Η Μαριαλένα έσπασε την σιωπή της: Μόλις είδα την Φαίη χτυπημένη άρχισα να πνίγομαι [βίντεο]
Η Μαριαλένα έσπασε την σιωπή της: Μόλις είδα την Φαίη χτυπημένη άρχισα να πνίγομαι [βίντεο]

Η αδερφή της Φαίης, Μαριαλένα «έσπασε» την σιωπή της για πρώτη φορά και έδωσε συνέντευξη και μίλησε για την σχέση που έχει με την αδερφή της αλλά και την στιγμή που την είδε στο νοσοκομείο.

Η Μαριαλένα Μπλάχα μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου και την εκπομπή «Μίλα» για την σχέση που είχε με την αδερφή της: «Ήταν το αγαπημένο μου πλάσμα, ήθελα πάντα το καλύτερο για εκείνη, ήθελα να σπουδάσει και όχι να εργάζεται». Σχετικά με τις καταθέσεις φίλων της αδικοχαμένης Φαίης που με τις καταθέσεις τους την «καίνε» στο δικαστήριο, η Μαριαλένα είπε: «Όλες αυτές οι φίλες την ήξεραν μόνο δύο χρόνια, δεν ξέρουν την σχέση που είχα εγώ μαζί της».

Η αδερφή της Φαίης συνέχιζε λέγοντας πως οι φίλες, δεν ξέρουν τίποτα για την Φαίη: «που ξέρουν πότε η Φαίη ήπιε το γάλα της ή πότε μου ζητούσε να της βάψω τα μαλλιά; Που μου ζητούσε να της μαγειρέψω, ποιο ήταν το αγαπημένο της γλυκό; Ξέρανε ότι έπαιρνε και φορούσε τα ρούχα μου;» Σχετικά με την στιγμή που πήγε στο νοσοκομείο και αντίκρισε την αδερφή της, η Μαριαλένα είπε: «ήταν χτυπημένη αρκετά στο πρόσωπο και οι γιατροί μου είπαν ότι είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Τότε άρχισα να πνίγομαι, δεν ήξερα τι να κάνω, πως να αντιδράσω».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications