Υποστηρίζουν πως βρήκαν...Ευαγγέλιο που λέει πως ο Χριστός δεν σταυρώθηκε ποτέ!
Υποστηρίζουν πως βρήκαν...Ευαγγέλιο που λέει πως ο Χριστός δεν σταυρώθηκε ποτέ!

Μια Αρχαία Βίβλος στην αραμαΪκη διάλεκτο επανανακαλύφθηκε (!) στην Τουρκία. Χρονολογείται μεταξύ 1500-2000 ετών και βρέθηκε στην Τουρκία στο Εθνογραφικό Μουσείο της Άγκυρας .

Το εν λόγω βιβλίο περιέχει το "Ευαγγέλιο του Βαρνάβα" που σύμφωνα με τα γραφόμενα δείχνει ότι ο Ιησούς δεν σταυρώθηκε , ούτε ήταν ο γιος του Θεού , αλλά ενός Προφήτη!

Το βιβλίο αποκαλεί επίσης τον Απόστολο Παύλο " Ο Απατεώνας " . Το βιβλίο ισχυρίζεται επίσης ότι ο Ιησούς αναλήφθηκε στον ουρανό ζωντανός , και ότι ο Ιούδας ο Ισκαριώτης σταυρώθηκε στη θέση του .

Μια τουρκική έκθεση ισχυρίζεται πως το βιβλίο αυτό εκλάπη από μια συμμορία λαθρεμπόρων στην ευρύτερη μεσογειακή περιοχή . Η έκθεση αναφέρει πως η συμμορία κατηγορείται για λαθρεμπόριο αρχαιοτήτων , παράνομες ανασκαφές και κατοχή εκρηκτικών υλών . Τα ίδιο το βιβλίο αποτιμάται στο πολύ υψηλό ποσό των 40 εκατομμυρίων τουρκικών λιρών (περίπου 28 εκατ. ευρώ).

Σύμφωνα με δημοσιεύματα , οι εμπειρογνώμονες και οι θρησκευτικές αρχές στο Tehram επιμένουν ότι το βιβλίο είναι πρωτότυπο . Το ίδιο το βιβλίο είναι γραμμένο με χρυσά γράμματα , σε χαλαρόδετο δέρμα στα Αραμαϊκά , την γλώσσα του Ιησού Χριστού .

Εντύπωση προκαλεί πάντως πως το κείμενο προβάλει μια προοπτική των πραγμάτων παρόμοια με αυτή του Ισλάμ , σε αντίθεση με τις διδασκαλίες της Καινής Διαθήκης περί του Χριστιανισμού . Σύμφωνα με τα γραφόμενα, ο Ιησούς προέβλεψε επίσης την έλευση του προφήτη Μωάμεθ, ο οποίος θα βρεθεί Ισλάμ 700 χρόνια αργότερα .

Τέλος σύμφωνα με πληροφορίες το Βατικανό ζήτησε ήδη από τις τουρκικές αρχές την άδεια να εξετάσει τα περιεχόμενα του βιβλίου

ΠΗΓΗ -->agioritikovima.gr ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΆ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΖΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΘΗΚΕΣ ! ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ! ΑΦΟΥ ΕΚΑΨΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΑΙΡΕΤΙΚΑ!ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΡΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ! ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ! ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΘΕΟ. ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΤΟΣΑ ΑΡΧΑΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΞΑΦΑΝΗΣΑΝ!(ΜΗ ΕΒΡΑΙΟΣ ΜΗ ΜΑΣΩΝΟΣ! ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ!)

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications