Βρετανοί επιστήμονες έχουν ήδη δημιουργήσει πάνω από 150 υβριδικά έμβρυα ανθρώπου ζώου!
Βρετανοί επιστήμονες έχουν ήδη δημιουργήσει πάνω από 150 υβριδικά έμβρυα ανθρώπου ζώου!

Υβρίδια έγιναν κρυφά κατά τη διάρκεια των τριών τελευταίων ετών για να μελετήσουν τις πιθανές θεραπείες σε ένα ευρύ φάσμα ασθενειών. Η αλήθεια έγινε γνωστή με κοινοβουλευτική έρευνα!

Τα αναφερόμενα στοιχεία δείχνουν ότι τα 155 "μικτά" έμβρυα περιέχουν γενετικό υλικό ανθρώπων και ζώων, έχουν δημιουργηθεί από την υιοθέτηση του Νόμου της Ανθρώπινης Αναπαραγωγής και Εμβρυολογίας το 2008.

Πράξη που νομιμοποίησε τη δημιουργία μιας ποικιλίας υβριδίων, συμπεριλαμβανομένου ενός ζώου που το ωάριο το γονιμοποιεί ανθρώπινο σπέρμα, καθώς και την παραγωγή όπως ζωικά κύτταρα τα οποία εμφυτεύονται στον πυρήνα ενός ανθρώπινου κυττάρου, και «χίμαιρες» - οργανισμοί στα οποία τα ανθρώπινα κύτταρα αναμιγνύονται με έμβρυα ζώων.

Οι επιστήμονες λένε ότι αυτές οι μέθοδοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ανάπτυξη εμβρυϊκών βλαστικών κυττάρων, με τα οποία μπορεί να είναι δυνατό να θεραπεύσουν μια σειρά από ανίατες ασθένειες. σε τρία εργαστήρια στο Ηνωμένο Βασίλειο (στο King 's College του Λονδίνου, στα πανεπιστήμια του Newcastle και Warwick) οι άδειες έχουν χορηγηθεί για την έρευνα μετά τον νόμο που τέθηκε σε ισχύ.

οι υποσχέσεις από επιστήμονες χρησιμοποιώντας υβρίδια που θα θεραπεύσουν όλες τις ασθένειες είναι γνωστές στην ανθρωπότητα, ο Λόρδος Alton το ονομάζει συναισθηματικό εκβιασμό

ο ακτιβιστής layferskoy δήλωσε: Είμαι τρομοκρατημένος για το γεγονός που συνέβη, αλλά δεν ξέραμε γι 'αυτό. Γιατί το κράτησαν μυστικό; Αν είναι περήφανοι για αυτό που κάνουν, γιατί έπρεπε να γίνει μια κοινοβουλευτική έρευνα για να μάθουμε γι 'αυτό;

Μια ομάδα από τους κορυφαίους Βρετανούς επιστήμονες απαιτεί νέους κανόνες για την πρόληψη σχετικά με πειράματα δημιουργίας υβριδίων, όπως με την εισαγωγή ανθρώπινων βλαστικών κυττάρων στον εγκέφαλο πρωτευόντων θηλαστικών.

Ωστόσο, ο καθηγητής Robin Lovell-Badge του National Institute for Medical Research, δήλωσε ότι δεν χρειάζεται να ανησυχούν, τα υβριδικά έμβρυα δια νόμου καταστρέφονται εντός 14 ημερών. Σημείωσε, επίσης, ότι αυτά τα πειράματα επιδιώκουν καλό σκοπό με ηθική επιταγή.

"Αν και τα πειράματα είναι υπό επαρκή έλεγχο, η χώρα θα πρέπει να είναι υπερήφανη για αυτούς!!" - είπε.

Υβρίδια ανθρώπων-ζώων δημιουργούνται επίσης σε άλλες χώρες όπου οι εν λόγω μελέτες ελέγχονται πολύ χειρότερα ή δεν ελέγχονται καθόλου!.

ΑΠΟΔΟΣΗ ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications