ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΑΝ ΑΝΔΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΕΠΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΑΓΟΣ! ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΠΟΤΕ
 ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΑΝ ΑΝΔΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΕΠΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΑΓΟΣ! ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΠΟΤΕ

Πρόσφατα το «Ισλαμικό κράτος» πρώην ΙSIS Iσλαμικό Κράτος του Ιράκ και του Λεβάντε ανέβασε ένα βίντεο όπου απεικονίζεται η σφαγή δια σπάθης ενός άνδρα από το Χαλέπι που κατηγορείται για μαγεία.Το βίντεο προέρχεται από το (al-Furqan) που είναι ένα μέσο του Ισλαμικού Κράτους.

Μια ομήγυρη τζιχαντιστών θανατώνει με σπαθί μετά από ένα πρόχειρο δικαστήριο σαριακού τύπου έναν άνδρα.Πρόκειται γαι δημόσια εκτέλεση.Ο μασκοφόρος δικαστής αναρωτιέται « και ποιός είναι καλύτερος από τον Αλλάχ στη κρίση ;“Βασιζόμενοι στα λόγια της γυναίκας του προφήτη της Hafsa biant Umar που είπε να σκοτώνουμε κάθε μάγο και μάγισσα… Και έτσι αυτοί σκότωσαν 3 μάγους.Kαι εδώ εμείς οι ίδιοι βρήκαμε έναν μάγο από το Χαλέπι και γνωρίζετε ότι οι δαίμονες δεν απαντούν σε έναν μάγο όσο αυτός δεν πιστεύει στον Αλλάχ.”

O κατηγορούμενος οδηγείται με μπανταρισμένα τα μάτια από μασκοφόρους ενόπλους προς εκτέλεση της ποινής.Κοντοστέκονται ,επιδεικνύουν στην κάμερα και στους συγκεντρωμένους μια λευκή κορδέλα, ένα χαρτί με σύμβολα και σημειώσεις και κάποια άλλα αντικείμενα.Στο χαρτί υπάρχει εμφανώς ένας σταυρός.Πρόκειται για χριστιανό;Τα πειστήρια του εγκλήματος. “Eίμαστε εδώ, του Αλλάχ επιτρέποντος για την επιβολή της ποινής του.

Κοιτάξτε, όλα αυτά είναι οι κακόβουλες πράξεις του. Κάποιος ανεμίζει τη μαύρη σημαία της οργάνωσης. Ένοπλοι καραδοκούν.Ο κατηγορούμενος τώρα είναι καθηλωμένος σε ένα χαλί πεσμένος στα γόνατα. Ο δήμιος έρχεται με μια απότομη κίνηση και κατεβάζει το ξίφος στο σβέρκο του θύματος.

“ΙSIS :Bασιζόμενοι στο Jundub (μπορεί ο Αλλάχ να ικανοποιηθεί με αυτόν) που είπε ότι« η ποινή για ένα μάγο είναι ένα κόψιμο με το σπαθί όπως ειπώθηκε από τον al Tirmithi ».

Ο δικαστής επικαλείται τον Jundub γιατί η παράδοση αναφέρει ότι “όταν ο ibn Sahaabi Jundub ‘ Abd-Allah είδε ένα μάγο να εξαπατά τους ανθρώπους παριστάνοντας ότι έκοψε το κεφάλι του και το ξανάβαλε στη θέση του αυτός πλησίασε και απροειδοποίητα τον σκότωσε λέγοντάς του : « Τώρα βάλε το κεφάλι σου στη θέση του αν είσαι αυθεντικός.” (islamweb.net)

Παντού στα κατεχόμενα της Συρίας η εφαρμογή της Σαρία έχει επώδυνες εφαρμογές για τον πληθυσμό.Στην al Hassakah oι τζιχαντιστές τιμώρησαν δημόσια με ραβδισμούς 4 νεαρούς για την μη τήρηση του ραμαζανιού.

ΜΟΝΟΘΕΙΣΤΙΚΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΎΝ ΠΡΟΒΑΤΑ! ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΛΕΤΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑΧ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΘΕΟΣ ΜΕ ΤΟ ΙΝΔΟΥΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ;; ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ....ΟΙ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΝΕ!! !ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΝ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications