ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΤΡΕΥΤΕΙ ΓΙΑ  ΣΥΜΦΕΡΟΝ! ΧΩΡΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ: ΑΛΛΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΓΙΑ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ-ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ !!!!!!
ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ…ΛΑΛΙΩΤΗ Η ΤΖΕΝΗ ΕΔΙΩΞΕ ΤΟΝ “ΞΥΛΟΚΟΠΟ” ΠΕΤΡΟ; ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ & ΔΑΚΡΥΑ ΛΥΠΗΣ-COLPO GROSSO ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΟΥΝ “ΑΣΤΕΓΟΙ” ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ;

Με ανακοίνωση, αποφάσισαν να δημοσιοποιήσουν πριν λίγη ώρα την είδηση του διαζυγίου τους ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Τζένη Μπαλατσινού:

“Μετά από πολύ πόνο, αλλά κι αμηχανία, εξαιτίας του δημοσίου χαρακτήρα της ανακοίνωσης, θα θέλαμε να δηλώσουμε ότι δεν είμαστε πια ζευγάρι.Αφού προσπαθήσαμε και οι δύο για αρκετό καιρό να σώσουμε τον γάμο μας, καταλήξαμε στην απόφαση να χωρίσουμε και να διατηρήσουμε ανέπαφα όλα τα αποθέματα αγάπης και αλληλοεκτίμησης. Παραμένουμε πάνω απ’ όλα οικογένεια και ομάδα στη δουλειά μας.

Οι ωραιότεροι καρποί των 20 χρόνων σχέσης και 18 χρόνων γάμου είναι τα τρία υπέροχα παιδιά μας, στα οποία ως γονείς θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε το περιβάλλον μιας αγαπημένης οικογένειας. Η ψυχική τους ισορροπία και ασφάλεια είναι η σημαντικότερη προτεραιότητα στη νέα μας ζωή και θα εκτιμούσαμε ιδιαίτερα κάθε βοήθεια σε αυτή μας την προσπάθεια.”

Τζένη Μπαλατσινού, Πέτρος Κωστόπουλος

ΡΕ ΠΟΥ ΤΑ ΠΟΥΛΑΤΕ ΑΥΤΑ!!!! Η ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ ΠΑΤΡΕΥΤΙΚΕ ΓΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΣ ΞΊΝΙΣΕ!!!! Η ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΩΡΑ ΠΙΑ! ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ TV..ΑΠΟ ΜΟΝΤΕΛΟ! ΕΓΙΝΕ ΤΗΛΕΠΕΡΣΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΛΑΣΙΚΑ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΠΩΣ ΕΓΙΝΑΝ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ! ! ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ .... Η Τζένη Μπαλατσινού κέρδισε τον τίτλο της Σταρ Ελλάς το 1990 και στη συνέχεια, σε καλλιστεία του εξωτερικού, αυτόν της Μις Παγκόσμιος Τουρισμός 1991. Επέστρεψε στην Ελλάδα ως ένα από τα περιζήτητα ονόματα στο χώρο του modelling και έγινε η μούσα του Βασίλειου Κωστέτσου. Ακόμα, παρουσίασε για κάποιο διάστημα το δελτίο καιρού αλλά και μια εκπομπή για τη μόδα. Το 1996 παντρεύεται τον Πέτρο Κωστόπουλο με τον οποίο αποκτούν και τρία παιδάκια, δύο κορίτσια και ένα αγόρι.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications