Κίνα: Έτσι τιμωρούν τους οδηγούς που «τυφλώνουν» με τα φώτα τους! ΕΔΩ; ΑΣΤΟ

Οφθαλμό αντί… οφθαλμού! Μια πιο… ποιητική προσέγγιση της δικαιοσύνης έχουν αρχίσει να… ασπάζονται οι αστυνομικοί στην Κίνα!

Και αυτό γιατί αναγκάζουν όσους οδηγούς «τυφλώνουν» με τους προβολείς του αυτοκινήτου τους άλλους συνταξιδιώτες, να κάτσουν μπροστά από τα φώτα του αστυνομικού βαν με ανοιχτά μάτια για πέντε λεπτά! Έτσι για να δουν τι… κακό προκαλούν!

Και μη νομίζετε ότι η πρωτοφανής αυτή τιμωρία θα τους γλιτώσει από το να βάλουν το χέρι στην τσέπη, καθώς συνοδεύεται με πρόστιμο ύψους περίπου 40 ευρώ!

ΣΤΟ ΕΛΑΝΤΑ ΠΑΣ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΕ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΜΥΑΛΟΥ ΜΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ! ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΣΒΗΝΩ ΤΑ ΦΩΤΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ Ο ΑΛΛΟΣ! ΣΥΝ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΩΣΤΟΙ ΔΗΘΕΝ ΟΔΗΓΟΙ, ΠΑΝΕ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΣΕ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΧΙΛ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ, ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ 3 ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ,,,, ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΙΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΕΤΡΕΧΕ! ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΚΟΣΜΟ;;;;©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications