13 Ιουν 2017

ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΑΣ ΙΜΑΜΗΣ ΕΞΗΓΕΙ ΠΩΣ ΤΑ ΟΥΡΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΥΚΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ....!

ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΑΣ ΙΜΑΜΗΣ ΕΞΗΓΕΙ ΠΩΣ ΤΑ ΟΥΡΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΥΚΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ....!

Πώς μπορεί κάποιος να συνάψει σχέσεις στον παράδεισο;
Είτε με μαυρομάτες παρθένες ή με μουσουλμάνες γυναίκες που εισήλθαν στον Παράδεισο, ο Αλλάχ είπε ότι οι μαυρομάτες παρθένες είναι όμορφες, λευκές νεαρές γυναίκες (άρα όχι μαύρες ή κίτρινες) με μαύρες κόρες (ματιών) και πολύ λευκούς αμφιβληστροειδείς, των οποίων το δέρμα είναι τόσο λεπτό και φωτεινό ώστε προκαλεί σύγχυση

Ο Αλλάχ είπε ότι είναι σαν κρυμμένα μαργαριτάρια.
Έχουν μεγάλα μάτια και δεν έχουν αγγιχτεί από άνδρα ή τζίνι.
Είναι παρθένες που λαχταρούν για τους συζύγους τους. Είναι όλες της ίδιας ηλικίας ηθικά και φυσικά το ίδιο όμορφες. Είναι σαν πολύτιμα πετράδια και μαργαριτάρια στο μεγαλείο τους, της καθαρότητας και της λευκότητάς τους.

Είναι σαν κρυμμένα μαργαριτάρια, τόσο καθαρά όσο ένα μαργαριτάρι μέσα σε ένα κέλυφος ανέγγιχτο από άνθρωπο. Κάθε μία από αυτές είναι τόσο όμορφη που μπορείτε να δείτε τον μυελό των οστών μέσω της λεπτής σάρκας των ποδιών τους.

Μια τέτοια λαμπρή ομορφιά δεν υπάρχει σε αυτόν τον κόσμο. Πού μπορείτε να βρείτε τέτοια ομορφιά;

Λαμβάνοντας υπόψη ότι οι γυναίκες αυτού του κόσμου μπορεί να υποφέρουν για μέρες και νύχτες από την έμμηνο ρύση, από το αίμα για σαράντα μέρες μετά τον τοκετό, από κολπική αιμορραγία και από ασθένειες, οι γυναίκες του παραδείσου είναι αγνές, καθαρές, από έμμηνο ρύση, απαλλαγμένες από κόπρανα, ούρα, φλέγμα και παιδιά. [Παρατηρήστε πως τα παιδιά ανήκουν στην ίδια κατηγορία με τα περιττώματα, τα ούρα και το φλέγμα!]

Επιπλέον, ο Αλλάχ τις καθαρίζονται κάθε ακάθαρτο και λάθος πράγμα, τόσο στην εμφάνιση όσο και στο χαρακτήρα
Στο χαρακτήρα να μην είναι ζηλιάρες ή θυμωμένες. Δεν είναι άπληστες. Είναι περιοριορισμένες σε σκηνές, κλειδωμένες για το σύζυγό τους. Δεν υπάρχει (στον παράδεισο) να βγαίνει έξω η γυναίκα και όταν έρχεται στο σπίτι (ο άντρας) να μην είναι εκεί. Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα στον Παράδεισο, ο άντρας να έρχεται στο σπίτι και να μην βρίσκει τη γυναίκα του. Ο Αλλάχ τις περιγράφει ως γυναίκες που χαμηλώνουν το βλέμμα τους. Και μην κοιτάζουν ποτέ κανέναν άλλον, παρά τον σύζυγό τους Όσον αφορά για την ευχαρίστηση που αποκομίζει ο άντρας, του δίνεται η δύναμη του ... (χωρίς μετάφραση).

Σείχη Μουχαμάντ, είπατε ότι κοιτάει μόνο τον σύζυγό της, όμως, τα πράγματα σήμερα είναι διαφορετικά. Σήμερα, οι σύζυγοι δεν κοιτάνε τις συζύγους ή το αντίθετο. Εκτός από λίγους, υπάρχουν κάποιοι ευσεβείς, αγνοί άντρες που έχουν μάτια μόνο για τις συζύγους ους, και υπάρχουν κάποιες ευσεβείς αγνές, υπάκουες σύζυγοι που έχουν μάτια μόνο για τους συζύγους τους.

Αλλά σήμερα στην αγορά, στις ταινίες και ούτω καθεξής τα μάτια των ανθρώπων περιφέρονται ελεύθερα, στο διαδίκτυο, οι άνθρωποι αυτού του κόσμου.

Υπάρχει μια μεγάλη διαφορά, όταν πρόκειται για την ευχαρίστηση που απορρέει. Σε αυτόν τον κόσμο οι άνδρες εργάζονται σκληρά και κουράζονται με σκοπό να αντλήσει ευχαρίστηση. Ο προφήτης Μωάμεθ λέει ότι στον Παράδεισο, ένας άντρας παίρνει τη δύναμη 100 ανδρών, όταν πρόκειται για φαγητό, ποτό και σ@ξ.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΑΣ ΙΜΑΜΗΣ ΕΞΗΓΕΙ ΠΩΣ ΤΑ ΟΥΡΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΥΚΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ....!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications