Βατικανό: Η 2η Παρουσία δεν πρόκειται να γίνει τελικά - Εμείς όμως έχουμε άλλες πληροφορίες,, Ο Χριστός ήταν μεθυσμένος!!
Βατικανό: Η 2η Παρουσία δεν πρόκειται να γίνει τελικά - Εμείς όμως έχουμε άλλες πληροφορίες

Εκπρόσωπος του Βατικανού ανακοίνωσε επίσημα χτες ότι ο δεύτερος ερχομός του Ιησού, τελικά δεν πρόκειται να συμβεί, αλλά προέτρεψε τους πιστούς να συνεχίσουν την πίστη τους, ανεξάρτητα από την ... "είδηση". Με ποιο πρακτορείο συνεργάζεται το Βατικανό;

Ο Καρδινάλιος Giorgio Salvadore δήλωσε στο waterfordwhispersnews.com/ ότι αυτή η χρόνια, η 1.981η επέτειος, θα είναι και η τελευταία που το Βατικανό θα περιμένει τον Κύριο να επιστρέψει στη γη.

«Εμείς απλά νοιώθουμε ότι ο Ιησούς δεν έρχεται πίσω απ' ό,τι φαίνεται», είπε. «Πάνε αιώνες τώρα. Είναι αλλού απασχολημένος και κάνει άλλα πραγματικά καλά πράγματα για τους ανθρώπους κάπου αλλού».

Σχεδόν δύο χιλιάδες χρόνια πριν, ο Ιησούς υποσχέθηκε στους μαθητές του ότι θα έρθει και πάλι στο κεφάλαιο Ιωάννη 14:1-3 της Βίβλου: «Υπάρχουν πολλά σπίτια εκεί όπου ζει ο Πατέρας μου, κι εγώ είμαι πρόκειται να τα προετοιμάσει για τον ερχομό σας. Όταν όλα είναι έτοιμα, τότε θα έρθω να σας πάρω, έτσι ώστε να μπορείτε πάντα να είστε μαζί μου, όπου βρίσκομαι. Εάν δεν ήταν έτσι, θα σας το έλεγα ξεκάθαρα»

Το Βατικανό υποστηρίζει ότι ο Ιησούς αθέτησε την υπόσχεσή του, μάλιστα δεν δίστασαν να τον βγάλουν και ... μεθυσμένο, την ώρα που τα έλεγε! «Έχοντας τη δυνατότητα να μετατρέψει το νερό σε κρασί είχε κι αυτός τα πάνω του και τα κάτω του», πρόσθεσε ο Καρδινάλιος. «Όλοι κάνουν υποσχέσεις που δεν μπορούν να κρατήσουν, όταν είναι μεθυσμένοι. Ο Ιησούς δεν ήταν διαφορετικός».

Η εκκλησία είπε ότι θα επικεντρώσει τώρα την προσοχή της στην ανοικοδόμηση της φήμη της σε όλο τον κόσμο, αλλά θα διατηρήσει μια αισιόδοξη σκέψη για το δεύτερο ερχομό του σωτήρος.

Κι εδώ τελειώνει η μετάφραση του άρθρου κατά την οποία δεν ξέρω αν ήθελα να γελάσω ή να κλάψω. Να γελάσω με τις ανοησίες τους ή να κλάψω με το θράσος τους; Να γελάσω με το περισπούδαστο ύφος τους ή να κλάψω με τη χυδαία γλώσσα τους; Θέλει ο Σκοτεινάτι να κρυφτεί αλλά η χαρά πλέον δεν τον αφήνει!

Πριν όμως να πω γι' αυτή τους τη χαρά, να θυμίσω μόνο κάτι που αυτοί μάλλον το ξέχασαν:Άγνωστη η ημέρα και η ώρα της Δευτέρας Παρουσίας του Κυρίου

(Μκ 13,32-37. Λκ 17,26-30. 30,34-36)36 Περὶ δὲ τῆς ἡμέρας ἐκείνης καὶ ὥρας οὐδεὶς οἶδεν, οὐδὲ οἱ ἄγγελοι τῶν οὐρανῶν, εἰ μὴ ὁ πατήρ μου μόνος. 36 «Όσον αφορά όμως εκείνη την ημέρα και την ώρα κανείς δεν τις ξέρει, ούτε οι άγγελοι των ουρανών, παρά ο Πατέρας μου μόνο».

Όταν θα τον δείτε μπροστά σας να δω προς τα που θα την κάνετε, μεθυσμένοι ΕΣΕΙΣ από το εγώ σας και από τα μέχρι τώρα κέρδη σας!!! Ο καλός ο παίκτης αφήνει τον αντίπαλο να νομίζει ότι κερδίζει, γιατί ΤΟΤΕ είναι που φουσκώνει το εγώ του και κάνει τα πιο ολέθρια λάθη.

Φαίνεται ότι η επίσκεψη του Πάπα, η διπλή μαζί με τον Βαρθολομαίο στη χώρα των Σιωνιστών, το Ισραήλ, τους έδωσε την αυτοπεποίθηση ώστε να μπορούν να βγαίνουν και να λένε ό,τι να 'ναι!

Το μεν Βατικανό να δίνει ως "είδηση" ότι Ο Χριστός ήταν μεθυσμένος και δεν ήξερε τι υποσχόταν, ο δε Βαρθολομαίος, όταν επέστρεψε από τα Ιεροσόλυμα, στη συνάντηση του με τον Βενιζέλο έκανε λόγο για έναν «παλαιό και πολύτιμο φίλο» και πρόσθεσε: «Στο πρόσωπό σας χαιρετίζω την έντιμον ελληνική κυβέρνηση και μετά τον πρόσφατο ανασχηματισμό εύχομαι επιτυχία στο έργο της. Στο έργο όλων σας, υπό την ηγεσία του κ. πρωθυπουργού και την πολύτιμη σύμπραξη τη δική σας. Φέρνω από την μητέρα Εκκλησία εις τον ελληνικό λαό ευλογία, στοργή, αγάπη και το ενδιαφέρον μας».

Σας την επιστρέφουμε!!! Και την είδηση του Βατικανού και την ευλογία της μητέρας εκκλησίας! Εμείς παραμένουμε πιστοί στον Χριστό, χωρίς ενδιάμεσους και χωρίς τις λερωμένες από τις σκοτεινές στοές ευλογίες σας.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος πάει Ηρώδειο...

Μουσική εκδήλωση με τον Μάριο Φραγκούλη και σολίστ στο πιάνο τον αμερικανό εβραϊκής καταγωγής Γιουτζίν Κον, διοργάνωσε την Τετάρτη 18 Ιουνίου στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού το Ιδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών, στο πλαίσιο του Διεθνούς Συνεδρίου του Κέντρου Περιβαλλοντικής Υγείας. Την έναρξη του συνεδρίου "κήρυξε" ο ίδιος ο Βαρθολομαίος με σύντομη ομιλία για... το Περιβάλλον!!! Η εκκλησία μας έλειπε μέχρι τώρα για να ολοκληρωθεί το πακέτο των υποκριτών που τάχα νοιάζονται για το περιβάλλον....

Αλλά το περιβάλλον έχει κι ανθρώπους (αυτούς που θέλετε να μειώσετε και να ελέγξετε) και ακόμα υπάρχουν άνθρωποι που δεν φοβούνται να πουν φανερά την αλήθεια ακόμα κι αν πρόκειται να τους συλλάβουν. Με λίγα λόγια... έφαγε κράξιμο!

Παρακαλώ; Πάλι το ξέχασαν να το δείξουν τα ΜΜΕ; τς τς τς....

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΩ ΠΑΛΙ ΚΑΚΟΣ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΚΑΤΑΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ ΟΙ (ΑΓΙΟΙ) ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΔΕΝ ΛΕΩ ΤΙΠΟΤΑ!!! ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ! ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΥΑΛΟ ΚΑΘΑΡΟ ΒΛΕΠΕΙ !!! ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΕΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ! ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΛΛΑΔΑ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΜΑΡΤΩΛΟΙ!!!!!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications