13 Φεβ 2017

Ο Διάβολος των Σπηλαίων

Ο Διάβολος των Σπηλαίων

Μια από τις πιο γνωστές και πιο αληθοφανείς φωτογραφίες που σχετίζονται με θέματα του παραφυσικού, είναι η φωτογραφία που φαίνεται παρακάτω. Η φωτογραφία αυτή, που είναι πλεόν γνωστή ως "ο διάβολος των σπηλαίων", κυκλοφορεί στο δίκτυο και συχνά Δαίμονας ή fiberglass?επικαλείται ως "απόδειξη" για την ύπαρξη υπερφυσικών οντοτήτων.

Για την προέλευση της, αναφέρεται μια ιστορία ενός νεαρού απο το Ras EL Khaimah των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, που μπήκε σε μια σπηλιά με ένα φίλο του. Οι δυο φίλοι αποχωρίστηκαν μετά από ένα σημείο, παρά τις προτροπές του ενός να μην προχωρήσουν πιο βαθειά μέσα στη σπηλιά. Μετά από λίγο, ο ένας είδε το φλάς να αστράφτει και άκουσε την κραυγή του φίλου του. Τράπηκε τρομοκρατημένος σε φυγή και γύρισε με την αστυνομία για να βρει το φίλο του νεκρό. Αυτή λοιπόν, ήταν και η τελευταία φωτογραφία που είχε τραβήξει ο άτυχος νεαρός.

Οι υποθέσεις για το τι ακριβώς είναι το πλάσμα που απεικονίζεται, είναι πολλές. Άλλοι λένε ότι είναι ο Σατανάς ο ίδιος, ή ο διάβολος. Κάποιοι άλλοι ισχυρίζονται πως είναι ένα chupacabra. Μερικοί υποστηρίζουν πως είναι ένας φυσικός σχηματισμός πάνω στο βράχο. Κάποιοι πιο προσεκτικοί λένε πως είναι εικόνα επεξεργασμένη με υπολογιστή.

Ένας UFOλόγος, ο Paul Schroeder, δήλωσε για τη φωτογραφία τα εξής:" Αυτή η φωτογραφία είναι αυθεντική και ίσως η πρώτη που βλέπω εκτοπλασμικό δια-διαστασιακό κακό. Προσέχτε την περιοχή των αυτιών και του κεφαλιού που δεν έχουν ακόμα σχηματισθεί, και τις οπλές και τις λεπτομέρειες της φυσιογνωμίας. Έχει προταθεί από ειδικούς της Αγγλίας, πως αυτή η οντότητα ΕΠΕΤΡΕΨΕ να φωτογραφηθεί μιας και η σπανιότητα φωτογραφιών τέτοιας ευκρίνειας αψηφά την φευγαλέα φύση αυτών των τηλεπαθητικών σκοτεινών οντοτήτων που αποκαλούν ώς δαίμονες".

Η φωτογραφία είναι όντως αληθινή. Το πλάσμα αυτό είναι όμως ψεύτικο. Συγκεκριμένα, είναι κατασκευασμένο από fiberglass, και αποτελεί μόνιμο ντεκόρ του σπηλαίου Cheddar Showcave στο Bristol της Αγγλίας. Το σπήλαιο αυτό είναι τουριστική ατραξιόν και μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει ένα τμήμα όπου έχει διαμορφωθεί έτσι ώστε οι επισκέπτες να μπαίνουν μέσα σε ένα φανταστικό κόσμο που θυμίζει πολύ τη "Μέση Γη" του Τόλκιν, και τα πλάσματα που κατοικούν σ'αυτήν.

Στην ουσία είναι ένα είδος παιχνιδιού που οι ιθύνοντες τους σπηλαίου ονόμασαν "The Crystal Quest". Το συγκεκριμένο πλάσμα υποτίθεται πως είναι ένα goblin. Ο τούρκος δημοσιογράφος/ερευνητής Ali Murat Guven έψαξε την προέλευση αυτής της φάρσας και βρήκε τη ρίζα της. Σύμφωνα με τον Guven λοιπόν, η φωτογραφία ελήφθη από έναν επιχειρηματία ο οποίος πήγε μετά στη Σαουδική Αραβία και την έδωσε σε κάποιους εφήβους. Έτσι ξεκίνησε και η φάρσα από τη Μέση Ανατολή.

Η φωτογραφίες του Guven μαζί με το "δαίμονα" δεν αφήνουν καμία αμφιβολία. Επίσης, μπορείτε να δείτε και άλλες φωτογραφίες από επισκέπτες του σπηλαίου μαζί και με άλλα τέτοια δαιμόνια. Μάλλον τα goblin έχουν ανεπτυγμένη την κοινωνικότητα τους. Δεν νομίζω όμως να είναι τόσο εύπιστα όσο ο κύριος Schroeder.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ο Διάβολος των Σπηλαίων
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats