περιοχή σαν στρατιώτης.

Τελικά, γνωρίστηκαν στο Πανεπιστήμιο και μέχρι πέρσι που αρραβωνιάστηκαν δεν γνώριζαν πόσο κοντά βρεθεί στο παρελθόν. Αυτό όμως άλλαξε, όταν μια μέρα, σαν ζευγάρι πια, ξεφύλλιζαν παλιές φωτογραφίες, στο εξοχικό των παππούδων του Wheeler...

Η φωτογραφία που τους ταξίδεψε στο 1994...
Η φωτογραφία που τους ταξίδεψε στο 1994...

Όταν έφτασαν στη συγκεκριμένη φωτογραφία, στην οποία ο Nick έφτιαχνε μια βάρκα στην άμμο με τα ξαδέλφια του, η Aimee αμέσως αναγνώρισε το κοριτσάκι πίσω. Τον εαυτό της. Και έκπληκτη φώναξε: “Αυτή είμαι εγώ!”.

Και είκοσι χρόνια αργότερα, όταν ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου
Και είκοσι
χρόνια αργότερα,
όταν ενώθηκαν με
τα δεσμά του γάμου

Πριν από τρία χρόνια, το ζευγάρι αποφάσισε να μείνει μαζί και μόλις πέρσι αρραβωνιάστηκε. Στο πάρτι των αρραβώνων, που έκαναν για τους φίλους τους, έδειξαν σε όλους την φωτογραφία, που πρόσφατα είχαν ανακαλύψει.

Παντρεύτηκαν το προηγούμενο Σάββατο στην ίδια περιοχή. Η εκκλησία μάλιστα απέχει μόλις ένα λεπτό από το σημείο που τραβήχτηκε η φωτογραφία. Σχεδόν στο ίδιο σημείο, αλλά είκοσι χρόνια μετά...

Αξίζει να πούμε, βέβαια, ότι αυτή δεν είναι η πρώτη ιστορία που μαθαίνουμε με ζευγάρια που έχουν φωτογραφηθεί μαζί, χωρίς να το ξέρουν, πριν καν γνωριστούν. Παράδειγμα αποτελεί η ιστορία των Alex και Dona Voutsinas, που φωτογραφήθηκαν μαζί στην Disney World στο Ορλάντο της Φλόριντα, δεκαπέντε χρόνια προτού γνωριστούν!

pathfinder

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications